Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to je krásná cena , tady ty *neumím psát slušně*y to drží pořád nad 31 kč , dlouho jsem nepotkal vedoucí ( asi je to dané že se tam teď nezdržuju ) a až potkám zase jim vynadám :D 

Odesláno

jako já si pamatuji 12 let zpět, když jsem začínal jezdit, tak jsem do Felicie dal plnou benzínu, kolem 40litrů a vím, že mi na to vždy stačilo 1000Kč a zbylo mi ještě na Snickersku :D 

Odesláno

Tak jsem se včera navečer jel mrknout na ONO Štěrboholy, když už jsem byl poblíž.. A Pumpa překvapivě skoro prázdná, tak jsem hned dotankoval 52,5 litru nafty za 1286 kč :D To byla nádhera!

Odesláno

TVL ještě začněte s tím že byla desítka za korunu sedumdesát a Sparty za vosum a rozbrečíte mně 😪😂

Odesláno

Já si pamatuju když jsem začínal na fichtloj tak za 60 Kč byla plná. Mě to vydrželo třeba týden ale jak jsem se o fichtla začali střídat s bráchou tak jsem mohl jezdit tankovat každý druhý den. 

Odesláno (upraveno)

Sva teleci leta v zacatcich "special" za 8Kčs samozrejme litr :)
Krabicka cigaret tusim kolem 10Kčs  / Petry - hnedy obal?? /
Joo ale to bylo pred vic nez 30 lety 🤨

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

No plakat by se me chtelo ale nemam jine moznosti :(

Opet jsem musel dotankovat nadrz sice tim co zdejsi trh oznacuje jako TOP nic mene cena je tak luxusni ze se ptam jak velke nadrze musi byt pod danou Benzinkou ;)

240320204878[1].jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...