Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Poslední tankování :) (v červeném rámečku jsou litry, a to ještě zdaleka nesvítilo hladové oko...)

Cena vcelku po přepočtu běžná už i u našich pump a pokud nesvitilo oko ,které byvá na cca 6až 8lt, nádrž to má pokud se nepletu jak 807 na 80lt,tak je asi někde chybka. :D  Možná jim proměřoval stojan. :P

Odesláno

Cena mi byla poměrně šumák, prostě jsem nechtěl tankovat u nás, takže OMV Hobersdorf - poslední pumpa (nonstop) před začátkem dálnice na Vídeň, cca 4h ráno, proto je na účtu taky kafe, croissant a dálniční nálepka :)

Nádrž je ofic. 80 litrů, nicméně mám vyzkoušeno, že od vypnutí pistole po docvakání hladiny až úplně po hrdlo je cca 15 litrů, takže od svítícího hladového oka po hrdlo se dá natankovat i přes 90 litrů. Akorát se pak samozřejmě musí hned jet, protože nezbývá žádná rezerva na případné změny teploty, takže nechat takto natankované auto někde stát na slunci, vyteče to.

Guest servisman
Odesláno

Teď jsem mluvil s jedním a tankoval benzin za 27.00 Kč v J.Hradci, To je solidní cena,  teloty jdou nahoru a ceny dolů??

Odesláno

Bral jem ve Vysokém Mýtě o víkendu na Shelce 31,70,po svátcích se vrátí dépéhá a jsem na krásných 26,20 a ted to vypadá ,že už budeme všude pomalu tankovat pod tři pětky.

Guest servisman
Odesláno

Před týdnem jsem bral za 31,30 , tipuji že ceny vydrží aspoň do léta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...