Péťa Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 @Pepito Paráda. Rád čtu, že nádor byl nezhoubný Držím pěsti, ať co nejdříve můžeš zase fungovat. Ale stejně se blíží zima, tak odpočívej a relaxuj. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 9. říjen 2021 Autor Odesláno 9. říjen 2021 před 2 hodinami, Hafity napsal: .... Tohle bude dobrý!!! PS: ta peřinka je "erár" Jsem si ani nevšiml. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 9. říjen 2021 Autor Odesláno 9. říjen 2021 Dělali mi převaz tak jsem si to vyfotil. Jizva jako kráva. To jsem nečekal. Myslel jsem že tam budou dvě jizvy a dva vpichy. radim.1008, Péťa, Moral3z a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Milan+ Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 @Pepito Jsi borec,já bych z toho byl po... až za ušima,mě stačilo,když do mě šel z třísel až nahoru,to jsem se s ním koukal i na kameru ,ale než to do mě vrazil,tak jsem se klepal jak naše čivava v zimě. Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 @PepitoParáda chlape! Teď už jen rekonvalescence a bude to všechno zase super! Jsem moc rád, že jsi v pořádku. Citovat
Péťa Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Pořádně Tě otevřeli, to koukám Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 No..moc hezký. Taky bych si myslel, že tam bude malá dirka. Citovat
Návštěvník Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Každopádně doktor by si měl udělat nějaký kurz šití, měl by začít ponožkama. Snad je lepší operatér než krejčí Hele já to beru dle svého vnímání a to, že to dopadlo dobře ale s velkou jizvou je nejdůležitější. Na zbytku nezáleží Citovat
radim.1008 Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Na jizvu se nehraje. Za pár měsíců se budeš třeba chlubit, že jsi potkal partu chuligánů. Buď rád, že to dopadlo dobře. Teď až budeš doma tak můžeš odpočívat pod pergolou a těšit se ze svého díla. Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Taky jsem rád, že čtu dobré zprávy přeji zdárnou rekonvalescenci a jizva? Budeš ji chladit jízdou na kole a v kabriu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 @PepitoBrzké zotavení A koukej si vrátit ten avatar... Na ten černý se nedá koukat Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Dobře jsi udělal, avatar jako nový Citovat
Pepito Odesláno 9. říjen 2021 Autor Odesláno 9. říjen 2021 Před hodinou, PaKr napsal: Taky jsem rád, že čtu dobré zprávy přeji zdárnou rekonvalescenci a jizva? Budeš ji chladit jízdou na kole a v kabriu Citovat
Veverka Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 (upraveno) Dobré zprávy, drž se chlape! Jsem rád Brzy zase za volant a vítr ve vlasech (a klidně i na tom stroupku - pár štychů, no a co! To tě přece nemůže rozházet) Upraveno 9. říjen 2021 uživatelem Veverka Pepito ohodnotil 1 Citovat
pajik999 Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Tak paráda.Přeji at se vše zahojí a bylo vše Ok Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Jsem rád, že je všechno tak nějak v rámci možností v pohodě Dál už budou jenom jistoty jak v tom grafu v "básnících" Pepito ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 9. říjen 2021 Odesláno 9. říjen 2021 Super , teď už to bude dobrý Opatruj se Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 10. říjen 2021 Autor Odesláno 10. říjen 2021 Další pozitivní zprávička. Už jsem na běžném pokoji. Taky jsem se konečně trochu sám vykakal a je mi fajn. Jsme tu tři chlapi. Jeden je také po operaci mozku a nevím jestli byl takovej i před nebo až teď. Jako kdyby trochu zaostalej. Dětinskej. A tomu druhému operovali páteř. Je v pohodě, ale hrozně ukecanej, to si užiju. Ještě že mám sluchátka. radim.1008, MotoMoto, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2021 Odesláno 10. říjen 2021 horší jsou v nemocnici NOCI ve třech, ale to už asi víš , možná ještě horší je, když ti dva pacoši na pokoji vášnivě sledují seriály na nově a primě--to je na samobujstvo (sebevraždu) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 10. říjen 2021 Odesláno 10. říjen 2021 @Pepito ve špitále to je vždycky špatně, alespoň pro mě. Z toho mám vždycky hrůzu. A jak dlouho bys tam měl polehávat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.