Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

@PepitoParáda chlape! Teď už jen rekonvalescence a bude to všechno zase super! Jsem moc rád, že jsi v pořádku. 🍻🍾🥳

Guest Petr 3008
Odesláno

No..moc hezký. Taky bych si myslel, že tam bude malá dirka.

Návštěvník
Odesláno

Každopádně doktor by si měl udělat nějaký kurz šití, měl by začít ponožkama. Snad je lepší operatér než krejčí 😁 Hele já to beru dle svého vnímání a to, že to dopadlo dobře ale s velkou jizvou je nejdůležitější. Na zbytku nezáleží 😉

Odesláno

Na jizvu se nehraje. ;) Za pár měsíců se budeš třeba chlubit, že jsi potkal partu chuligánů. :D:D Buď rád, že to dopadlo dobře. Teď až budeš doma tak můžeš odpočívat pod pergolou a těšit se ze svého díla. ;)

Odesláno
Před hodinou, PaKr napsal:

Taky jsem rád, že čtu dobré zprávy:papa přeji zdárnou rekonvalescenci a jizva? Budeš ji chladit jízdou na kole a v kabriu:D:D

😂😂😂👍🤕:papa

Odesláno (upraveno)

Dobré zprávy, drž se chlape! Jsem rád 👍 Brzy zase za volant a vítr ve vlasech (a klidně i na tom stroupku - pár štychů, no a co! To tě přece nemůže rozházet) 😎

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Další pozitivní zprávička. Už jsem na běžném pokoji. Taky jsem se konečně trochu sám vykakal a je mi fajn. Jsme tu tři chlapi. Jeden je také po operaci mozku a nevím jestli byl takovej i před nebo až teď. Jako kdyby trochu zaostalej. Dětinskej. A tomu druhému operovali páteř. Je v pohodě, ale hrozně ukecanej, to si užiju. Ještě že mám sluchátka. 🤭😂👍:papa

Odesláno

horší jsou v nemocnici NOCI ve třech, ale to už asi víš  😉, možná ještě horší je, když ti dva pacoši na pokoji vášnivě sledují seriály na nově a primě--to je na samobujstvo :D (sebevraždu)

Guest Petr 3008
Odesláno

@Pepito ve špitále to je vždycky špatně, alespoň pro mě. Z toho mám vždycky hrůzu. A jak dlouho bys tam měl polehávat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...