Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale pokial viem tak je jedno v akom stave mas baterku lebo ten eco mode sa aktivuje vzdy po pol hodine, ci? :myslim Takze ak ma niekto naprd baterku tak mu ani vypnutie radia po pol hodine nemusi pomoct :D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Řeším stejný problém, jsem elektrikář,napadlo mě, co připojit k baterce kapacitor který drží stálé napětí na baterce a tím pádem rádío bude myslet že altík pořád dobíjí baterku a nepřepně se do ECO.. . baterka tím pádem bude mít stálé napětí.. . A nemusíte si kupovat ani nové rádio

[upravil dne 9/7/11 22:24 NovyX]

Odesláno

To ECONOMY MODE je dobrá vec. Neviem či to stojí za to funkciu deaktivovať. Ja mám dokupované neoriginálne rádio a zapojili mi ho v Peugeote tak, že hrá furt. Jedného krásneho večera manželka odstavila auto v garáži a vypla rádio tak, že ho nevypla ale len prepla do CD-režimu. Hlášku NO DISC :bojimsi už nevšimla, a keď bolo treba ísť priviezť dcéru z Košíc tak prekvapko bolo na svete. Auto po dvoch dňoch ani neškrtlo. Šťáva z batérie totálne fuč.:bojim

• O 8 let později...
Odesláno

Chápu správně, že nejde nastartovat?

Startér točí, nebo ne?

Přeložím si dotaz: vytažena pojistka SH ? Pokud ano, tak proč?

Se zkratem baterky to souviset může, to byl zkrat přímo na kontaktech baterie?, nebo někde jinde?.

Odesláno
před 20 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

SH - Shunt - propojka

Slouzi k tomu aby bylo auto "zive" aby mel energii tam kde je a kdy je potreba

No dobre ale ked som poisku vratil na miesto tak preco auto nechce nastartovat sni netoci 

Odesláno

Skontroluj či si tú poistku dal do správnej polohy. A je to pre teba taký veľký problém zmerať baterku či nie je náhodou vybitá, tá hláška predsa vyskakuje práve pri poklese napätia na batérii, a vtedy sa aj rozsvieti skoro celá prístrojovka, to počítač poodpája väčšinu obvodov práve kvôli nízkemu napätiu. Takže kontrola batérie napovie veľa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...