m3t4L_m4n Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Ale pokial viem tak je jedno v akom stave mas baterku lebo ten eco mode sa aktivuje vzdy po pol hodine, ci? Takze ak ma niekto naprd baterku tak mu ani vypnutie radia po pol hodine nemusi pomoct Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Nie doba prechodu do eco módu je závislá od stavu batérie. Čim viac vybitá, tým skôr sa to prepne. Niekedy aj pár minút po vypnutí kľúča. Citovat
NovyX Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Řeším stejný problém, jsem elektrikář,napadlo mě, co připojit k baterce kapacitor který drží stálé napětí na baterce a tím pádem rádío bude myslet že altík pořád dobíjí baterku a nepřepně se do ECO.. . baterka tím pádem bude mít stálé napětí.. . A nemusíte si kupovat ani nové rádio [upravil dne 9/7/11 22:24 NovyX] Citovat
NovyX Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Tak ten ECO oblbnout tim kapacitorem, když se aktivuje když poklesne napětí.. . Citovat
Pheneus Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Chlapy, ECONOMY MODE sa da deaktivovat, netreba riesit prerabku elektriky. v DIAG PP2000 je moznost znemy elektriky. a tam je vola ECONOMY MODE deactivation Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 ak sa to dá deaktivovať,tak pri najbližšej možnosti to nechám deaktivovať Citovat
Miguel111 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 To ECONOMY MODE je dobrá vec. Neviem či to stojí za to funkciu deaktivovať. Ja mám dokupované neoriginálne rádio a zapojili mi ho v Peugeote tak, že hrá furt. Jedného krásneho večera manželka odstavila auto v garáži a vypla rádio tak, že ho nevypla ale len prepla do CD-režimu. Hlášku NO DISC :bojimsi už nevšimla, a keď bolo treba ísť priviezť dcéru z Košíc tak prekvapko bolo na svete. Auto po dvoch dňoch ani neškrtlo. Šťáva z batérie totálne fuč. Citovat
Patrikpetruska Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 (upraveno) Zdtavim vitahol som poisku SH a auto mi us nechce ist Viete mi poradit auto mi nechce ani nastartovat co moze byt pricina mam ist do servisu ci Upraveno 6. listopad 2019 uživatelem Patrikpetruska Citovat
Patrikpetruska Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 (upraveno) Ale ja som aj vitahol najprv poisku SH a od tedi mi to robi moze byt ze som zoskratoval baterku Upraveno 6. listopad 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Agrafik Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 Chápu správně, že nejde nastartovat? Startér točí, nebo ne? Přeložím si dotaz: vytažena pojistka SH ? Pokud ano, tak proč? Se zkratem baterky to souviset může, to byl zkrat přímo na kontaktech baterie?, nebo někde jinde?. Citovat
Patrikpetruska Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 (upraveno) Netoci len cvakne a nic Ta poiska sa nachadza pry poiskach vnutri auta Upraveno 6. listopad 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 tak tam SH vrať ne? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 SH - Shunt - propojka Slouzi k tomu aby bylo auto "zive" aby mel energii tam kde je a kdy je potreba Citovat
Patrikpetruska Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) Poisku som vratil auto na aute sa rosvietia kontrolki a nic Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Nech ho tak 15 minut stát s klíčkem v první poloze... Já když odpojím baterku tak asi 15 minut auto nechytne. Tak když jsi teď vrátil vše jak bylo, zastrč klíč otoč a počkej. Citovat
Patrikpetruska Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 před 20 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: SH - Shunt - propojka Slouzi k tomu aby bylo auto "zive" aby mel energii tam kde je a kdy je potreba No dobre ale ked som poisku vratil na miesto tak preco auto nechce nastartovat sni netoci Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 Vrátil jsi ji do správné pozice? Shuntem se u některých aut nastavuje režim show room. Citovat
307rg Odesláno 8. listopad 2019 Odesláno 8. listopad 2019 Skontroluj či si tú poistku dal do správnej polohy. A je to pre teba taký veľký problém zmerať baterku či nie je náhodou vybitá, tá hláška predsa vyskakuje práve pri poklese napätia na batérii, a vtedy sa aj rozsvieti skoro celá prístrojovka, to počítač poodpája väčšinu obvodov práve kvôli nízkemu napätiu. Takže kontrola batérie napovie veľa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.