Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem přejel duchodce-APRÍL :) A nový kolečka

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska nasadil nový kola a jel se projet, v zatáčce mi normalně pod kola skočil nějakej duchodce a ja ho normalmńě přejel, komplet ani jsem nestihl brzdit. Zastavim, jdu se kouknout jak je na tom, udělalo se mi blbě, chlap tam leží jak zdechlina, pak se zvedne a začne mi nadávat, zavolal poldy a ted nevim co se mnou bude, jemu asi nic není, nechapu to, asi vyčerpal všechny životy co měl.

Poradte mi někdo co se mnou ted bude:(

[upravil dne 3/4/11 14:04 Radek Hurvajz]

Odesláno

Nič s tebou nebude ... Pokiaľ to nebolo na prechode prechodcov, tak absolutne nič.

Kamarat v Hlohovci zrazil muža, ktorý išiel pri krajnici, a ten sa mu tesne pred autom rozhodol prebehnuť na druhu stranu. Muž mal zlomenu nohu, a on mal trocha prevalenu kapotu...

Policajti to uznali za chybu tomu chodcovi, nakoľko nešiel cez prechod, a ešte dostal aj nahradu škody za tu kapotu... Absolutne bez pokuty.

Chodci maú prednosť cez cestu len na priechode pre chodcov, ak tam priechod nie je, prednosť má auto. Takže kvázi ti \"nedal prednosť\" ...

Odesláno

Nespíš nic, maximálně ti vezmou na pár měsíců papíry .... :D Ale spíš se asi nic moc dít nebude, když mu nic není, teda pokud nebude dělat velký problémy ... :papa

EDIT : Nevím jestli je to tak že by auto mělo absolutní přednost teda, co znám jeden případ od kámoše z práce, tak tam jeden řidič přejel na dálnici opilce, sebrali mu za to papíry a dostal na tři roky podmínku, ono je to vždycky dost individuální....

[upravil dne 1/4/11 19:12 godzila.01]

Guest minimaxa
Odesláno

:D ale že jsou někteří lidé pomalejší, že jo Lubko, a román je zase na světě :D:aut

[upravil dne 2/4/11 08:47 minimaxa]

Odesláno

To já úplně zapomněl, že je apríl ... přišel jsem na to až při zprávách na primě, kde měli \"kachny\". Ale vzhledem k tomu, že si toto vlákno přečetl až ted, tak jsem si myslel, že to bude apríl ... ale pěkná sranda :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...