Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ok to není , ale já tím klubem tenkrát hodně žil. Dnes už takový naivní blbec nejsem.Dnes už dělám jen to co se týká mně, v podstatě jako všichni okolo mně :D

Odesláno

Len doplním - riadny člen som bol rok zadarmo - nikto za mna nič neplatil :)

Pe.Tr - je to na tvojich názoroch hodne poznať ,že už nie si ten, čo býval. Tým nehovorím, že to tak byť nemá, alebo aby si sa zmenil, len viem - že s dakedajším vedením ked si bol ešte ten proaktívny, by sa toto určite dohodlo :) 

Ale ako sa hovorí, "kde je vôla, tam je cesta" no a ak vôla nie je, tak to nemá zmysel 

Odesláno (upraveno)

neviem ci sa uz niekto ponukol, som ochotny urobit kompletny preklad z CZ do SK ak mi poskytnete slovnu zasobu formularov tohoto fora :papa

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno (upraveno)

Pridávam sa k Marcelovi. Dvaja to budeme mať rýchlejšie, a v prípade že sme skončili sa vieme navzájom aj skontrolovať.  :)

Aby si niekto nemyslel, je my úplne jedno, či sú slová a dátumy po CZ či SK. Mne osobne používať strýčka Google-ho problém nerobí.

Upraveno uživatelem t0m@$
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Neviem kam to dať?  Na starom fore som mal ine ID ako som našiel v novej mape členov, tak teraz neviem ktore platí? Alebo sa pokažde bude meniť? Dufam že dostanem  odpoveď.

Odesláno

Platí to nové, po přechodu na nové fórum se změnila ID a to kvůli tomu, že v seznamu byla již hluchá pořadí, neboli prázdná ID. Tudíž jsme teď seřazeni za sebou a další nově příchozí se budou přiřazovat dál v řadě. ;)

Odesláno

Zeptám se jako blbec, ale pokud byli nějaká ID "hluchá" tak při přesouvání bysme měli mít nižší ID než jsme měli, nebo ne? Měl jsem 6358 a teď mám 8540.

Odesláno (upraveno)

Šaldo - mám Ti pocit, že v nových číslech má nějakou celkem podstatnou roli i abeceda

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Já měl právě za to, že pokud byli před mým ID nějaký hluchý čísla, tak sem se měl posunout níž, ale asi to zaplňovalo jinak.

Osobně je mě jedno jaký mám ID, jen mě zajímá jakým postupem se to dělalo.

Odesláno

Měl jsem 3082 a mám 2701 nick je punkac.... určitě je přede mnou mraky členů v abecedě a číslo mám stejně nižší (jako prémie Kefalíne! Nižší! kurva nižší! :D )

Odesláno

Pánové snažil jsem se zjistit podle čeho se ID přidělovala a na nic jsem nepřišel... nějak to neřeším.. ID už bude potřeba minimálně a až se dopracuje systém srazů (cca půl roku), tak už vůbec :) 

Odesláno

Nejsi sám Šaldo, co se týká změny ID. Mělo by to mít logiku, pokud předemnou někdy ,,vypadne", tak se posouvám dopředu a né dozadu. A ID by se měli přiřazovat podle datumu přijetí a né podle abecedy.

Guest servisman
Odesláno

Nevím proč se tolik zbrojí okolo ID měl jsem 1389 a nyní mám 7382

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...