Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno
V 12. 8. 2020 at 19:15, vendelinek napsal:

Kdo ví jak by to bylo s mojim,mám kartu furt v kapse,ani ji do čtečky nevkladam,vezmu za kliku a odemkne se auto samo a už hodně krát jsem doma premejslej jestli jsem auto zamknul,to je jedinej pohyb kartou co dělám když chci zamknout a už víckrát bylo odemknuty přes noc,tak o tom přemýšlím někdy, jestli je u tohodle auta pojistka proti ukradení,ujede se pár metrů a auto zhasne a nejde natočit

ja mam takove tuseni ze pokud se mu podari nastartovat udrzi nastartovane do doby nez zhasne motor zase manualne - proto prej zlodeji tankujií na benziínkach s nastartovanym motorem :P

Odesláno
před 8 hodinami, pavelu96 napsal:

Normální chodník vedle přístřešku pro košíky

Na tohle mohu říci jen :  Kretíno imbecílo , dal bych botičku a pak neměl 3 hodiny čas . . .

• O 3 týdny později...
Odesláno

No hňup v Hnujdai to postavil na lajdáka , tak tomu Oplistovi nezbylo než to také trochu posunout bokem. Já na takováto místa zajíždím pozadu , takže bych to na toho Hnujdaje hezky přilepil. Ale s citem abych pak nepřišel o zrcátko :roker

Odesláno

tak oplista mohl parknout i jinde, ale to by bylo přece zase o kus dál...:)

Jinak, bez problému jsem tam zajel, ale vystupovat bych musel asi okýnkem:D tak jsem to raději hodil jinam:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...