Klemoň Odesláno 4. březen 2025 Odesláno 4. březen 2025 Počkej - to co je na fotce předemnou bylo i za mnou takže tak 15 cm + 15 cm vzadu. A je to debil, protože vedle bylo místo na dvě auta. Tak proto nechápu proč na mne nacouval, když už mi stálo nalepené jiné auto za zadkem. Předemnou původně stála Fábka a jak odjela tak do toho znovu vlezl, popojel o 5 míst a narval to přede mne To ale na fotu samozřejmě není vidět . . . Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2025 Odesláno 5. březen 2025 pise ze si poodjel - takze asi byla jeste vicero nalepena Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 (upraveno) Nedalo mi to a ráno jsem cvaknul normální parkování na Letný. Do tý díry jsem v sobotu zajel na 3x (Pavel asistoval a tak to bylo bez "ťuku"), jinak ty auta se od neděle nepohly (možná ten poslední Jeep herce Komínka) Upraveno 7. březen 2025 uživatelem Péťa Pepito a regius ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 @Medvěd Otočil jsem ty obrázky, ale protože jsi to fotil vyloženě sem na klub, mohl jsi mobil otočit, tolik práce by to nebylo. Tyhle naschvály mi přijdou dětinské. Vím, že chceš upozornit na nestandardní chování našeho fóra a beru to, když si fotíš pro sebe a sem jen vkládáš. Ale tohle bylo foceno především sem a tak......... Rikic339, Dave_k, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 (upraveno) Ne, bylo to foceno pro Klemoně, kterýmu jsem to hned ráno (cca 5,30) poslal přes Messenger. Sem jsem je vložil o několik hodin později - tedy NEŠLO O NASCHVÁL (ale je mi putna jak si to kdo vyloží). Každopádně za otočení děkuji Upraveno 7. březen 2025 uživatelem Medvěd regius a Pepito ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 (upraveno) ...tos mel nechat ... clovek by aspon hned vedel, ze to je od Medveda. Kdyztak bych si otocil monitor... Upraveno 7. březen 2025 uživatelem BubakGS Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 Včera v Kolíně. Má tak velký fáro, že se tam nevešel ani na šířku (parkuje přes 2 pruhy pro ztp), ale i na délku čumí do dalšího parkoviště. Pepito, Rikic339, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. březen 2025 Odesláno 7. březen 2025 tohle je presne ten styl parkovani jen na minutku a po 2 hodinach tam stale je Klemoň a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
JVT Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 (upraveno) Ahoj Pežoťáci na této ulici se dle měření šířky jízdního profilu, které provedla POLICIE ČR, nesmí parkovat ani na jedné straně. A ano porušujeme to všichni kdo tam bydlíme a v jednom směru tam parkujeme. Jen se mi místní snažíme zastavit těsně u kraje vozovky. Občas k někomu přijede návštěva. Upraveno 12. březen 2025 uživatelem JVT Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Jizvon83 Odesláno 26. duben 2025 Odesláno 26. duben 2025 Tak to dopadá, když se nezatáhne ruční brzda Pepito, Péťa a Moral3z ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Dnes je hrozný pařák a stínu je pomálu, tak jsem to zaparkoval na prasáka. Je to u Globusu v Olomouci a kolem je spóóóusta volného místa, tak doufám že nikoho neomezím. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 On tě stejně někdo vyfotí. Rikic339, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @Milan+ také jsem si to říkal. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 (upraveno) Před hodinou, Milan+ napsal: On tě stejně někdo vyfotí. On mu Pepouš ale může s klidem Angličana vyrazit trumfy z ruky tím, že pod fotku práskače umístí tu svou s komentářem "Taky umím fotit A navíc je ta plechovka moje" Blbý ale bude, až přijedou dva kamarádi a Ti se postaví pěkně správně do chlívků před a za Pepitovo autí. To pak může bejt i velký mrzení, když nebude štont z chlívku vyšíbovat a bude čekat až do večíra, až majitelé aut dorazí z nákupu nebo třeba kina Upraveno 26. červen 2025 uživatelem Medvěd Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @Medvěde to by fakt nebylo dobré, ale snad by to normální lidi neudělali. Ale sranda by to byla že? Citovat
PaKr Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @Pepito no nevím jednou při večerní ( spíš noční) cestě do Prahy s vozíkem jsem podobně zaparkoval na prázdném parkovišti na Melikaně , když jsme vyšli z motorestu ven, někdo byl zaparkovaný na prvním místě přede mnou No nepochopíš Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 PaKr Bývalý kolega z bývalé práce měl na skříňce heslo PRDEL MUSÍ BEJT A ŠKODIT SE MUSÍ, JINAK JE ŽIVOT NUDA (třeba to byl jeho kámoš nebo mladší brácha) Péťa, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 30. červen 2025 Odesláno 30. červen 2025 Před chvílí v obci Příkazy mezi Olomoucí a Litovlí. Stavil jsem se na výbornou zmrzlinu a takto zde parkují "cizinci". Prostě jen tak odhodil svoje momentálně nepotřebné auto. Citovat
Fruktis Odesláno 3. červenec 2025 Odesláno 3. červenec 2025 Diagnóza už Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. červenec 2025 Odesláno 3. červenec 2025 Popelnice patří k popelnicím... Fruktis, Pagvelius, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.