Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Počkej - to co je na fotce předemnou bylo i za mnou takže tak 15 cm + 15 cm vzadu. A je to debil, protože vedle bylo místo na dvě auta. Tak proto nechápu proč na mne nacouval, když už mi stálo nalepené jiné auto za zadkem. Předemnou původně stála Fábka a jak odjela tak do toho znovu vlezl, popojel o 5 míst a narval to přede mne :bacha  To ale na fotu samozřejmě není vidět . . .

Odesláno (upraveno)

Nedalo mi to a ráno jsem cvaknul normální parkování na Letný. Do tý díry jsem v sobotu zajel na 3x (Pavel asistoval a tak to bylo bez "ťuku"), jinak ty auta se od neděle nepohly (možná ten poslední Jeep herce Komínka)

M1.jpg

M2.jpg

M3.jpg

M4.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

:xvul

@Medvěd Otočil jsem ty obrázky, ale protože jsi to fotil vyloženě sem na klub, mohl jsi mobil otočit, tolik práce by to nebylo. Tyhle naschvály mi přijdou dětinské. Vím, že chceš upozornit na nestandardní chování našeho fóra a beru to, když si fotíš pro sebe a sem jen vkládáš. Ale tohle bylo foceno především sem a tak.........

Odesláno (upraveno)

Ne, bylo to foceno pro Klemoně, kterýmu jsem to hned ráno (cca 5,30) poslal přes Messenger. Sem jsem je vložil o několik hodin později - tedy NEŠLO O NASCHVÁL (ale je mi putna jak si to kdo vyloží).

Každopádně za otočení děkuji

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Ahoj Pežoťáci

na této ulici se dle měření šířky jízdního profilu, které provedla POLICIE ČR, nesmí parkovat ani na jedné straně. A ano porušujeme to všichni kdo tam bydlíme a v jednom směru tam parkujeme. Jen se mi místní snažíme zastavit těsně u kraje vozovky. Občas k někomu přijede návštěva. 😀  

taky parkovani.jpg

Upraveno uživatelem JVT
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes je hrozný pařák a stínu je pomálu, tak jsem to zaparkoval na prasáka. 😇 Je to u Globusu v Olomouci a kolem je spóóóusta volného místa, tak doufám že nikoho neomezím. :papa

IMG_20250626_112036.jpg

IMG_20250626_112111.jpg

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Milan+ napsal:

On tě stejně někdo vyfotí.😀

On mu Pepouš ale může s klidem Angličana vyrazit trumfy z ruky tím, že pod fotku práskače umístí tu svou s komentářem

"Taky umím fotit

A navíc je ta plechovka moje"

Blbý ale bude, až přijedou dva kamarádi a Ti se postaví pěkně správně do chlívků před a za Pepitovo autí. To pak může bejt i velký mrzení, když nebude štont z chlívku vyšíbovat a bude čekat až do večíra, až majitelé aut dorazí z nákupu nebo třeba kina

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Pepito no nevím :myslim jednou při večerní ( spíš noční) cestě do Prahy s vozíkem jsem podobně zaparkoval na prázdném parkovišti na Melikaně , když jsme vyšli z motorestu ven, někdo byl zaparkovaný na prvním místě přede mnou :roll No nepochopíš ;):D

Odesláno

Před chvílí v obci Příkazy mezi Olomoucí a Litovlí. Stavil jsem se na výbornou zmrzlinu a takto zde parkují "cizinci". Prostě jen tak odhodil svoje momentálně nepotřebné auto. :roll:potlesk:papa

IMG_20250630_170611.jpg

IMG_20250630_170621.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...