Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,dnes mně nad Havl.Brodem předjížděla světle modrá 306 6E2 5004 podle kouře z výfuku HDi,pak jsme za sebou jeli až k přivaděči u Jihlavy.Na předních dveřích velký znak klubu,

já bílá 2008 a na pátých dveřích znak výsadkového pluku 

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 12. 1. 2025 at 20:23, radim.1008 napsal:

Dostala se ke mě fotka, od bývalého klubáka, že byl spatřen @BubakGS v Pardubicích. ;)

Až prý bude v Letohradě na turnaji, má se ozvat a spojíme. :D :papa

..v neděli budu zase v Pardubicích na HBC turnaji. Cca od 10:00 do 14:00.

Odesláno

No ono to bylo nepatrně jinak. Já jsem zaregistroval "pro mne neobvyklou" barvu Fordu a říkám si " hele stejné auto jako má Medvěd" . 😎 Tak jsem ubral , abych se podíval zezadu. Tam jsem ale žádné znaky Peugeot klubu neviděl, ale viděl jsem tu podkladovku Fordího klubu. Tak jsem si vzpomněl, že jí Míra má asi také , opět jsem přidal a zkoušel jsem z té výšky nahlédnout do kabiny osobáku. 😉 Což prostě na řidiče nevidím. Jel jsem takto vedle nich delší dobu, protože čumíš střídavě před sebe co se tam děje a zároveň dolů do Forda. A ono v cca 83-85 km/h na to není moc času. 😇 No ale Pavel si asi všimnul, že jim čumim do auta. 🙊 Tak se otočil, poznal mne a zamával a já lehce houknul na tlakovku a v zápětí jsem musel ubrat protože nebylo kam jet.

Odesláno
před 46 minutami, Klemoň napsal:

Tam jsem ale žádné znaky Peugeot klubu neviděl, ale viděl jsem tu podkladovku Fordího klubu.

@Medvěd, takový srdcař Peugeot klubu a nemá označení? :myslim Nechci machrovat, ale já mám označení i na Rapidu. :papa

IMG_20250211_121751.jpg

IMG_20250211_121817.jpg

Odesláno

Jo tak to nevím.  Ale já jsem stejně nikdy v Praze klubáka nepotkal,  už jsem tady psal, že Medvěd stejnou kombinaci na SPZ, co jsem měl na 206 ( xxx 3796 ), takže možná bych ho poznal i tak, ale nevím. 

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Klemoň napsal:

JJ , tak to je pravda !!!  :super     Ale uhnul jsi, protože jsi se bál, že jedu jako prase a klidně ti orvu Fordíka tou zadní traverzou 😂

No on junior spíš koukal co je to za "řidiče" co se nejdříve nechá předjet aby se následně s desetitunou pokoušel osobák jedoucí na 80ce překvapivě 80 podjet - a on to Klemoň. V tu ránu manévr pochopitelnější, mávačka - a dál už to znáš

A klubová nálepka je opravdu nad levým předním světlem

IMG_20240413_172119.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Je možný, že sem potkala lesklýho krásnýho šedýho Parťáka se samolepkou vepředu jakoby pod levým A sloupkem? Míjeli sme se na křižovatce P-10 Černokostelecká × Saratovská u pošty.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...