Zodiak Odesláno 25. říjen 2023 Odesláno 25. říjen 2023 Já bych přifrčel i sám, ale před Vánocemi budeme mít několik porad mimo HK s nocováním. Squaw je marod už měsíc, děti "vylétly" z hnízda a tak celkem chápu, že jí je samotné smutno. Nebudu dráždit kobru bosou nohou. A za @Pepito se můžeme stavit, až pojedeme na Moravu k rodičům, je to kósek. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. říjen 2023 Odesláno 25. říjen 2023 V 24. 10. 2023 at 9:11, Zodiak napsal: Nařízení vlády č.190 - bývalá vyhláška "50" - práce na elektrických zařízeních. S @Péťa jsme popili dobrého vínka, dnes dáme repete. musim uznat, ze 190 a 194 jsou fakt sity rychlou jehlou a je to picovina na picovinu Citovat
Veverka Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 V 28. 9. 2023 at 0:33, MJSytic napsal: Dnes (resp. včera) jsem asi potkal @Veverka Lehce po 17:30 na silnici z Třeboradic do Čakovic? Musím mrknout na záznam z kamery, jestli to nebyla jen fata morgána Jestli to byla středa, tak souhlasí. Jezdíme do Veleně na koně, tak tohle bylo cestou zpět domů MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Dneska neplánovaně @Klemoň cca 12 nebo chvilku před u Bauhausu v Kobylisích on směr do vsi já směr ze vsi oba s velkým vozem. Příště se tak neškleb se nedivím že tam nechtěla jít zelená na ten semafor když si se tak šklebil. A odpoledne na skok @PaKr na dílně nechával něco pro někoho z klubu ale teď si nevzpomenu mám to napsaný u té věci. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 V sobotu v globu potkám John. Tak mu volám a tu tu tu tu tu a nic... Tak jsem šel za ním a připomněl jsem se mu, že už mi tři roky dluží 5000,- a jestli mu to není hloupé? Pokrčil rameny a odešel.... Citovat
pavelu96 Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Neměl odejít po svých... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 před 49 minutami, KoudaK napsal: V sobotu v globu potkám John. Tak mu volám a tu tu tu tu tu a nic... Tak jsem šel za ním a připomněl jsem se mu, že už mi tři roky dluží 5000,- a jestli mu to není hloupé? Pokrčil rameny a odešel.... To je ten co dělal nebo dělá chiptuning? Citovat
KoudaK Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 (upraveno) Jo jo ale tak za posledních 5 let 1% spolehlivosti... Upraveno 19. prosinec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citace Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 před 2 hodinami, KoudaK napsal: V sobotu v globu potkám John. Tak mu volám a tu tu tu tu tu a nic... Tak jsem šel za ním a připomněl jsem se mu, že už mi tři roky dluží 5000,- a jestli mu to není hloupé? Pokrčil rameny a odešel.... Tak to mě teda zrovna u něj celkem překvapilo, měl jsem ho za poněkud férovějšího člověka. Nějaký kontakt na něj (vyjma tlf) v Brně máš? Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 A přitom měl nový barák a tuším 406coupeV6 + 508GT. Bůr pro něj asi nebýval problém Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Já ho pamatuju s vínovou 405 Mičudou, ale to byl ještě v Praze. Co odešel na Moravu, tak se mi ztratil z obzorů (až teda teď....) Citovat
MJSytic Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Jeho MI si pamatuju taky. Pořád sem chodí, i když jen na tajňačku. A až do loňska platil členství Vím, že jsem s ním cca 2 roky zpět řešil něco na 508. Citovat
PaKr Odesláno 20. prosinec 2023 Odesláno 20. prosinec 2023 Ano, děkuji @Vena garážmistr za uschování této drobnosti pro @sam_217 Jsem rád, že jsem opět poznal někoho dalšího z klubu osobně, a děkuji za krátký pokec Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. prosinec 2023 Odesláno 20. prosinec 2023 před 19 hodinami, KoudaK napsal: V sobotu v globu potkám John. Tak mu volám a tu tu tu tu tu a nic... Tak jsem šel za ním a připomněl jsem se mu, že už mi tři roky dluží 5000,- a jestli mu to není hloupé? Pokrčil rameny a odešel.... Tak to je mi u Johna opravdu lito, takove chovani Citovat
zbynek..s Odesláno 20. prosinec 2023 Odesláno 20. prosinec 2023 (upraveno) @chuck11 je to setkání u školy Upraveno 21. prosinec 2023 uživatelem zbynek..s chuck11 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 21. prosinec 2023 Odesláno 21. prosinec 2023 V 19. 12. 2023 at 15:40, Vena garážmistr napsal: Příště se tak neškleb se nedivím že tam nechtěla jít zelená na ten semafor když si se tak šklebil. No měl jsem krutopřísné zpoždění z trasy od severu, čekal mne ještě Krakov a pak ve 14 hodin ortoped v Jirnech . . . Tak si asi spočítáš , že to nebylo zrovna na rozesmátý obličej. Zvlášť zase po té "čekačce s poskokem" před odbočením na Zdiby Citovat
Pepito Odesláno 21. prosinec 2023 Odesláno 21. prosinec 2023 @Klemoň Tvoji práci bych nechtěl. Pracovat ve stresu a časové tísni není nic pro mě. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. prosinec 2023 Odesláno 21. prosinec 2023 @Klemoň to jo ten den to bylo hodně masakrozní co se týče cest po městě s velkým autem. A ty jsi se pouštěl dolů na Kobyliský a od tam tud zpátky do kopce nebo jsi jel kolem áček? @Pepito jeho ta práce strašně baví, proto jí dělá. A na Krakov to měl už jen kousek horší to pro něj bylo dostat se na základnu. Ale má výhodu protože jejich auta jezdí i dost do centra tak si jich policajti moc nevšímaj a neřeší jestli projíždí tranzitním zákazem nebo tam opravdu mají něco skládat. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 21. prosinec 2023 Odesláno 21. prosinec 2023 @Vena garážmistr jj dolů a pak zase nahoru, ono je to pro mne s tou "krávou" jednodušší, protože přijedu ze správného směru a rovnou si couvnu na chodník / náměstí. Ikdyž teď je tam to kluziště. @Pepito ANO - Venda to vystihl úplně přesně. Jsem tam v podstatě šťastný Ale neboj , jako všude i tady jsou někdy těžké dny Pepito ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 24. prosinec 2023 Odesláno 24. prosinec 2023 V 19. 12. 2023 at 17:55, pavelu96 napsal: Neměl odejít po svých... No parkoviště globus= všude kamery a moc lidí.. A já jsem OSVČ což je všechno 1,5 X... Takže jít sedět za ublížení na zdraví kvůli 5ti litrům za to nestojí.. Jediný důvod proč jsem to zveřejnil byl ten, že si mě dal do blokovaných nebo si změnil číslo aby ho náhodou někdo neotravoval.. A to se nedělá... @Medvěd mám jen telefon a vím kde bydlí ( možná má i nové číslo, to já nevím..) @MJSytic No psal, že přišel o práci a hypotéka atd... Ale přitom jsem ho x krát viděl ze stejného areálu kde dělal vyjíždět autem... A na srazu 205 jeden klučina povídal jaké s ním měl roční trable s jednotkou... Pepito, pavelu96 a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.