Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, radim.1008 napsal:

Dnes v práci na parkovišti.

A hned vedle stojí nějaký nepojízdný cabrio vrak 🙊

Odesláno

Dneska se nepotkali jen tak nejaci sousede ob vesnici, ale tak nejak asi i klubaci, po par letech, a de facto uz dinosauri a kamaradi, diky @Petav 👍👍👍👍👍👍, skvela projizdka ❤️❤️❤️ , dekujuuu, Ada pry pojede priste s nami ❤️

20230627_152805.jpg

20230627_153106.jpg

20230627_153215.jpg

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem Milanovi F1 odvezl Galaxu na opravu toho pokřtěnýho boku, čímž jsem "potkal klubáka" a jeho přítelkyní Pavlu.

Mmch - dnes mi pojišťovna sdělila, že majitelce Passata vyplatili 15800,- Kč

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@h4wk3y se fakt do toho smaxe nevejdete? Letos my na 14 dni do HR i s padleboardem, plotvema, snorchlama a skoro pod roletku 🤣🤣🤣🤣. Ale dva padleboardy uz nedam 🤣🤣🤣🤣

Odesláno (upraveno)

Scratch - no já tý rakvi rozumím. Když máš velký auto a ženu typu manželky kamaráda, co je schopna pred odjezdem na dovolenou nosit a nosit ze všech možných prostor tolik věcí, že i ten největší prostor zaplní, tak to holt jinak nejde.

Já taky občas beru na Galaxu rakev a to jen z důvodu lenosti, kdy se mi nechce přerovnávat pro spaní v autě všechny krámy, ale jenom sklopím sedačky a je hotovo.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Medvěd ja se rakvi vyhybam. Voser to instalovat, voser to tam rvat, voser to sundavat. Doma sice je, ale jen v nutne nouzi 🤣🤣🤣

Odesláno

@Scratch Pro nás žádný prostor není problém naplnit... Uvažuji o kopi 600l rakve... Jinak nahodit rakev je sotva 10minut, to mi nečiní trable... Ono to začíná tím, že máme zadní sedadla nejdál, protože děti vozíme protisměrně, rovnám většinou pod roletku, bo nemám mříž. A kufr jsou stejně dětská kola, motorky, elektromotokára, postýlka, matrace a žrádlo :D... Takže hadry a boty do rakve...

Odesláno

@h4wk3y ja jsem primarne dokoupil sit za druhou radu, takze muzu skladat "po strechu" :D , a v lete se tak obejdu bez rakve. Jen letos v zime jsem vezl 2 boxy a to uz byl trochu oser... protoze samozrejme vubec nemaji stejne roztece der, takze jsem jednu musel prevrtavat 😕  (a mam uchyceni na T-cka, takze je to pak na chvilku)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...