Přejít na obsah

jan406

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jan406

  • Datum narození 9. duben

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Neratovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jan406's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

12

Popularita

  1. jan406

    Nejde nastartovat...

    Jj. Je to tady na foru a vlaknu pred mesicem. Moje fotky a obrazek "dvojite rele".
  2. jan406

    Nejde nastartovat...

    Podle fotky ze driv: 22.list. Podezrival jsem dvojity rele. Abych vedel jestli chodi,tak jsem do nej pridal indikacni Ledky. Po otevreni jsem mu nasel spinavy kontakty. Jinak ve svetlometech ctim normalni H7 a denni mam original z potkavacich. S cipem v klici jsem nic nedelal. Mam jen jeden klic s dalkovaym otviranim a ten nevim jak zkontrolovat...
  3. jan406

    Nejde nastartovat...

    Tak bohuzel. Asi vic zavad soucasne. Po case jsem zase mel problem nastartovat. Motor toci, ale nenaskoci. Diky dodelanym Led jsem ale zjistil, ze relatka nedostavaj napeti na civecky aby sepnuly. Takze jdu pokracovat s imobilizerem. Da se jeste dneska koupit novej prijimac k zamku pod volantem??? Nebo da se na nem neco opravit, aby byl spolehlivejsi???
  4. jan406

    Zadní znáček

    Fotka > tiskarna > jeste prelepit pruhlednou kvuli poskrabani > nalepit na puvodni skořabku > okraje zakulatit odlamovacim nozikem ... Priste vyfotim na aute...
  5. jan406

    Zadní znáček

    Tak jestli tohle tema ještě někdo řeší po letech, tak můžu doporučit "samovýrobu" : Ofotil jsem si znak a nechal vyrobit černo-stříbrnou samolepku u nás v reklamních předmětech. Na tu origo skořápku co nic nevydrží jsem prostě nalepil novej znak. Za výrobní cenu cca 4O Kč to udělám kdykoliv znova...
  6. jan406

    Nejde nastartovat...

    Koupil jsem cip do autoklice. Napadlo me, ze ho zkusim dat napevno primo k civce zamku a snad odpadnou starosti se spatnym klicem... Nema nekdo zkusenosti ???
  7. jan406

    Nejde nastartovat...

    Tak jsem pokrocil. Dvojity rele jsem otevrel, proletoval a vycistil kontakty. A prave ty podezrivam jako zdroj problemu: na tenkym cisticim ppapire byla cernota. Pro jistotu jsem jeste dodelal signalizacni Ledky. Kdyz je uvnitr kontakt sepnutej, tak by mely svitit. Tak cas a kilometry ukazou, jestli uz spolehlive startuju... Dvojite rele.bmp
  8. jan406

    Nejde nastartovat...

    Ja mam ale rv 98 bez obd2. Bez klavesnice. Infra klic s cipem. Jen tu malou blbou cernou krabicku u spolujezdce. Tak jak ji aspon vynechat???
  9. jan406

    Nejde nastartovat...

    A da se nejak na zkousku preklemovat nebo vyradit ta krabicka imobilizeru? Da se to toho konkretniho dratu pustit +12 aby to naskocilo??
  10. jan406

    Nejde nastartovat...

    no ja mam diody dobry, ale na kontaktech byla spina - takze cistim. jeste si chci udelat do krytu dve ledky: budou svitit kdyz kontakt opravdu sepne. pak to nafotim a dam sem.
  11. jan406

    Nejde nastartovat...

    Tak jsem ho vyndal a proletoval všechny spoje. Vyčistil taky kontakty relé. Zejtra ho vyzkouším.
  12. jan406

    Nejde nastartovat...

    Kde to relé najdu? Jak ho poznam?
  13. Zdravím všechny! Auto mi začlo stávkovat. Občas zničeho-nic nejde nastartovat a v tu chvíli nevidí diagnostika ŘJ. PAK ale po pátý nastartuju a všechno je OK i v diagnostice. Nejdřív to bylo tak jednou za půl roku, ale ted každej den. Mam ŘJ Bosh5.2 RFV a imobiliser samostatně v krabičce vevnitř. Co s tím??? Mam sehnat jinou jednotku? a co je potřeba pro výměnu??? Díky H.
  14. jan406

    P406 řadicí páka 5.st.

    Nekde ji mam. Zejtra ti dam vedet. Teda ja ji mel pro P406 rv. 98...
×
×
  • Vytvořit...