Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím, že již mnoho majitelů vozidla Peugeot 406 old i new modelů není. Ale nedalo mi to, abych po mých zkušenostech nenapsal tento příspěvek. Snad by mohl někomu pomoci, jako pomohl mě. Vím, že moc modelů old či new modelů, nemělo ve výbavě ostřikovače předních světel. Bohužel se mi stalo, že se mi při ostřikování čelního skla, kdy se sepne zároveň i ostřikování předních světel  ,,ztratila" levá krytka ostřikovače. Nejenže vypadá vzniklí otvor nepříjemně, ale hlavně chci mít vše v pořádku. Proto jsem po neúspěšném hledání po inzerci i auto vrakovištích, tak poslední naděje bylo fóru P-C. Napadlo mě, že zde někteří členové mají zkušenosti s 3D tiskem. Proto jsem po hledání našel příspěvek 3D tisk. A něm na 2 straně kde se psalo o krytce, ale na new model 406. Ale pak jsem dostal tip na Alelegro.pl., kde jsem našel vytouženou levou krytku ostřikovače světla na 406 old model.😍
  Krytku jsem objednal a ani do týdne mi přišla sms, že mám zásilku k vyzvednutí v AlzaBoxu. Krytka byla světle šedé barvy. Ani se nemusela nikterak upravovat. pouze jsem ji nastřel barvou vozidla a přestříkl bezbarvým lakem. 
Opět se ukázalo, že si umíme pomoci. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...