Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak i já po hodně dlouhé době potkal nějakého klubáka. Včera těsně před 17. hodinou jsem vyjížděl od Lidlu v Sulici směrem na Kamenici za 607ičkou s klubovou samolepkou pod pravým zadním světlem. Vůbec netuším, kdo to mohl být, a ani jsem se nesnažil na sebe upozornit. 😄

1655976667785.jpg

Odesláno

@radim.1008 Díky za info. Na srazy už dlouhá léta nejezdím, takže pána ani nebudu znát. Byla to spíše náhoda, protože Peugeotů potkávám na svých cestách spousty, ale s klubovým označením v podstatě vůbec.

Odesláno

Jojo... byl to taťka.. 😅 škoda... ve čtvrtek sem do stejnýho lídlu jela já... troubila bych jak na lesy potkat klubáka... 😂 dycky... šak se dá zastavit a poznat se... 😃

Odesláno

@Weri 605 No, já tamtudy jezdím denně, páč v té lokalitě bydlím. Ale na mě by určitě nikdo netroubil, protože už hodně dlouho nejezdím Peugeotem a ani se nijak viditelně ke klubové příslušnosti nehlásím. 😇

Odesláno (upraveno)

Milan montoval, plotna je od melnika :D ale tech starosti s merenim, kor mym, ale vyslo to na jednicku :D 

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

@Weri 605 Včera v 16:57 jsem otce potkal znovu. On jel tentokrát proti mě na Želivci směrem na Sulici a já na Kamenici. Tentokrát jsem si 607ičky všiml na první dobrou a identifikoval "klubáka" už podle RZ. Teď už auto bezpečně poznám kdykoliv i bez samolepky na zadku. 😄 Já teda služební auto označovat nebudu a svou soukromou Škodovku....no, asi by samolepka Peugeot-clubu vypadala na takovém autě komicky, obzvlášť když v tom zdejším klubu nejsem vůbec nijak činný. 😇

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...