Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No jasně že to bylo ve středu když jsem to psal ve čtvrtek ráno.   " " Včera metro Ládví jsem viděl ChouLu.  Všimnul jsem si ho až když jsem najížděl na druhé straně k odbavení. Cca v 17 hod. " "

Zítra budu také na 103 tak se buď lépe maskuj nebo napiš že tam jezdí někdo v přestrojení za Tebe. :)

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
V 12. 9. 2016 at 14:32, Pe.Tr napsal:

Cca deset minut zpet schratchova bejvala modra vražda v sedanu na MOL chodov

Tu vrazdu prosim vysvetlit.

Odesláno

Rekl bych ze dojebanych vrazd a mrdek jezdi v cr dost. Nektere jsou i tri roky stare.... 

Odesláno

A to je zajímavý Petře když ty sdilis na Fejbucku vzpomínku na 207, je vidět, zes to auto mel rad, taky Ti nikdo k tomu nepíše ze to byla stejne jen stara vražda a mr_dka :) ...

Odesláno

Dnes kolem 18:40 spatřen chuck11 v jeho 407mě, když jel kolem haly tatran směr "futurum"? Jinak vůz poznán právě kvůli hranatému duplexu. :D

Odesláno (upraveno)

Včera v cca 14:58 potkán na hlavním tahu kolem Dymokur ve směru na Poděbrady zdejší veterán Ferry (1J1 **4*), ale nestihl jsem ani mávnout nebo bliknout.

Upraveno uživatelem Stifler
Odesláno

Tak komupak sem právě teď na D11 mávala..? Kdo to skoro spal za volantem...? A musela sem se mu naprdelit před auto aby si vůbec všimnul...? :D

Odesláno

zřejmě... :D letěla sem do Libice na 12 na oběd.. sorry.. jinak bych tě zatáhla na OMW.... :) a nespi když řídíš... troubila sem vedle tebe a ty nic.. :D  proto sem se ti tam tak nastrčila.... :) pajdon.... ;)  

Odesláno

Včera asi kolem 20:15 mezi Radotínem a Třebotovem nahoru sem někoho předjížděla.. Modrá 306 combi... nálepka na pravý straně kufru. V rz měla 8 víc sem v tý tmě nestihla.. :) 

blikla sem všema 4 a frčela dál..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...