skuci Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Tak díku dík a čau Díky za program, tvarůžky co ocení má žena a že jsem zase viděl změně tváře. Do muzea v létě pojedeme znovu, až nebude taková zima Jako když bych po hamburgeru a tataráku už nebyl plnej ochutnal bych i ty na pohled krásný jednohubky ale žaludek už stagnoval tak jsem prubnul jen 1. Jinak dle předpokladů Tobajs usnul hned v Milovicích a první co bylo ráno, že musí rozbalit dárky od Ježíška. Největší úspěch je jasný ten si vzal do postele a já děkuji tomu dárci, který dal do tomboly hodiny, protože prostě musí dneska viset a tak jdu v neděli ráno vrtat díru regius, Veverka, Milan+ a 6 další ohodnotil 9 Citovat
h4wk3y Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Ahojda, také moc děkujeme za organizaci a i všem účastníkům za dárečky, že bylo s kým pokecat a tak :-)... Místo tentokrát sedlo myslím úplně perfektně, jídlo i obsluha super... Prostě jako obvykle paráda, moc jsme si to užili... Pepitovi extra díky za dovoz proviantu. Těšíme se na příště... OK406, Weri 605, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Díky od snídaně s pěkným výhledem. Prostor penzionu více než skvělý a pěkný. A díky pežíškovi za dárečky i za vyměněný boty. Muzeum bylo skvělý, těch modelů Jak těch malých, tak velkých. Weri 605, OK406, regius a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pepito Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Také děkuji za skvěle zorganizovaný sraz. Z muzea jsem byl úplně vykolejený, tolik aut a modelů na jednom místě jsem ještě ve svém životě neviděl a to jsem si myslel že už jsem toho viděl hodně. Moc rád jsem viděl známé tváře a to je snad můj první sraz na kterém jsem znal všechny. Ještě mě čeká cesta domů s plánovanou zastávkou. OK406, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Veverka Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Ahoj všem, díky za skvělou akci! Organizátorům, účastníkům i personálu restaurace a zejm i kuchaři! Ta houbová omáčka i tatarák byly prostě super, ještě teď se olizuju Rádi jsme vás všechny viděli, jedli, pili, dobrou vůli spolu měli a vůbec se to všechno pozitivno tak nějak těžko vyjadřuje slovy... to se musí zažít! Děkujeme moc za krásné dárky a těšíme se na příštím srazu na zaklubovanou! 3Vev. Weri 605, Péťa, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milda 25 Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 (upraveno) Dámy a pánové, milí členové Peugeot clubu, ještě jednou vám všem chci z celého srdce poděkovat za vaši účast na našem letošním vánočním večírku! Je skvělé vidět vás tady v tak hojném počtu, plné dobré nálady a klubového ducha. Tento večer je důkazem toho, že Peugeot club je víc než jen značka aut – je to společenství přátel a nadšenců, kteří sdílejí společnou vášeň. Co dělá náš klub tak výjimečným? Vášeň: Každý z vás přináší do klubu svou lásku k autům s lvem ve znaku. Přátelství: Během roku se setkáváme na srazech, výletech a dnes i na této slavnostní příležitosti. Podpora: Vzájemně si pomáháme radou, tipem nebo prostě jen dobrou společností. Děkuji všem, a hlavně @radim.1008 , @Weri 605 @Zůza, kteří se podíleli na organizaci dnešního večera – bez vás by to nešlo! A děkuji vám všem, že náš klub udržujete tak živý a aktivní. Upraveno 23. listopad 2025 uživatelem Milda 25 Veverka, Péťa, Weri 605 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Tak už jsme taky doma a děkujeme s Dančou pořadatelům a pomocníkům Vánočního večírku a díky za dárečky Pežíškovi Jídlo, raut, obsluha i ubytování bylo top Muzeum s výstavou modelů obrovské, za tu chvíli nestihnutelné a zamražené Stejně jako Danči dvoubarevný Bobík Takže ještě jednou díky a zase někdy někde Weri 605, Pepito, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
OK406 Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 I já se přidám k zástupu gratulantům s poděkováním za úžasný Vánoční sraz P-C. Návštěva Automuzea Pelechov byla překvapující svým množstvím modelů nejen vozidel, ale i věcí z doby minulé. Jen bylo málo času na prohlídku. Trošinku byla i zima, ale co lze od konce listopadu očekávat. Zvlášť si poděkovat organizátorům za bezva připravený Vánoční sraz P-C. Moc děkuji za ,,dárky" tombole (výběr lístků jsem svěřil mladšímu budoucímu členovi P-C Vašíkovi od @radim.1008 + @Zůza) . Ale hlavně jsem po delší době mohl viděl a mluvil se známými členy P-C (omlouvám se prosím všem, ale raději nebudu všechny vypisovat, abych nezapomněl a to by mě moc mrzelo). Atmosféra byla velmi příjemná až vánoční u stolu. Pohovořili jsme o všem možném. I účast členů byla dobrá viz obsazení u stolu. Domů jsem přijel okolo 00:30 hod.. Rád bych touto cestou poděkoval @Weri 605 za přivezení věcí z eshopu i jak vede klub. Děkuji @Pepito za ,,voňavé" potěšení pro chuťové pohárky. Péťa, Weri 605, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Ač jsem se včerejšího ME-CHE-CHE nezúčastnil, přesto děkuju všem, co byli přítomni a dali tomu investovanému volnému času pořadatelů hlubší smysl. Ještě před několika málo týdny vlákno kolem setkání vypadalo zoufale, jsem rád, že se to změnilo (byť několik stálic ochořelo). Pepito, Péťa, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Bylo to super, vše už tady bylo řečeno, prostě paráda!. Takže děkuji organizatorům za super srazík - Večírek, Pežíškovi za dárečky, @Péťaovi děkuji za bezpečný odvoz tam i zpět a ukázku nabíjení Tesly v praxi radim.1008, Milda 25, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Jsme už v pořádku doma se zastávkou v HK. Ještě jednou chci poděkovat všem, co přijeli na večírek, ať už na skok, na kukajdu i na přespání. Ale hlavně chci ještě jednou veřejně poděkovat @Milda 25 za to, že pro nás zajistil super program a prostor.@Weri 605 a mé hezčí polovičce @Zůza za pežíška. Vašík si to taky užil. I když se prý přes noc nabil na 100%, tak za Hradcem znovu vytuhnul. Asi ho ten oběd vyčerpal. A ještě musím poděkovat @Péťa a @Radek Hurvajz, že zvažují můj návrh. Tak třeba v květnu na východě Čech naviděnou. PS.: Nejsme jen fórum!!! Péťa, Milda 25, Weri 605 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 (upraveno) Opakoval bych jen slova, která jsou napsaná výš. Na večírku bylo všechno naprosto bezchybné, ani jediné zaškobrtnutí. Děkuji všem a klubu za dárečky. Na penzionu jsem se ptal recepční, jestli nemají v plánu udělat wellness a nemají Takže bohužel nic pro Chatzy sraz. Ale prý bude nějaký velký sál pro cca 50 lidí a tak nás příště může přijet víc. Já se už teď těším a pokud nebudu mít nějakou kolizi termínů, tak do tohodle penzionu bych určitě zase jel. Na jídlo se nechám nalákat vždy @Radek Hurvajz pššššt @skuci Tobajsova radost je obrovská, ale ještě večer se víc z dárku těšil jiný účastník: Upraveno 23. listopad 2025 uživatelem Péťa radim.1008, skuci, Weri 605 a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Weri 605 Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 A já už ten pistáciovej vaječňák první cena číslo 84.. načla.., he... a Venda to víno určitě ne, he... Já se omlouvám.., ale konečně mám čas to pěkně celý postupně zhodnotit.., bude to dlouhý a vostrý..!!! - Může mi ksakru někdo říct, proč sme nejeli na 2 noci tvl...?!?!? - Pepito, OK406, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Také děkujeme za dárečky a fajn atmošku, jidlo i penzion good Tak zase příště ! @skuci promiň Radek Hurvajz, Weri 605, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 Už jsem to napsal ráno. Jak jsem psal, tak jsem si udělal výlet do Adršpašských skal, příští rok tam s kamarády jedeme na kolech, tak jsem byl shlédnout ubytování. Cesta byla v pohodě, krásné počasí. Milan+, regius a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 @Pepito a urrčitě jsi to chtěl dát sem?? Kdyžak napiš kam a přesuneme to . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 23. listopad 2025 Odesláno 23. listopad 2025 @Radek Hurvajz dal jsem to sem, protože jsem dopoledne psal že si udělám při cestě ze srazu zastávku. Ale jestli to vadí tak to smažu. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 24. listopad 2025 Odesláno 24. listopad 2025 Také bych chtěl poděkovat organizátorům za super srazík. Výstava modelů byla úžasná, nedokážu uvěřit kolik modelů tam bylo a kolik práce to muselo dát Penzion krásný, jídlo parádní, díky všem za super atmosféru a pežíška! A také chci poděkovat @OK406 za pomoc a svícení při výměně žárovky H7 ve světlometu na 605tce Pepito, OK406, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 24. listopad 2025 Odesláno 24. listopad 2025 Souhlas, taky jsme s juniorem v září měli brady skoro pod krkem, když jsme to muzeum navštívili Citovat
pavelu96 Odesláno 24. listopad 2025 Odesláno 24. listopad 2025 Jo, dobrý bylo, když jsme s Dančou zjistili, že jsme minuli a vynechali jednu celou halu... Péťa, Veverka, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.