Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechtěj ani cítit jaké máme sousedy! Ten humus co se dere teď v těch vedrech z jejich dvorku a baráku, který větrají všemi otvory je neskutečný.. Na druhé straně je sousedka (stará paní) a ta teda fajn, ale zase chodí každou chvíli s mobilem abychom jí vytočili snachu atd... :D Prostě RÁJ

Odesláno

Sousedy? No děsný. Posledně na mě soused zvonil ve dvě ráno. Ve dvě ráno! Normálně jsem se tak lekl, že jsem málem upustil příklepovou vrtačku.

Odesláno

Dobrý,z jedné strany kurt s umělým povrchem a školu a školku,rachot tady je v roce do 15.00 pak klid prázdniny pohoda,děti u nás na vsi sportovat nechodí,takže jen my nohejbal,pak starci volejbal a OK,ze dvou stran mám pozemky a výhled na lesy a no sousedovi vraky a a ze dvou sousedy o 5 let starší než já,s kterými občas posedime a s který má si pomahame,když někdo potřebuje pomoct...

Já bych neměnil..:-)

Odesláno

Mám rohovou parcelu takže ze dvou stran ulice na jedné každodenní psí sra.í promenáda když dojdou naplaveniny z roboty do nové zástavby. Na zadní straně soused o pár roků starší než já potkávali jsme se na ZŠ. Parcelu jsem získal rozdělením parcely co měli rodiče , takže si nemůžu stěžovat. Sice se teď mezi mě a rodiče ještě vklínila nevlastní ségra ale ty jsou spokojení v praze a tady mají jen mobilheim jako že chatičku na víkendy, ten její se tu snaží o nějakou garáž/kůlnu už se mu tady vystřídalo techniky jak na stavbě činžáku ale pořád není nic hmatatelného vidět. A s lidma z ulice vycházím myslím si na dobré úrovni. Ale děsím se okamžiku kdy si někdo vzpomene že naproti mě přes ulici leží ladem parcela cca 2500-3000 čtverečných metrů a bude tam chtít něco stavět.

Odesláno

Suseda nad nami bud vysava(ktorykolvek den a v ktorukolvek hodinu),alebo perie(taktiez kedykolvek),prasi koberce z okien(aj jej manzel),po muzovi vzdy zasadne tresne s hajzlovou doskou.Nie je problem,aby naprasili koberce priamo na hlavu,ci na pradlo aj ked vedie o tom,ze tam sme.A sused kludne odklepe cigaretu na hlavu.Suseda pod nami je zase hysterka (reporterka TV JOJ),bud sa na plne hrdlo hada s momentalnym frajerom cez mobil alebo osobne,v noci si to rozdaju a rano,alebo niekedy nadranom ho opat vyhodi s revom.Aj prave teraz telefonuje,musim pridavat hlas na TV,aby som ho pocul.A ked nesteka ona,tak ich parchant-yorkshire.Pravidelne ho nechava doma sameho zamknuteho,aj v noci.KATASTROFA...

Odesláno

Po přestěhování na vesnici pohoda vlevo i pohoda vpravo. Ve městě v paneláku to nebylo nejhorší, ale pomalinku to houstlo....

Odesláno

Každou sobotu koncert ;)

Já si nestěžuji, jeden soused lepší než druhý. Naprosto žádné problémy. Litoval jsem je ty 3 roky, co jsem boural a stavěl, to se pořád něco dělo. Ale teď už je tady klid a pohoda.

Odesláno (upraveno)

Dnes napriklad prehodila horna suseda cez balkon vyprany koberec.Nevadi,ze to kvapka az pred vchod...

Upraveno uživatelem xpetrix
Odesláno

Všiml sis, že je to recese a reklama, navíc stará jak černé uhlí?

I jen ho nechej - kdo by nas tu pak zasobil novymi cirkusackymi kousky kazdy tyden ?? :P

Odesláno

Sousedy? No děsný. Posledně na mě soused zvonil ve dvě ráno. Ve dvě ráno! Normálně jsem se tak lekl, že jsem málem upustil příklepovou vrtačku.

Hele, to mám z vlastní zkušenosti. V jednu ráno příklepovka, akorát ten byt jsem nemohl najít.

Odesláno

soused mi odpověděl: a kdy to mám vyvrtat?? od rána do večera jsem v rachotě a ta kráva co s ní bydlím to chce mít hotový :D , tak jsem sklopil uši, pozdravil a odešel ;)

Odesláno

To MrChodny:

Jako reklama mi to nepřišlo a ani jsem jí nikdy neviděl. Pokud to reklama byla, tak tedy pěkně ulítlá. Nicméně to nic nemění na úvodní otázce. 

Já mám na sousedy docela kliku. 

Zleva co chvíli slyším - cituji: "Boha jeho zajebaného" když se nějaké dílo nedaří, což je prakticky trvalý stav.

Zprava nepublikovatelné výrazy ve směru k domácímu zvířectvu, když zase vlezlo někam, kam nemělo, což je taky trvalý stav.

Jinak si na nervy nelezeme a je to vcelku v pohodě.

Odesláno

Já mám sousedy v pohodě,jeden hned vedle mě je hluchej,druhý a třetí jsou každou chvilku v prič,akorát ten co bydlí nade mnou je nějakej čistotnej,furt pere a je mu jedno kolik je hodin a jestli je noc nebo den,pračku má asi někde volně na chodbě a když začne ždímat,tak se klepe celej panelák a v noci,třeba kolem půl noci nebo ve dvě,to je rachot ,na to jsem si za ty leta co tady bydlí,ještě nezvyknul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...