ozzy56 Odesláno 2. srpen 2024 Odesláno 2. srpen 2024 jasně, jsou lidi co jim to vadí z principu--já bych si auto co se mnou nekomunikuje v češtině nekoupil , protože k tomu existuje myslím i nějaký předpis (snad zákon), jinak přestože anglicky neumím, ve slovech kolem aut se celkem dobře orientuju, na dovolených se i domluvím , resp., objednám v restauraci atd., prostě tu angličtinu beru tak, že si značka dala tu práci, aby prodala i v Česku, tímto považuju causu angličtina z mé strany za uzavřenou OK406 ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 2. srpen 2024 Odesláno 2. srpen 2024 před 46 minutami, Radek Hurvajz napsal: Tohle právě není ta nová generace Nová generace je od roku 2024 ta je hnusná. Tohle je 2017 - 2023 ..nojo... ted jsem se podival na noveho swiste a jezismarja, co mu udelali? ..je to jeste o parnik horsi Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2024 Autor Odesláno 7. srpen 2024 Tak dneska vyzvednuty RZ, doladěná pojistka a už můžeme jen jezdit. Konečně trochu zapamatovatelná RZ Charlie 1, Pepito, dýzl a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. srpen 2024 Autor Odesláno 22. srpen 2024 Tak máme prvních skoro 1000 km, spotřeba zatím 4,8l/100km, ale to myslim pujde ještě o kousek dolů. Kontrola kapalin, dotažení kol atd, všechno OK. Nový parádní koberečky od AZ AUTO DESIGN s.r.o. v provedení Elegant. pavelu96 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2024 Autor Odesláno 8. září 2024 (upraveno) Tak čtvrtek práce a pak Brno skrz po dálnici (Slatina - Bystrc) a zpět domů, pátek - neděle východní Čechy a takhle to vyšlo, vcelku slušný. A palubák ani nelže, dotankováno 27l do plné Ovšem info o dojezdu asi kecá, protože nádrž je na 37l Upraveno 8. září 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pepito, radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2024 Autor Odesláno 1. listopad 2024 (upraveno) Tak obuto do zimních papučí. Volba padla na Goodyear UltraGrip Performance 3. Na léto koupený kola Dezent TN silver, jetý ale uplně jako nový za meně než pulku ceny nových, takže super. Puvodně jsem chtěl sice jiný ale objevili se tyhle které byli také v mém vyběru, tak jsem je vzal. Potřeboval bych samolepky na M+S T 190km/h na palubku, posledně mě na STK s Radčiným Swištěm sprdnul že ji nemám, tak koukám kde ji koupit a snad jen po 100ks, tak bude muset obejit pneuservisy, v tom co mě obouvali zimáky, neměli. Upraveno 1. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Charlie 1, pavelu96 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 by me zajimalo, na co ma swist predepsany kola s indexem nad 190km/h Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2024 Autor Odesláno 1. listopad 2024 (upraveno) Heh, on má předepsaný V A taky nevim na co když ma maximalku 170. Ale V měla i 207 s maximalkou 190, nechapu to, ale je to tak. Upraveno 1. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Medvěd Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 (upraveno) Před hodinou, sitler napsal: by me zajimalo, na co ma swist predepsany kola s indexem nad 190km/h Kdyby jel z prudkýho kopce s větrem v zádech, tak třeba nemusej' stíhat brzdy .... Upraveno 1. listopad 2024 uživatelem Medvěd Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 (upraveno) Snad bych měl mít samolepku "max 190 km/h' doma. Upraveno 1. listopad 2024 uživatelem Roman Bazi Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 Tak nálepku po mě nechtěl ani jinak celkem důsledný technik to bylo ještě se 406. Ale případně jsem chtěl odpovědět, že žádnou nálepku nepotřebuju, že manželka je účinnější omezovač Radek Hurvajz, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. březen 2025 Autor Odesláno 6. březen 2025 Tak kilometry na počitadle stoupají, už mám 10 000, spotřeba 4,7l/100km a ukazatel spokojenosti na MAX. ozzy56, Hafity, VojtouNerCZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2025 Autor Odesláno 18. březen 2025 Tak nahozeny letní gumy na nových discích jako z panského kočáru Musel jsem zainvestovat do snímačů tlaku tak to bylo trochu dražší, ale zase levnější než jsem čekal, dostal jsem slevu Charlie 1, BubakGS, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 taky jsem loni myslel, že budu muset investovat do nových snímačů tlaku při koupi nových Aludisků, ale překvapili mě, že snímače jsou součástí nábojů , takže v kolech žádné nejsou , myslel jsem, že je to už standard Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2025 Autor Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) Aha, to slyším poprvé. Není to spíš tak že to máš nepřeímé měření pomocí ABS?? To je celkem běžné, má to i Peugeot, na druhou stranu ti to neukáže aktuální tlak, ale nic to nestojí. U systemu se snimači v kolech je vidět aktuální tlak, dělá to spousta automobilek, bohužel to stojí prachy, tak jednou za cca 6 let. Upraveno 18. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 neodpovím úplně přesně, ale na displeji jde naklikat obrázek auta a u všech kol je i tlak, tak nevím, zatím s tím nebyl problem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2025 Autor Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) No tak tomu teda nerozumim, jak to ten tlak asi vyčte když to není v pneu? Jdu hledat, to je divný EDIT: ASX má normální snimače v kolech, někdo uvádí že u originalních kol nejsou u ventilku a že jsou lepený někde v kole a že rády odpadnou, tak nevim teda. EDIT 2: U Captura pišou ale že má nepřímý system měření, takže jedině že by se při inicializaci nastavili nějaké přednastavené tlaky a ty to potom zobrazuje a podle otáčení kol je to možná i aktualizuje odhadem, to ovšem nikde nepíšou. No ale možný to je. Upraveno 18. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 no byl jsem u auta když obouval ty nové Alu a taky se divil, že snímače nejsou--sundával letní pneu z nového auta a nazouval na Alu koupené u nich..., pak odběhl zeptat se do kanclu a vrátil se s tím, že snímače u nových ASX nejsou v kolech, ale v náboji, takže ušetřím..., ale když omylem najdu ten obrázek na displeji, tak tlak tam je..., v kolech nejsou na 100% Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. březen 2025 Autor Odesláno 18. březen 2025 Jak pišu výše - EDIT 2, nejspíš to bude tak. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. březen 2025 Autor Odesláno 19. březen 2025 (upraveno) Dneska byl červenej na STK po 6ti letech a 130tis, zavady 0 a celou dobu to jen jezdí, bez jakekoliv závady. Takže super. Fotka hnízda Swišťů Upraveno 19. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Pepito, Péťa, pavelu96 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.