Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi mě děsně štve, že navigace nad topicem začíná úvodní stránka - Fórum - rubrika a teď se změnilo chování, že úvodní stránka vykopne mimo fórum na úvodní stránku, ne na mail page fóra. Sice to z nějaké logiky chápu, ale stejně mě to doslova se*e :D

Odesláno

No a mě se právě ta nutnost lézt na fórum přes hlavní stránku líbí. Chtěl jsem něco takového už kdysivá, ale nedařilo se nám vymyslet jak to udělat (fousatí a šediví pamětníci si možná vzpomenou).

Mě se zkrátka líbí, že teď si každý může přečíst něco o historii klubu bez toho, aby musel někam speciálně klikat a třeba v budoucnu bude dík funkční hlavní straně snazší informovat o všech novinkách, co do teď různě zapadaly (a třeba i o srazech)

Odesláno

V tom nejsme ve pri, ze se zacina tou strankou chapu, rozumim. Me jde jen o tu mikronavigaci nad topicem. Protoze kdyz uz ses na foru, tak je ten proklik zpatky na uvodni stravu prave v tomhle miste matouci -tahle navigace by, podle me, mela byt uz jen v ramci fora a vest maximalne nejdal na hlavni stranku fora, nikoliv celeho webu.

Screenshot 2023-09-19 204747.png

Odesláno (upraveno)

Ano, je to blbost, když jsem v záložce FORUM měla by být uvodní strana v této záložce strana fora se všemi Kategoriemi fora. Ne Hlavní strana klubu, ta je pod záložkou hlavní strana a tam by měla vést pouze adresa www, a proklik přes logo.

A proč je tam dvakrát podzáložka Forum to nechapu, tohle někdo pojebal!

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No hlavně bych to teď vůbec nezapínal, protože dostat se teď na Fórum z mobilu je očistec :roll Až to bude nová hl. stránka a opravená navigace, tak budiž :myslim 

Odesláno

@Radek Hurvajz 2x forum je tam proto, ze jednou je to "Forum" jako ze proste Forum jako takove a podruhe je "Forum" jako sekce - tzn. ta cast o foru, ve ktere je pak dal sekce "Novy design..." , Takze 2x je tak defakto spravne, ale ta "Uvodni strana" by proste logicky mela jit na hlavni stranu Fora a tim by tam to prvni "Forum" nebylo potreba, protoze to vraci prave na main page fora.

Jinak ja jsem si teda v mobilu i v prohlizeci predelal bookmarky na /forum, abych na hlavni stranku vubec nesel... 

Odesláno

tak znova:

pracuje se na tom .... bude to trvat třeba 14 dní až měsíc než se to dovede k dokonalosti..

a ano během toho zkoušení a zkoumání se může stát, že se něco přenastaví... Dělat to za plnýho fungování je prostě na ... tak to prosím vydržte... :) 

Odesláno

Já jsem si zatím nevšimnul žádné změny. Jak už jsem psal, na fórum chodím přes mobil a mám na první stránce ikonu Peugeot clubu a když na ni kliknu, tak jdu přímo na fórum a na "nepřečtený obsah". :papa

Odesláno

jak ten neznalek se zeptam: a k čemu Nova strana ??  to zas budu volby, či co ??  🙈😂

jinak chytrý telefon nemám (bo su chytrý aj bez něho) 🙈, tak tu přes foun nelezu

Odesláno

Budou nooo.. příští rok.. 🙈 a tohle je poslední věc ve volebním období, kterou si osobně slibuju, co sem šla do funkce... Navíc už víc jak 2 roky na ní máme budget od Peugeot ČR.. bohužel se mi nedařilo sehnat někoho normálního a "důvěryhodnýho"..., ale všechno má evidentně svůj čas.. 😄

A ozzy neboj, nebude tu Nová strana, ale jen nově vypadající strana.. 😂

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kdyby vám to od teď náhodou blblo, víc než dosud, tak nejste sami.. 😅 bude to eště cca týden trvat, ale prakticky finišujem..

Příští středu večer máme ladit detaily a pak už snad bude klid.. 😊

Odesláno

Hlásím, že se mi KONEČNĚ přestal zobrazovat rozsáhlý seznam všemožných udělených souhlasů a úprav příspěvků a na místo toho je zase vyprávění o historii klubu - já jsem spokojen 

• O 10 měsíců později...
Odesláno
V 19. 9. 2023 at 23:44, Weri 605 napsal:

pracuje se na tom .... bude to trvat třeba 14 dní až měsíc než se to dovede k dokonalosti..

Nechci do toho šťourat, ale hlavní strana je z 60% neaktuální a ty čísla v citaci taky nesouhlasí... :aut

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...