sitler Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 Asi mě děsně štve, že navigace nad topicem začíná úvodní stránka - Fórum - rubrika a teď se změnilo chování, že úvodní stránka vykopne mimo fórum na úvodní stránku, ne na mail page fóra. Sice to z nějaké logiky chápu, ale stejně mě to doslova se*e Citovat
Medvěd Odesláno 19. září 2023 Autor Odesláno 19. září 2023 No a mě se právě ta nutnost lézt na fórum přes hlavní stránku líbí. Chtěl jsem něco takového už kdysivá, ale nedařilo se nám vymyslet jak to udělat (fousatí a šediví pamětníci si možná vzpomenou). Mě se zkrátka líbí, že teď si každý může přečíst něco o historii klubu bez toho, aby musel někam speciálně klikat a třeba v budoucnu bude dík funkční hlavní straně snazší informovat o všech novinkách, co do teď různě zapadaly (a třeba i o srazech) Citovat
sitler Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 V tom nejsme ve pri, ze se zacina tou strankou chapu, rozumim. Me jde jen o tu mikronavigaci nad topicem. Protoze kdyz uz ses na foru, tak je ten proklik zpatky na uvodni stravu prave v tomhle miste matouci -tahle navigace by, podle me, mela byt uz jen v ramci fora a vest maximalne nejdal na hlavni stranku fora, nikoliv celeho webu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 (upraveno) Ano, je to blbost, když jsem v záložce FORUM měla by být uvodní strana v této záložce strana fora se všemi Kategoriemi fora. Ne Hlavní strana klubu, ta je pod záložkou hlavní strana a tam by měla vést pouze adresa www, a proklik přes logo. A proč je tam dvakrát podzáložka Forum to nechapu, tohle někdo pojebal! Upraveno 19. září 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
MJSytic Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 No hlavně bych to teď vůbec nezapínal, protože dostat se teď na Fórum z mobilu je očistec Až to bude nová hl. stránka a opravená navigace, tak budiž pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 @Radek Hurvajz 2x forum je tam proto, ze jednou je to "Forum" jako ze proste Forum jako takove a podruhe je "Forum" jako sekce - tzn. ta cast o foru, ve ktere je pak dal sekce "Novy design..." , Takze 2x je tak defakto spravne, ale ta "Uvodni strana" by proste logicky mela jit na hlavni stranu Fora a tim by tam to prvni "Forum" nebylo potreba, protoze to vraci prave na main page fora. Jinak ja jsem si teda v mobilu i v prohlizeci predelal bookmarky na /forum, abych na hlavni stranku vubec nesel... Radek Hurvajz, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 3 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 19. září 2023 Odesláno 19. září 2023 tak znova: pracuje se na tom .... bude to trvat třeba 14 dní až měsíc než se to dovede k dokonalosti.. a ano během toho zkoušení a zkoumání se může stát, že se něco přenastaví... Dělat to za plnýho fungování je prostě na ... tak to prosím vydržte... Pepito, Medvěd, sitler a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 Já jsem si zatím nevšimnul žádné změny. Jak už jsem psal, na fórum chodím přes mobil a mám na první stránce ikonu Peugeot clubu a když na ni kliknu, tak jdu přímo na fórum a na "nepřečtený obsah". radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 jak ten neznalek se zeptam: a k čemu Nova strana ?? to zas budu volby, či co ?? jinak chytrý telefon nemám (bo su chytrý aj bez něho) , tak tu přes foun nelezu Citovat
Weri 605 Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 Budou nooo.. příští rok.. a tohle je poslední věc ve volebním období, kterou si osobně slibuju, co sem šla do funkce... Navíc už víc jak 2 roky na ní máme budget od Peugeot ČR.. bohužel se mi nedařilo sehnat někoho normálního a "důvěryhodnýho"..., ale všechno má evidentně svůj čas.. A ozzy neboj, nebude tu Nová strana, ale jen nově vypadající strana.. Vena garážmistr, Medvěd, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Weri 605 Odesláno 31. říjen 2023 Odesláno 31. říjen 2023 Kdyby vám to od teď náhodou blblo, víc než dosud, tak nejste sami.. bude to eště cca týden trvat, ale prakticky finišujem.. Příští středu večer máme ladit detaily a pak už snad bude klid.. OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 31. říjen 2023 Autor Odesláno 31. říjen 2023 Hlásím, že se mi KONEČNĚ přestal zobrazovat rozsáhlý seznam všemožných udělených souhlasů a úprav příspěvků a na místo toho je zase vyprávění o historii klubu - já jsem spokojen Citovat
MJSytic Odesláno 31. říjen 2023 Odesláno 31. říjen 2023 před 8 hodinami, Weri 605 napsal: pak už snad bude klid.. Bude se to vypínat, jo? Citovat
Weri 605 Odesláno 31. říjen 2023 Odesláno 31. říjen 2023 Jo, pak to vypnu celý... a nezapnu dokud mě pěkně nepoprosí novej přeCeda.. Citovat
Péťa Odesláno 31. říjen 2023 Odesláno 31. říjen 2023 Co si pamatuju poslední volby, tak to máš "nafurt" Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. září 2024 Odesláno 19. září 2024 V 19. 9. 2023 at 23:44, Weri 605 napsal: pracuje se na tom .... bude to trvat třeba 14 dní až měsíc než se to dovede k dokonalosti.. Nechci do toho šťourat, ale hlavní strana je z 60% neaktuální a ty čísla v citaci taky nesouhlasí... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 19. září 2024 Odesláno 19. září 2024 Víme..., ale mám na to další 3 roky... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 (upraveno) @Weri 605 Hele, pohněte s tím, stale tam jsou mrtvoly který tam už být nemají! Upraveno 8. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 To spíš @Schreek já se v tom vrtat nesmím.. on už je takhle na nervy, že tam lezu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.