Pepito Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 Už se vám to někomu stalo? Mě dnes poprvé a měl jsem štěstí. Dnes jsem zadal inzerát a téměř okamžitě se mi ozval zájemce na WhatsApp jestli zboží je ještě na prodej. Účet vypadá docela důvěryhodně. Po krátké komunikaci mi poslala nabídku že může zajistit doručení přes DPD. Samozřejmě na její náklady. Poslala mi odkaz na stránky DPD. Když jsem na něj kliknul, tak tam byla adresa Slup 17 okr Znojmo a jméno Alisa Nuleckaya což mi přišlo podezřelé, tak jsem si to ověřil na katastru nemovitostí a samozřejmě na této adrese bydlí někdo jiný. Když jsem napsal dotyčné osobě jestli opravdu bydlí na uvedené adrese, tak odpověďela že ANO, tak jsem jí poslal fotku katastru nemovitostí a komunikace skončila. Po té jsem si zadal její mobilní číslo na internet a odkázalo mne to na stránky "Podvod na bazaru", které mě potvrdily že jde o podvod. Dejte si pozor na ty ŠMEJDY! dýzl ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 denní rutina posílám rovnou fakač , když se nudím , pár minut si snima píšu a trápím je jako že svojí blbostí dělám že jsem ten jednodušší a dávám jim planne naděje a pak přijde fakač pavelu96, Milan+, enikybeniky a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 (upraveno) Jelikož inzeruji dost,tak dost často,vůbec nereaguji ,že si někdo pošle kurýra. Ale zase mě docela zamrzí,když jsem chtěl tady po členovi něco,kterému to dovezlo Ppl gratis, několikrát,tak prý zarid si to s ním přes zasilkovnu. To je realita. Upraveno 13. září 2023 uživatelem Milan+ Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 (upraveno) Pokaždy když zadam inzerat, jak na Bazoši, Sbazaru, nebo Fcb marketplace tak se ozve několik takovych nabidek. Většinou po prvni odpovědi vim ktera bije, když si nejsem jist tak trvam na osobnim převzeti či předání, pokud je to podvodnik přestane komunikovat. Upraveno 13. září 2023 uživatelem Radek Hurvajz Pepito, Pe.Tr, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 (upraveno) Stane se to skoro každému, kdo vystaví nějaký inzerát https://www.peugeot-club.com/topic/129439-detske-kolo-scott-contessa-vel-24/?do=findComment&comment=2081484 Jsou na inzertních stránkách napíchnutí boti co reagují na nový inzerát a kripl sedí u PC a zkouší kdo se chytne. Celkem slušně výdělečný byznys Upraveno 13. září 2023 uživatelem pavelu96 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 (upraveno) No ale nebezpečnější jsou reální lidé kteří nabízí odeslání zboží za platbu zboží nebo poštovného a po platbě dělají mrtvé brouky. Nejeden se pohybuje po skupinách na FCB a reaguje na poptávku, nebo nabízí zajimavé zboží tykajíccí se zaměření skupiny. Např Vojta Tobiška, alias Krčmář,Liška,Švadlena, Neužil,Mácha, Blažek a to není vše. Několikrát jsem hlásil jeho inzeráty správcům Jinak tady jsou databáze: https://podvodnabazaru.cz/ https://www.facebook.com/groups/435076983213200/ Upraveno 13. září 2023 uživatelem Radek Hurvajz OK406 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 tohle je prd , jako nechapu jak nekdo jde do bitcoinmatu vkladat statisice.... popr posilani nove virtual lasce do zahranici.... Radek Hurvajz, Pepito a regius ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 Na inzerátovém čísle nemám whatsapp, takže mě tyhle pokusy zcela míjí. Do mailu to nechodí. Jinak sám neposílám na dobírku, jen po platbě předem. Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 Na tohle téma má pěkná videa "JIRKA" Osobně se občas bavím u videí některých "Scammer hunterů" - ta reakce, když se napíchnou bubákovi na webku a řeknou mu, že ví odkud je apod. - k nezaplacení Pepito, pavelu96 a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 před 18 minutami, oddie napsal: Na inzerátovém čísle nemám whatsapp, takže mě tyhle pokusy zcela míjí. Do mailu to nechodí. Jinak sám neposílám na dobírku, jen po platbě předem. Ale chodí to i do mailu, kolikrát přišla zásilkovna, nebo balíkovna. S Dobírkou to mám stejně Citovat
ozzy56 Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 tak já narážím jen na slušné lidi--takže jenom z ruky do ruky Citovat
Pepito Odesláno 13. září 2023 Autor Odesláno 13. září 2023 @ozzy56, to jsem měl dosud také. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 zrovna dnes jsem jednoho řešil--jestli to chcete, tak v Ostravě nebo tady na Jesenicku--nic neposílám, nikde se nepřihlasuju, platba z ruky do ruky, telefon nemám, jen mail přes Bazar..., mám většinou dobré ceny, takže si přijede v sobotu pro to Pepito ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 před 57 minutami, Pe.Tr napsal: pár minut si snima píšu a trápím je jako že svojí blbostí dělám že jsem ten jednodušší Tohle jsem taky zkusil.... Vydržel hodně dlouho, ale potom vycáknul jak švestkovej knedlík Že prej končí a že v životě ještě nenarazil na takovýho dementa.... pavelu96, Pepito, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 před 32 minutami, Radek Hurvajz napsal: Ale chodí to i do mailu, kolikrát přišla zásilkovna, nebo balíkovna. S Dobírkou to mám stejně Že mám inzerce dost,ale do mailu,to zatím nepřišlo nikdy,setkal jsem se s tímo podvodem poprvé cca rok a půl zpět. Pepito ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 Tohle a ještě mi teď často volají z banky (poprvé ČNB, potom UniCredit - tu mám, pak ČSOB) že detekují podezřelou platbu a chtějí to se mnou vyřešit. Chvíli jsem s nima vykecával a pomalu jsou schopni dostat z neopatrného člověka dost citlivé info, tak bacha i na tyhle Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Milan+ napsal: Že mám inzerce dost,ale do mailu,to zatím nepřišlo nikdy,setkal jsem se s tímo podvodem poprvé cca rok a půl zpět. Někam jsem to sem dával, třeba to najdeš. Upraveno 13. září 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
pavelu96 Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 (upraveno) Na Facebooku se dá vydělat falešným inzerátem 100k za pár hodin... https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/falesne-inzeraty-na-facebooku-scam-podvod.A230913_142516_eko-zahranicni_tbr Upraveno 14. září 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění Pepito ohodnotil 1 Citovat
dracekvo Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 (upraveno) Tak ono se snad stačí podívat na doménu, aby bylo jasný, že je to kravina. Navíc snad člověk ty služby nepoužívá poprvé, aby nevěděl jak to chodí. Kdo se kdy musel někam přihlašovat, zadávat údaje z karty a podobně, aby dostal svoje peníze za dobírku. pavelu96: a co tím chtěli odborníci na idnesu říci? Přesně takto to chodí na bazoši. Taky člověk platí za zboží, které neviděl. Upraveno 14. září 2023 uživatelem dracekvo Pepito ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 14. září 2023 Odesláno 14. září 2023 Na volače a klikače máme v práci upozornění...snad to nebude bráno jako reklama https://www.csob.cz/portal/branteserozumem Jako někdy rozum zůstává stát...ještě když teda člověk klikne a zaviruje si komp...budiž...ale že někdo dá PIN nebo login do bankovnictví...nebo sám jde do bitcoinomatu a ještě zjebe policajty Na podvodníky z bazace co chtějí platit kartou stačí vytasit číslo účtu ať peníze převedou..a je klid Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.