Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cestou domů jsme ještě zajeli do cca 5km vzdálených Soutic, kde jsem trávil v dětství prázdniny a bylo fajn zjistit, že je to tam prakticky stále stejné resp. možná ještě hezčí. Sestup ze "Špičky" k vodě jsme ale raději neriskovali :)

IMG_20231126_110159.jpg

IMG_20231126_110529.jpg

Odesláno

Hlásím zdárný návrat domů :D 

nakonec jsem měla strach jen tu cestu někam za Zruč nad Sázavou, potkala jsem jedno auto v poli, na Pardubicku po sněhu ani památky a teplota kolem 2 stupňů. U nás už teplota kolem -4 a silnice sice prohrnutá, ale zbytky sněhu zůstaly, ale až u nás v obci :D . Vyřízeno, co jsem potřebovala, zastávka u nás v obi pro vánoční pidi stromeček do květináče :D a vyzvednutí malé a psa. 

Sovu už samozřejmě nemám, zabavena ve prospěch ostatních plyšáků 😄 

Odesláno

Ahoj

Také jsme dorazili v pohodě domů.  

Děkujeme všem za super víkend a pěší turistiku která prověřila naší kondici. Diky Pepito za fotografie. 

Pokud by jste se někdo znovu vydal do Vlašimi vřele doporučujeme restauraci v zámecké zahradě přímo proti para ZOO.

Mějte se a brzy naviděnou .🫡

Odesláno

Jen aby ste věděli.. napsala jsem poměrně dlouhý mail provoznímu jak mu to tam ne/funguje, když není přítomen.. a přidávám výňatky z reakce.. děkuje a bude řešit..

Screenshot_20231129_122545_Gmail.jpg

Screenshot_20231129_122455_Gmail.jpg

Odesláno

já to pogooglil jak jsem slíbil :D , ubraná hvězda na pokoji byla za hajzlprkno, bo podle zachoda poznaš kulturu naroda :D , Zbytek bez problému .

Jinak si myslím, že holky za barem by měli být víc uvnitř jak venku :roker :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...