Verýsek Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 Vidím tě jako člena nového vedení tak sehnat ještě 4 Takový zapálení klub potřebuje .. Citovat
Zodiak Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 Vedení určitě ne, to budeš pořád ty, nikdo lepší není. Já se poptám po drobečkách. Korunka ke korunce. Budu se pro klub snažit. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Verýsek Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 Vážím si tvých slov a moc děkuji,ale věř že nejsem nejlepší... těch skvělých lidí je tu mnohem více a proto je potřeba za klub bojovat... Ale příští rok do vedení znovu už nepůjdu... Medvěd a brixtr ohodnotil 2 Citovat
Béďa Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) V 26. 8. 2023 at 7:54, radim.1008 napsal: Ať se posunem dál, je tu mezi námi aktivními někdo, kdo je denně aktivní na těch sociálních sítích? Facebook profily klubu www.peugeot-club.com a Amis de Lion spravuje @Béďa je tomu tak, že ano? Ten instagram není blbý nápad, ale dokáže to přilákat někoho? Kdo se tam vyzná? Na facebooku www.peugeot-club.com jsem jeden ze správců, nicméně aktivita ostatních trochu pokulhává. Co se tyče stránky Amis de Lion ta je po ztrátě/zablokování původní ze strany facebooku čisté v mé režii. Instagram, TikTok a podobný novoty mě trochu míjí. Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem Radek Hurvajz URL radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 jen k těm výhodám pro členy ... ... i TY svojí aktivitou můžeš díky místní komunitě ušetřit a já se nebojím to číslo napsat , i desetitisíce !!! (ať už to jsou fyzické peníze, ušetřený čas , ušetřené palivo či opotřebování auta, aj ) . základ je si uvědomit tu pomoc (benefit) který získáváš/si získal . ten roční poplatek pak dává smysl jako poděkování za tu možnost tady ty lidi poznat . Setkat se s nimi , čerpat od nich rady ,poznatky a zkušenosti a ikdyž jsme Peugeot Club , tak je to napříč všemi obory . pjetrof, jirka307, Pepito a 6 další ohodnotil 9 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 V 25. 8. 2023 at 19:21, oddie napsal: Teď jsi nás velmi elegantně "setřel" a dosáhl jedině toho, že se příště na nějaké podněty vys... kašlem a ochota se tu nějak účastnit a "tvořit kontent" zase o něco klesne. Z toho mého příspěvku sis právě měl vzít všechno ostatní kromě té Tebou zvýrazněné věty... Ano, mohl jsem napsat jen "že jste alergičtí, když moderátor zasáhne", ale to jsem netušil, že jsi tak vztahovačný a necháš se "setřít" do stavu, že se Ti sníží chuť něco pro klub udělat. Omlouvám se Vám 10ti, kterých se to dotklo. Svůj názor jsem napsal, ale pokud tu není vůle a snaha dlouhodobých členů klubu (až na výjimky) pro klub hnout prstem, tak asi není moc co řešit. V 26. 8. 2023 at 10:53, P607Olda napsal: Mazání celých vláken, nebo částí je další věc, která mi velmi vadí. Ve vláknu jsou i rozumné reakce, i nerozumné. Klidně bych je tam nechal, ať si čtenář vybere, kdo je jaký. Je to pak další věc, proč nic nepsat - pokud se to promění ve flame, tak moderátor z vyšší moci vše smaže (anebo to, co se mu hodí) a pisatel, byť si dal práci s formulováním argumentů, nemá žádnou možnost obrany. Zde na fóru se žádné příspěvky nebo celá vlákna nemažou (pouze na žádost autora). Je tu možnost skrýt nebo přesunout. A už vůbec moderátor nemaže co se mu hodí! Ale to už jsme vysvětlovali v několika vláknech. V 26. 8. 2023 at 11:19, P607Olda napsal: Být moderátorem, upravil bych mu nadpis a dal to do správné sekce a jeho upozornil. Právě že, když toto uděláme, tak dotyčný většinou nezareaguje a další příspěvek je úplně stejně špatně a začínáš znovu. Co se týká příspěvků za členství v klubu, ikdyž to není úplně aktuální otázka, tak "Šalda systém" v podobě měsíčních plateb třeba ve výši 50,- Kč je podle mě velice dobrý nápad. Vždyť je to skoro jako jeden litr lepšího benzínu Radek Hurvajz, Verýsek a Šalda ohodnotil 3 Citovat
Verýsek Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) Tak a teď co mě úplně vytáčí do běla je to, když úplný nováček...pomalu zatím cizí člověk chce radu...a ani mu do háje borovýho nestojíme my za to nás ani pozdravit? Co je to za vychování? To je takový problém začít: Zdravím vás.... Ahoj, Dobrý den....a pak začít s psaním textu?... Viz tohle vlákno: Nelze nastartovat Traveller, bezkličové startovaní, po nějake době ano, klič auto pozná, lze jej otevřit. Omlouvám se neumím to kopírovat, tak jak by se mělo... Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení příspěvku Péťa, HonzaZ a Roman Bazi ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 @Verýsek tohle je bohuzel na netu dost caste a nejde s tim vubec nic udelat ... Ale kdyz vidim, kolik lidi ma problem pozdravit i v realu, tak na netu me to neprekvapu uz vubec. U nas se rikavalo "i to tele umi zabucet, kdyz te vidi" OK406, Zodiak, HonzaZ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Na to že někdo nový nepozdraví jsem u mladých zvyklý (zakladateli vlákna je podle profilu 5 let ). Ale víc mi vadí, že mu nikdo neodpověděl a nebo neporadil. Chodí sem mraky lidí co ty odpovědi mají, ale asi z lenosti nebo jen z přesvědčení na to kašlou. Čtu 99,96% všeho co se tady napíše a je to čím dál tím horší. To je právě to o čem jsem už psal, ale asi je to zbytečné... Radek Hurvajz a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Tak doufám, že jsem nás všechny nastartoval. A to ani žádnej matroš nehulím.... Nic není nemožné, jen chtít. Děvčatům ve vedení kdykoliv podám pomocnou desetirukavici. Citovat
Šalda Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Jsem tady někdy od 2007, a i když sem teď pár let moc nechodím, nepomáhám ohledně poruch atd, tak jsem rád že jsem stále členem, a byl bych rád kdyby klub fungoval i dál. A myslím že to jak se klub vyvíjí je vidět všude, i na jiných fórech, na jiných webech a podobně, prostě doba kolem nás se mění, a ano, kdysi se tady hodně řešili auta, protože to byli starý auta který šli opravit doma v garáži, dnešní auta už takový nejsou. A možná i proto asi klub postupně "zaniká" ( lépe napsáno" mění se"). Hodně členů využívá více FB stránky, kde rychle dostanou odpověď, i když bohužel mnohdy ne úplně správnou, protože to hlavní jádro klubu, ty, kteří autům rozumí, jsou hlavně tady. Navíc je to tu i o jiné atmosféře než na FB. Tady je to totiž o RODINĚ. A i proto jsem stále tady, a chci být tady, a jestli můžu nějak pomoct, rád to udělám, ale určitě nejsem ten typ který by něco organizoval, řešil, domlouval atd, na to už nemám čas, a ani náladu, sám mám hlavní práci, potom fušky po stavbách jako řemeslník, potom práce doma na baráku, rodina atd, což má ale většina z nás, takže je jasný že jen málokdo si najde čas a chuť něco pro klub dělat. Už se taky trochu považuji za inventář klubu, a některých srazech jsme byl taky, ať už vánoční nebo Černá Hora či na Slovensku. Ale za posledních pár let jsme už na sraz nebyl, a ani nevím jestli někdy v nejbližší době pojedu. A to si myslím že je hlavní, srazy, a návštěvnost srazů, protože to tu komunitu sbližuje a pomáhá udržet klub fungující. Jenže taky jsem si už za posledních pár let všiml že ta stará garda klubu sem už moc nechodí, těch který jsem znal i osobně, a je tu spoustu nových tváří, což není na škodu, ba naopak, jen já jsem taková konzerva že mě trvá dlouho se otevřít někomu novému, a asi i proto sem moc už nechodím. Každopádně jak jsem psal, pokud bude potřeba, rád nějakým způsobem klubu pomůžu. @Zodiaka klobouk dolů před Tvým darem, to se jen tak nevidí Pepito, OK406, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Zodiak Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 To Šalda - vždyť jsou to jen peníze, ne život nebo něco, co by ti ublížilo. Můžeš darovat=rád to uděláš. Charlie 1 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 @pavelu96 bych i poradil, ale v technice v 99% pripadu vim prd a to co vim, tak vi prumerne inteligentni zaba a nikdo se na to nepta Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Ani sa veľmi nečudujem že to tu padá dolu vodou,aké vedenie taký klub tých povyseneckych a arogantných moderátorov je tu viac než dosť,nechodím sem a ani nebudem pár ľudí ktorý to tu akože vedú by sa mali začať venovať iným záujmom...želám klubu hodne nových členov bez tých pár skostnatencov "pánov"moderátorov ktorý si tu honia svoje egá...(slušnost im nič nehovorí),komentujú kritizujú rypu do akéhokoľvek príspevku ktorý je napísaný v rámci slušnosti a pravidiel!Toto už dávno nie je forum kde si nájdeš dobrú radu je to forum pre pár kamošov ktorý si tu na všetko pritakavaju.Moj profil môžete kľudne vymazať nemám už dôvod sem chodiť. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 No ted jsi nám to nandal! Doufám že si každý klikne na tvuj profil a koukne se kdo to tu píše. Puvodně jsem ti i pomohl, ale po tom jak se mi to vrátilo, tak už ani náhodou. pavelu96, Zodiak a Roman Bazi ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) @sitler taky neříkám, že se na nováčka má sesypat všech 200 řádných členů s příspěvkem "a zkusil jsi to vypnout a zapnout? ", ale prostě ten kdo to čte a ví, tak ať mu tam napíše. Většinou to potom v lepším případě končí větou "tak vám děkuju, ale zjistil jsem si to sám" a odchází. Nebo nenapíše nic a už se neobjeví. Tohle je podle mě hlavní příčina, proč nepřibývají noví členové klubu - neochota a nezájem místních uživatelů! Bývá tu přes den přibližně 50 uživatelů, asi 15 anonymních a kolem 900 neregistrovaných návštěvníků, neříkejte mi, že z těch 50 lidí si nenajde nikdo 5 minut na to, aby někomu pomohl. Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem pavelu96 pravopis Citovat
Zodiak Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) To Rudo08 takmer som sa fasa ojebal. Keby som nebol na vyške v Litovskom Mikuláši, a ty dilino ani nevieš, že stdredoslovenšinta je spisovná do riti by si išiel. Upravím. SLOVÁCI JSOU BOŽÍ,slovečinu fakt můžu. Mě hodně pomohl Ferinko. Ale **** neser. Upraveno 28. srpen 2023 uživatelem Zodiak Medvěd, Radek Hurvajz a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Kašlete na něj... mě to upřímně rozesmálo.. sousedy dělím na 4 skupiny - v poho, kámoši a kkti... tenhle patří do tý čtvrtý.. už je tam Anton308 taky cizinec, tak si pokecaj spolu.. Chci moc poděkovat @Zodiak za velkorysý dar..! Samozřejmě sme spolu mluvili, nedal si to vymluvit, takže opravdu MOC díky za celý klub a "něco" zařídím.. Děkuji i všem ostatním, kteří tu nejsou se svejma darama veřejně oznámeni..! 🩵 radim.1008, Pepito, Zodiak a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Zodiak Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 (upraveno) Neděkuj, mohlo by se mi to líbit.Je to jen kapička. Ať to fórum je, klidně i zaprším. Upraveno 27. srpen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2023 Odesláno 27. srpen 2023 Asi neumím počítat, ale která je ta utajovaná čtvrtá skupina? V poho ... Kámoši.... Kkti.... A??? Radek Hurvajz a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.