Verýsek Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 @sitler Peugeotu ČR nejde vůbec o to aby z nás něco měl...oni moc dobře ví, že mu reklamy u nás nezajistí prodeje a jiné... Oni nás podporují proto, že jsou rádi, že existuje klub co kope za stejnou věc a tou jsou auta Peugeot... ví, že jsme jako rodina co si pomáhá, radí si a když to jde mají sraz,kde rádi spolu tráví čas...a je mi fuk jestli tomu věříte nebo ne...tak to prostě je... A není to jen o 7000 tis měsíčně,ale o dalších penězích co do nás cpou... např. teď nám objednali do klubu na srazy za 25.000 Kč reklamní věci...a takhle to dělají každý rok...to vám taky přijde málo? Když cokoliv naskytne... volají mi jestli tohle nebo tamto nechceme do klubu atd....oni nejsou nic povinni,ale dělají to, protože chtějí... Takže bychom si tu už konečně všichni měli uvědomit, že nebýt Peugeotu ČR finanční podpory,tak jsme bohužel zanikli!!!!!!!!!!! Nikdo jiný nás totiž nebude finančně podporovat k vzhledem počtu platících členů, kteří pořád klesají....ano povedla se podpora ze strany Equa bank (díky MJovi )... super práce a věřte nebylo to jednoduché... dále podpora od Totalu...co se mi povedlo...ale bohužel další nemají zájem... když se dozví kolik lidí z nás jako členové klub sami podporují... Už jsme to tu řešili tolikrát a nikdy jsme na nic nepřišli...co udělat,co zlepšovat... bohužel nic nikdo s ničím nepřišel co by nás postavilo na nohy(nic nevyčítám není to totiž vůbec jednoduché) protože pomalu začínáme padat...a to mě jako srdcaři značky Peugeot a našeho klubu rve a krvácí srdce...to mi věřte...a taky mi prosím věřte, že jsem opravdu dělala co se dalo,abych do klubu přinesla peníze,ale více už udělat nemohu.. už nemám sílu....jsem tu strašně moc dlouho a bohužel staré časy se už nevrátí... Ale klub nesmí zaniknout,tak ještě stále doufám, že se někdo... jak už jsem psala s novou energií najde,vezme to pevně do svých rukou a klub pozvedne... nezbývá mi než držet palce.. 306-Kubik-S16, Šalda, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
sitler Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 (upraveno) @Verýsek Ano, proto jsem napsal, co jsem napsal - ze bannery tu maji hlavne proto, aby sponzoring klubu byl ucetne pro financak cisty jako reklama. Jinak je to proste cisty "fandovsky' sponzoring. A ze ostatni partneri takhle fungovat proste nebudou. Ti budou chtit "neco za neco" a to "neco" nebude to, ze se kope za stejnou znacku - ale to vis daleko lip nez ja. Upraveno 23. srpen 2023 uživatelem sitler Citovat
Weri 605 Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 2 hodinami, oddie napsal: Takže jo, klub se potácí na rozcestí a chybí mu koncepce, směřování, vize. Co by měl nabídnout, aby sem lidi chodili, aby měli důvod sem chodit. Když není nikdo, kdo by takovou vizi měl a chtěl ji prosadit, tak to tu holt asi zajde... Jako co dělám špatně vím.. (teď si to neber osobně oddie ) Sem stará, vyčerpala sem svou studnu a sem bez vize.. nemám instáč ani tik ťák.., za to mám drahej a osekanej eshop.. Srazy dělám nudný, páč sem konzerva.. proto i já bych rači viděla ve vedení mladý lidi.... Ale najde se někdo...? Někdo kdo by se staral a lákal partnery, vyřizoval s nima akce, posílal hromadný maily s upoutávkou na tyto akce pro členy...? Páč já na to nemám koule... Někdo kdo udělá jarní sraz...? Kdo na něm vymyslí a postará se o takovej program, že mi to vyrazí dech...? Je to hlavně o ochotě udělat něco pro druhý.. ukrojit si kousek ze svýho NABITÝHO programu a potěšit ostatní... (Úplně teď vidím minimaxu, jak protáčí panenky z poslední sluníčkový věty ) Citovat
oddie Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Já tu vizi taky nemám. Původní účel je pasé - já bych dodal naštěstí a ne bohužel, ono dneska se na to vzpomíná s úsměvem, ale tehdy ta situace s dostupností servisu, dílů, katalogů, postupů byla až nepředstavitelně tristní, leccos se muselo opravovat až bizarním způsobem a drtivou většinu zkušeností a podkladů pro rady jsem nasbíral při rozebírání vraků, přičemž pěkných pár let jsem to neměl ani čím vyfotit, natož natočit, takže musely stačit slovní popisy. To už vrátit fakt nechceš... Tu dnešní vizi musí přinést někdo, kdo tím žije dneska. Já ne, už jsem taky starej a ještě k tomu nejsem a nikdy jsem nebyl fanda, k Peugeotu jsem se dostal vysloveně náhodou a zůstal u něj čistě z pragmatismu. Z mého pohledu by dávalo asi největší smysl mít P-C více svázaný buď přímo se zastoupením - tzn. že by jej zastoupení třeba i vlastnilo a provozovalo, a nebo s nějakým větším servisem/servisní sítí (dtto). Ale třeba jsou životaschopné i jiné varianty, co já vím. Péťa a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Dovolím si rozdělit vlákno (s původním dotazem nesouvisí). V diskuzi o budoucnosti klubu pokračujte tady. sitler, Péťa, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Verýsek Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 No vidíš, díky Pavelu pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 jak pise oddie , takhle vesmes funguji kluby co jeste funguji. v podstate vedeni klubu se zodpovida importerovi. dostava na chod penize a klub importerovi vykazuje na co a jak je vyuzil . ale tam je nakaledarovano strasne dopredu co se kde bude dit. takze importer vi sam. napr u MB je forum okrajovka a primarni ukol vedeni od importu je byt vsude neustale byt videt tzn kazdy mesic jsou srazy ,pravidelne opakujici se po vsech mistech v cr . hyundai dela dve velke akce rocne , forum jede na nejake open platforme ,resp na nejake typyzovane... https://www.hyundaiclub.net/ otazka je jak by to bylo s nasimi daty. nevim. Kazdopadne fungovani klubu se asi zmenit musi. Mozna navrhnout nejake moznosti te spoluprace s Peu , resp jestli to nechat zajit jakoze k prevzeti? ( tam asi neni rec o prodeji, to si myslim vuci peu nebylo fer za ty roky s nami, otazkou bude spise pak posefovani prav ad fotky,videa ,navody a hlavne ad gdpr kvuli mejlum a defakto komlet databazi clenu s nacionalama) Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 určitě nepomáhá ani to, že se peugeot tlačí do prémiovek, což je v česku k smíchu, vzhledem k zdejší kupní síle , takže logicky bude méně majitelů..., proto lid vezdejší hledá auto levnější, ostatně je to vidět na všech parkovištích--kdo to nevidí, tak má asi vlčí mhu , celkem logický vývoj , a to se tady vehementně tlačí čína, to už není k smíchu vůbec VojtouNerCZ a Verýsek ohodnotil 1 1 Citovat
Verýsek Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 My od importu dostáváme peníze,ale nikdo už nám neříká co snima... prostě tady jsou a co s nimi uděláte je na vás...za což jsem ráda...a tak by to i mělo být... Nechci,aby nás někdo ovládal a už vůbec nee převzal... My si tu vytvořili základnu a to pořádnou a nikdy jí nikomu neprodáme ani s žádnými údaji. OK406 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Verýsek Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 4 minutami, ozzy56 napsal: určitě nepomáhá ani to, že se peugeot tlačí do prémiovek, což je v česku k smíchu, vzhledem k zdejší kupní síle , takže logicky bude méně majitelů..., proto lid vezdejší hledá auto levnější, ostatně je to vidět na všech parkovištích--kdo to nevidí, tak má asi vlčí mhu , celkem logický vývoj , a to se tady vehementně tlačí čína, to už není k smíchu vůbec Tohle nemá vůbec nic společného s budoucností našeho klubu..co dělá nebo nedělá společnost Peugeot... Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 zeptejte se Minimaxi jak zvednout členskou základnu?vi o tom asi dost když Dacia má základnu a srazy velké… Citovat
Verýsek Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Tak když má klub ať už jakékoliv značky vozu srazy podporované a financované Importem,tak je celkem logické, že tam bude masakr lidí... Nebo když třeba klub nějaké značky není tak dlouho na světě jako my...u nás začátky byly taky velmi hojné.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 47 minutami, Verýsek napsal: My si tu vytvořili základnu a to pořádnou a nikdy jí nikomu neprodáme ani s žádnými údaji. Takže ten klub radši rozpustíme..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 38 minutami, Charlie 1 napsal: zeptejte se Minimaxi jak zvednout členskou základnu?vi o tom asi dost když Dacia má základnu a srazy velké… Dačka klub je v podstate majetkem Dačky... Citovat
MJSytic Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Proč bychom ho měli rozpouštět? Ono když se to prodá, tak nový majitel si s tím v podstatě může udělat, co chce. I třeba to rozpustit. Stačí se podívat co udělal vizionář s Twitterem Jak jsem psal výše. Raději málo a skutečně, než hodně a uměle Co se týká Peugeotu, tak tam je problém, že oni mají teď (víc než kdy jindy) svých starostí dost. Takže aktuálně moc nevidím reálně z jejich strany prostor pro něco dalšího než je ta "pouhá" finanční podpora (všimněte si uvozovek - ve skutečnosti je totiž zásadní). Ale je třeba mít ty nápady na rozšíření spolupráce připravené, aby se jim mohly přestavit, až přijde vhodná chvíle. A já věřím, že přijde. Věřím, že třeba ta spolupráce s koncesí-servisy nakonec bude. Protože elektriky servisáky neuživí. Ale starší auta, která právě převážně lidé z autoklubů mají, už jim nějaký výdělek přinést můžou. A záleží jen na nich, jestli si těchto zákazníků budou vážit a kolik si jich "zaháčkují". Třeba spoluprácí s Peugeot-clubem Pe.Tr, OK406, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Verýsek Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 36 minutami, Pe.Tr napsal: Dačka klub je v podstate majetkem Dačky... Tak to je už jasné proč mají tak velké srazy... Jako být něčí majetek jen kvůli velkým a hojným srazům...za mě... nechtěla bych to ...a hlavně vy co tu máte jiný značky než Peugeot,by jste stejně na srazy nemohli, když bychom byli majetkem Importu.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 jo to je jasné , pokud bych na sraz chtel tak se prifarim nekomu do auta a s jinou znackou tam nebudu vysirat. Miso elektriky Frantove delat nebudou ty podminky jsou strasne prisne .... zakladem bude aktualne soustredit se na co nejmensi vydaje klubu . aby kdyz to reknu blbe , to od peugeotu pokrylo jen chod fora . zbytek navic by pak bylo na :"neco" dalsiho . Citovat
MJSytic Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Já to myslel tak, že na tom ele není potřeba takový servis (olej, filtry apod.) Takže nebude tolik práce On o tom už Matoušek mluvil v nějaké prezentaci před Kovidem... Mimochodem, na YT jsou videa, jak mění baterie v Priusu, takže domácí možnosti jsou a budou. Bude to jen o něco větší adrenalin, než první domácí výměna rozvodů Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 3 hodinami, Verýsek napsal: .u nás začátky byly taky velmi hojné.. už to psal oddie--protože bylo najednou v čechách plno dovezených pežotů a lidi potřebovali s nima pomoct..., tak se družili, ale dnes už je klub spíše na pokec, bo servisbox v perdeli (super tah pežotu), auta narvané hovadinama, co se furt se*rou, (adblue, motory pt), takže stejnak musí do odborného servisu, ostatní odešli k jiné značce, zůstalo jen tvrdé jádro na pokec, a nepomáhá tomu ani nedobrá situace ve státě--lidi mají problémy s financema, pro většinu lidí tak blbě ještě nebylo Medvěd, Verýsek a VojtouNerCZ ohodnotil 1 2 Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: ...... a nepomáhá tomu ani nedobrá situace ve státě--lidi mají problémy s financema, pro většinu lidí tak blbě ještě nebylo Lžeš až se Ti od huby práší a nejhorší je, že tomu snad i opravdu věříš machulda, Péťa, Chip a 2 další ohodnotil 1 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.