Pe.Tr Odesláno 20. srpen 2023 Odesláno 20. srpen 2023 Ahoj, až bude chvilka , mohu poprosit o nějaké podrobnější info ohledně letošních plateb za server ? Díky. Citovat
Weri 605 Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 Ahoj... něco bys rád konkrétně...? letos se nám totiž moc nedařilo... Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. srpen 2023 Autor Odesláno 21. srpen 2023 a když jsem u toho serveru , měsíční platba za správu serveru 2000,- (tato práce spočívá prosím v čem a komu se platí? Citovat
Weri 605 Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 (upraveno) Jo taaak... nooo teď už nevím co bylo co, je to moc dlouho, ale dohledám to, a to nejpozději než to půjde účetnímu... tak ale tak ňák jak sem to pochopila - aleš zálohoval data na jinej server, páč údržba.., než se k ní ale dostal, tak náš server kleknul.. snažil se s tím něco dělat, ale nakonec konstatoval smrt... tak tu zálohu dal na jinej než se rozhodnem co dál.. jestli koupit novej a nebo pronájem... = pronajímáme - tee těch 5.600,- na půl roku... Migrace dat a ty instalace několik hodin práce a nevím co tam bylo eště - je ten zbytek... myslím, že to zálohování je taky něco z toho... Ty 2000 sou asi Aleše.. za údržbu, aktualizace, a okamžité opravy výpadků.. to se platí už pár let... jen sem to převzala... Jako když mi to vysvětloval Schreek, tak to mělo větší hlavu a patu... nejsem ajťák, ale i MJ to chápal a kontroloval... Upraveno 21. srpen 2023 uživatelem Weri 605 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. srpen 2023 Autor Odesláno 21. srpen 2023 me slo hlavne oto ze ten popisek u plateb se tvaril jako ze se plati za neco dvakrat. každopadně i dle letošni uzaverky se nebojim konstatovat že nebejt Peugeotu ČR tak jsme už těžce v minusu .... Citovat
Weri 605 Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 Jo, ty popisky sou asi blbě... ale co chceš od ženský... jedno je záloha, jedno je migrace a ty dvě sou pronájem na pololetí... já pak najdu ty faktury někde v mailu... Jojo... členů ubejvá a dat přibejvá... Citovat
pavelu96 Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Zde vlákno odděleno a pokračování tady. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.