Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O těch "oficiálních replikách " spz jsem četl taky. Byl o tom článek i ve Světě motorů ( asi někdy loni :myslim )  byl tam vyfocený i nějaký Moskvič ( ale to si nejsem jistý) s replikou ještě dvoupísmenné značky. Má to ale podstatný a poněkud diskriminační háček ( teda spíš hák).  Prý nejde udělat replika s "O"( prý kvůli zaměnitelnosti s 0) :roll jedině se zeptat. 

Odesláno

Oficialne nejdou delat znacky s pomlckou, takze nejaka 0/O je jedno. Duplikat pomlckovy znacky uz urad nevystavi/nedela. Takze tam neni legalni cesta na neposkozenou znacku stejnyho zneni.

Odesláno

Řeším podobný problém s SPZ. Za 62 let trochu zežloutly a orezly. Tak průběžně hledám, jestli je někdo nerenovuje. Jednu firmu jsem našel, ale chtějí 5000,- za jednu tabulku😑

Odesláno

pokud je to ještě ocelový plech, tak jsme je běžně renovovali tak, že se barva opálila opatrně autogenem (malý hořák), pak očistit ocel. kartáčem a do lakovny--nejprve bílá barva dvě tři vrstvy, pak štětečkem černá na obvod a číslice...

Odesláno

Já jsem starou dpz na motorku nastřikal písmena na černo a pak na ní vylil bílou barvu a dal uschnout na rovinu, trvalo to dlouho, ale ty vystouplý černý písmenka zůstaly hezky vidět. Když jsrm písmenka makoval štětcem, tak to nebylo ono

Odesláno

Někde jsem četl postup, kdy se první stříkla bílá,  po zaschnutí se opatrně nalije olej ( ať se nepřelije přes písmenka) a pak stříknout černou.  Taky mě to čeká na kývačce, ale možná to dám profíkovi ;) ale,  každopádně je to asi jedno,  protože ty reflexní prvky asi doma nikdo nezvládnem,  taky se mi loupe značka na 307, ale zatím neřeším.

@Peugeot605 prozradíš i značku toho nového katu ? Pořád totiž přemýšlím,  co koupit na 206 :myslim:)

Odesláno

@PaKrhele dávali jsme tam eec z Ebaye je to kvalitní Anglická výroba máme to na dvou autech a zatím paráda 🥰 jsme rádi že šel koupit alespoň v Anglii protože v Čr je nemožné sehnat kat přímo do 605 za cca 2500tisíce s dopravou , daní , clem + krásně voní z výfuku 

Odesláno (upraveno)

Ty máš peugeot 604 ??

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Nasazeny nové papuče sice to nejsou kanal dekly ale tyto se mi líbi prostě víc možná z nostalgie na bývalou 605 , nicméně přobehl další servis výměna stabilizačních tyček a příště čekají všechnyn ABS čidla 

20250615_163954.jpg

20250615_163855.jpg

20250615_163904.jpg

20250615_163929.jpg

20250615_163922.jpg

20250615_164106.jpg

20250615_165809.jpg

Upraveno uživatelem Peugeot605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...