ChouLu Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Ačkoliv rychlá přepadovka, rád jsem vás všechny viděl A příště snad už déle než na skok Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 (upraveno) Hrádek u Nechanic. Upraveno 3. červen 2023 uživatelem Pepito regius, Péťa, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Našel jsem tu i dva lvy. regius, radim.1008, Doctor Who a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen 2023 Autor Odesláno 3. červen 2023 (upraveno) Chtěl bych poděkovat všem, co jste dorazili na tento rychlo spíchnutý minisraz. Váš zájem předčil moje očekávání. Nakonec nás na místě bylo 40 a 3 děti. Což je více než na posledním víkendovém minisraze. Tak se nepohoršete a doražte zase minimálně v takovém počtu na další sraz. Včas o něm budete informování. Doufám, že jste byli spokojeni a těšíme se zase někdy příště. PS: vlastně ještě přijel na sólo oběd @mirda27301 s @Jitulkavrtulka a synátorem NEJSME JEN FÓRUM!!! Upraveno 3. červen 2023 uživatelem radim.1008 regius, Pepito, Klemoň a 5 další ohodnotil 8 Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Rád bych touto cestou poděkoval organizátorům za přípravu + organizaci minisrazu P-C ( @radim.1008 + @Zůza + @Weri 605). Počasí přálo i vozidlům bez střechy. Návštěva muzea soukromného Oldtimer Gallery pana Kaliny v Dobřenicích byla nejen příjemná a poučná, ale nám starším ročníkům, připomněla vozidla, které byli ,,běžné" vidět na silnici. Expozice vozidel byla pestrá nejen na množství, ale i na svoji historii ve sportoním odvětví, tak i na historii získání panem Kalinou. Některé byli opravdu skvosty a unikátní! Velmi příjemné bylo vyprávění majitele pana Kaliny. Rád jsem po dlouhé době viděl členy P-C Milan F1, tasmanskycertik, ChouLu, Weri605, MJSytic, Klemoň, Kůstka, Pepito, AKCZ ...Omlouvám se moc všem, které jsem neuvedl. Rád jsem poznal i nové členy P-C a věřím, že se jim mezi námi líbilo a bude líbit. Děkuji za příjemnou společnost strávenou u stolu během jídla: Radek Hurvajz, Radka S, žabi, Handuliny, Marcel505. Později si přisedli Medvěd se synkem. Jídlo bylo velmi dobré. Alespoň za mě jsem si pochutnal (vývar, smažák, kofola). Spanilá jízda byla parádní i co do počtu peugeotů. @Pepito dnes jsem nekufrova během spanilé jízdy. Ještě jednou děkuji za velmi příjemný strávený den mezi příjemnými lidmi a přáteli. Domů jsem dojel bez problémů. Těším se na další sraz P-C a všem přeji hodně zdraví, pohody a ať jsou se svými čtyřkolovými miláčky spokojený...... Radek Hurvajz, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
2ReQ Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Já i @Kika. by jsme také moc chtěli poděkovat @radim.1008 za příjemně strávený den, pokec se starými známými i s novými byl to příjemný minisrazík a i ta cesta z Ostravy za to stála !!! P.S.: @Weri 605jsem rád, že jsme Tě překvapili a nebyl to Hnůjdaj, čím jsme přijeli radim.1008, Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Já i Pavel děkujeme za bezva nápad s prohlídkou muzea, o kterém jsme neměli ani páru + příjemně strávený den se spoustou známých gesichtů (to teda hlavně pro mě ) Fotky mám na rajčeti https://dkmedved.rajce.idnes.cz/Navsteva_soukromeho_muzea_veteranu_v_Dobrenicich_u_Hradce_Kralove_3._6._2023/ radim.1008, OK406 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Zavist. Chtěl jsem taky dorazit, ale máme doma maroda a bylo potřeba se starat . Tak snad už konečně příště. Jo a Ostravákům to sluší . 2ReQ, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Tak já už snad ani děkovat nechci, protože poslední dobou je takováto akce spíše hrdinský čin a patří za ni už i "metál" !!! Jak už bylo napsáno - akcička parádní, vozový park opravdu "Pežotí" Oceňuji hlavně ty co dorazili z větší dálky a vlastně "na otočku" Škoda , že jsem musel brzy zase zmizet . . . Medvěd, OK406, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milda 25 Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 (upraveno) Já také děkuji za hezký strávení den a moc děkuji za vřele přijetí do party Upraveno 3. červen 2023 uživatelem pavelu96 Odstraněna divná citace Klemoň, OK406, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Tak já jsem dorazil v 19:30. Také děkuji za organizaci srazu s návštěvou muzea sportovních vozů a kabrioletů. @radim.1008, @Zůza a @Weri 605 @OK406 dnes to nebylo tak náročné na orientaci. Po obědě jsme někteří vyrazili na zámek Hrádek u Nechanic a za @Verýsek do Hradce Králové. https://www.rajce.net/a18520486 Milda 25, 2ReQ, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Já jsem dorazil cca před hodinou. RT6 navigovala přes Jičín, MB a Mělník, takže výlet, jak se patří Sraz stál za starou bačkoru, jako vždycky, když to chystá Radim Klika, že se nás sešlo tolik, jinak by to bylo totální fiasko. V muzeu samá Škodovka. Pána jsem vůbec neposlouchal, takže např. o té formuli, co si zahrála v další řadě Grand Tour nic nevím atd. Naštěstí jsem tam jel hlavně kvůli tomu, abych se projel s 508 a na ten smažák. Musel jsem si ho teda slušně vyčekat (jiní přišli pozdě a dostali jídlo dřív, než já), navíc byl bez tatarky, se kterou se musela pak Weri podělit No co vám mám povídat... Teď vážně. Rád jsem vás všechny viděl a je moc dobře, že i když to byla "rychloakce", stálo vám za to dorazit v hojném počtu a nesedět jen u fóra Bylo to tentokrát ve volnějším stylu, tak to snad nováčky neodradilo a na příštím srazu nás bude minimálně stejně. Jinak nadstavba v HK na Burger festivalu pokračuje i zítra, takže kdo jste to nestihnul (jako někteří) dneska, zítra to můžete napravit Děkuji Radimovi a pomocným silám, že to pro nás vše zařídili a těším se na další sraz. Pevně doufám, že před vánočním ještě něco proběhne, nebo ne? radim.1008, OK406, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 (upraveno) Cestou domů jsme ještě jednou potkali OK 406 kochajiciho se kvalitou dálnice D 11, možná nás ani nezmerčil Upraveno 3. červen 2023 uživatelem Medvěd OK406 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen 2023 Autor Odesláno 3. červen 2023 @MJSytic ještě že tě znám a v klidu jsem to dočetl až do půlky. Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 (upraveno) Ještě jsem se chtěl podělit o nepříjemný zážitek z cesty na sraz. V Litomyšli na kruháči jsem nečekal že bude v asfaltu takový velký výmol a samozřejmě že jsem ho pravým předním kolem trefil a protože mám nízkoprofilové pneumatiky, tak jsem myslel že bude buď pneumatika nebo disk v háji. Naštěstí to obojí přežilo a já mohl pokračovat na sraz. Měl jsem prostě ve vší smůle štěstí. Fotku jsem pořídil při cestě domů. Upraveno 3. červen 2023 uživatelem Pepito Citovat
h4wk3y Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 (upraveno) My moc všem děkujeme, byl to fajn den... A zde pár foto... https://h4wk3y.rajce.idnes.cz/3._6._2023_Sraz_Peugeot_clubu_v_Dobrenicich_-_Oldtimer_Gallery/ A jak to dnes probíhalo? Asi takhle nějak.... Upraveno 3. červen 2023 uživatelem h4wk3y Péťa, Pepito, OK406 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. červen 2023 Odesláno 3. červen 2023 Dobrou všem co tu spinkaj.. zbytek až dorazím domu... pavelu96 a Handulina ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 4. červen 2023 Odesláno 4. červen 2023 No já se moc nevyspinkal . . . Asi tak od půlnoci pendlování na toaletu cca 30 minut (spodem) a když už jsem měl dost , tak jsem ještě po 4 hodině 3x obejmul mísu (horem). Jako tedy nemá to nic společného se srazem a už vůbec ne s domácím makovým koláčem od @tasmanskycertik - ten byl opravdu výborný. Je to jen reakce na "dobrou noc všem co tu spinkaj" Mimochodem mne to docela zaskočilo - dovézt na akci vlastní domácí tvorbu. To se jen tak nevidí a děkuji @MilanF1, že ji na akci dovezl Teď už jen doplňuji tekutiny a vzpamatovávám se z "nočního" zážitku . . . Asi ta maďarská klobása . . . Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. červen 2023 Odesláno 4. červen 2023 Tak konečně doma.., zalitý kytky, zahrada, vybaleno aspoň ven z auta, aby mohli vylézt škovoři, mravenci a pavouci.. stihla sem si už dát 2 piva... ... ale než odpadnu, tak bych ráda poděkovala všem, kteří se odvážili přijet na tenhle sraz a vydrželi všechny jeho útrapy...! Byla nás pěkná tlupa, počasí vyšlo taky super..., moc ráda sem viděla známé tváře i ty méně známé, ještě radši sem viděla, kolik nových neznámých se k nám připojilo, s některými sem stihla i hezky pokecat.., s některými bohužel ne.., čas prostě utíkal ňák rychle... No a hlavní DÍK patří Radimovi, že se tentokrát o všechno postaral a já mohla mít "nohy nahoře" .. Víc takových, tak si k tomu eště pískám... jo a přidávám jen pár ze spanilky... .. OK406, pavelu96, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.