Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Minisraz v Oldtimer Gallery v Dobřenicích 3.6.2023 - Sraz se povedl, dojelo 40 lidí a 3 děti

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Chtěl bych poděkovat všem, co jste dorazili na tento rychlo spíchnutý minisraz. Váš zájem předčil moje očekávání. Nakonec nás na místě bylo 40 a 3 děti. :super :potlesk Což je více než na posledním víkendovém minisraze. :o Tak se nepohoršete a doražte zase minimálně v takovém počtu na další sraz. Včas o něm budete informování. ;) 

Doufám, že jste byli spokojeni a těšíme se zase někdy příště. ;) :papa

PS: vlastně ještě přijel na sólo oběd @mirda27301 s @Jitulkavrtulka a synátorem :papa

NEJSME JEN FÓRUM!!!

20230603_110736.jpg20230603_110848.jpg

20230603_104535.jpg

20230603_104558.jpg

20230603_110636.jpg

20230603_110704.jpg

20230603_110625.jpg

IMG_20230603_112022.jpg

IMG_20230603_104458.jpg

IMG_20230603_105734.jpg

IMG_20230603_104642.jpg

IMG_20230603_111413.jpg

IMG_20230603_105851.jpg

20230603_120932.jpg

20230603_121246.jpg

20230603_122151.jpg

20230603_122147.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
  • radim.1008 changed the title to Minisraz v Oldtimer Gallery v Dobřenicích 3.6.2023 - Sraz se povedl, dojelo 40 lidí a 3 děti
Odesláno

Rád bych touto cestou poděkoval organizátorům za přípravu + organizaci minisrazu P-C ( @radim.1008 + @Zůza + @Weri 605):potlesk. Počasí přálo i vozidlům bez střechy. Návštěva muzea soukromného Oldtimer Gallery pana Kaliny v Dobřenicích byla nejen příjemná a poučná, ale nám starším ročníkům, připomněla vozidla, které byli  ,,běžné" vidět na silnici. Expozice vozidel byla pestrá nejen na množství, ale i na svoji historii ve sportoním odvětví, tak i na historii získání panem Kalinou. Některé byli opravdu skvosty a unikátní! Velmi příjemné bylo vyprávění majitele pana Kaliny.
Rád jsem po dlouhé době viděl členy P-C Milan F1, tasmanskycertik, ChouLu, Weri605, MJSytic, Klemoň, Kůstka, Pepito, AKCZ ...Omlouvám se moc všem, které jsem neuvedl. Rád jsem poznal i nové členy P-C a věřím, že se jim mezi námi líbilo a bude líbit.:papa
Děkuji za příjemnou společnost strávenou u stolu během jídla: Radek Hurvajz, Radka S, žabi, Handuliny, Marcel505. Později si přisedli Medvěd se synkem. Jídlo bylo velmi dobré. Alespoň za mě jsem si pochutnal:D (vývar, smažák, kofola).
Spanilá jízda byla parádní i co do počtu peugeotů:super.
@Pepito dnes jsem nekufrova během spanilé jízdy:D.

Ještě jednou děkuji za velmi příjemný strávený den mezi příjemnými lidmi a přáteli. Domů jsem dojel bez problémů.

Těším se na další sraz P-C a všem přeji hodně zdraví, pohody a ať jsou se svými čtyřkolovými miláčky spokojený......

Odesláno

Tak já už snad ani děkovat nechci, protože poslední dobou je takováto akce spíše hrdinský čin a patří za ni už i "metál" !!! :potlesk  Jak už bylo napsáno - akcička parádní, vozový park opravdu "Pežotí" :mrk  Oceňuji hlavně ty co dorazili z větší dálky a vlastně "na otočku" :super   Škoda , že jsem musel brzy zase zmizet . . . :mad:

Odesláno

Tak já jsem dorazil v 19:30. Také děkuji za organizaci srazu s návštěvou muzea sportovních vozů a kabrioletů. @radim.1008, @Zůza a @Weri 605 :potlesk @OK406 dnes to nebylo tak náročné na orientaci. :D Po obědě jsme někteří vyrazili na zámek Hrádek u Nechanic a za @Verýsek do Hradce Králové. :papa

https://www.rajce.net/a18520486

Odesláno

Já jsem dorazil cca před hodinou. RT6 navigovala přes Jičín, MB a Mělník, takže výlet, jak se patří :D

Sraz stál za starou bačkoru, jako vždycky, když to chystá Radim :rollKlika, že se nás sešlo tolik, jinak by to bylo totální fiasko. V muzeu samá Škodovka. Pána jsem vůbec neposlouchal, takže např. o té formuli, co si zahrála v další řadě Grand Tour nic nevím atd. Naštěstí jsem tam jel hlavně kvůli tomu, abych se projel s 508 a na ten smažák. Musel jsem si ho teda slušně vyčekat (jiní přišli pozdě a dostali jídlo dřív, než já), navíc byl bez tatarky, se kterou se musela pak Weri podělit :grr No co vám mám povídat...

:D :D :D

Teď vážně. Rád jsem vás všechny viděl a je moc dobře, že i když to byla "rychloakce", stálo vám za to dorazit v hojném počtu a nesedět jen u fóra :super Bylo to tentokrát ve volnějším stylu, tak to snad nováčky neodradilo a na příštím srazu nás bude minimálně stejně. Jinak nadstavba v HK na Burger festivalu pokračuje i zítra, takže kdo jste to nestihnul (jako někteří) dneska, zítra to můžete napravit :papa

Děkuji Radimovi a pomocným silám, že to pro nás vše zařídili a těším se na další sraz. Pevně doufám, že před vánočním ještě něco proběhne, nebo ne? :mrk

Odesláno (upraveno)

Cestou domů jsme ještě jednou potkali OK 406 kochajiciho se kvalitou dálnice D 11, možná nás ani nezmerčil 😀😀👍🐻

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Ještě jsem se chtěl podělit o nepříjemný zážitek z cesty na sraz. V Litomyšli na kruháči jsem nečekal že bude v asfaltu takový velký výmol a samozřejmě že jsem ho pravým předním kolem trefil a protože mám nízkoprofilové pneumatiky, tak jsem myslel že bude buď pneumatika nebo disk v háji. Naštěstí to obojí přežilo a já mohl pokračovat na sraz. Měl jsem prostě ve vší smůle štěstí. Fotku jsem pořídil při cestě domů. :roll:papa

IMG_20230603_185042.jpg

IMG_20230603_185050.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

No já se moc nevyspinkal . . .  Asi tak od půlnoci pendlování na toaletu cca 30 minut (spodem) a když už jsem měl dost , tak jsem ještě po 4 hodině 3x obejmul mísu (horem).  Jako tedy nemá to nic společného se srazem a už vůbec ne s domácím makovým koláčem od @tasmanskycertik - ten byl opravdu výborný. Je to jen reakce na "dobrou noc všem co tu spinkaj" Mimochodem mne to docela zaskočilo - dovézt na akci vlastní domácí tvorbu. To se jen tak nevidí a děkuji @MilanF1, že ji na akci dovezl :papa Teď už jen doplňuji tekutiny a vzpamatovávám se z "nočního" zážitku . . .  Asi ta maďarská klobása . . .  :myslim

Odesláno

Tak konečně doma.., zalitý kytky, zahrada, vybaleno aspoň ven z auta, aby mohli vylézt škovoři, mravenci a pavouci.. 😅 stihla sem si už dát 2 piva... 🤣

... ale než odpadnu, tak bych ráda poděkovala všem, kteří se odvážili přijet na tenhle sraz a vydrželi všechny jeho útrapy...! 😊

Byla nás pěkná tlupa, počasí vyšlo taky super..., moc ráda sem viděla známé tváře i ty méně známé, ještě radši sem viděla, kolik nových neznámých se k nám připojilo, s některými sem stihla i hezky pokecat.., s některými bohužel ne.., čas prostě utíkal ňák rychle...

No a hlavní DÍK patří Radimovi, že se tentokrát o všechno postaral a já mohla mít "nohy nahoře" .. 😂 Víc takových, tak si k tomu eště pískám... 😅

jo a přidávám jen pár ze spanilky... 🦆🦆🦆🦆🦆..

20230603_121510.jpg

20230603_121511.jpg

20230603_121513.jpg

20230603_121650.jpg

20230603_121652.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...