davidse Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 (upraveno) 1- Mějte na paměti zásadu pěti let ( nechat zkontrolovat servisem) 2- Deset let je maximum 3- Vhodná péče prodlouží životnost vašich pneumatik ( geometrie + správné dofoukání) Upraveno 7. říjen 2022 uživatelem davidse Citovat
MJSytic Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Neřeším. Používám pneu, dokud z nich není slick Na stání v garáži a jednou za 2 roky na STK to stačí Péťa, Fruktis, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 @MJSytic Ty můžeš jezdit taxánem a vyjde to levněji než ta práce okolo Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Ještě se mi nestalo, že by s mým stylem jízdy nebyly do 3 let gumy na hadry xD Hafity ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 @Milan+ Někdo má auto na ježdění, já ho mám na opravování A dneska jsem s ním dojel 2,3km na STK a zase zpátky, heč OK406, Charlie 1 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 10 let... to by mi sezonni pneumatika musela najezdit 150 000km. Celorocka 300 000. To asi neda. Ani tech 5 let. Citovat
sharpers Odesláno 13. říjen 2022 Odesláno 13. říjen 2022 V Ostravě je jeden pneuservis kde jsem dělal geo a pozoroval pána za pultem. Za tu půl hodinu tam bylo asi 5 zákazníků, z toho 3 takové co mají auto fakt jen na ježdění. A prodejce říkal že zimní pneumatika může být stará max 2 roky a vzorek nesmí být pod 6mm jinak se zabijou. No a prodal 2 sady nových gum Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 13. říjen 2022 Odesláno 13. říjen 2022 Fakt je ten, že dcerka měla na 2008 letní Dunlop asi z výroby, takže 3 roky, vzorek mají 4mm a jsou strašně tvrdé. Stačí trochy vody a na silnici je problém. Teď jsme to dali na funglovky zimní bačkůrky a auto najednou i na mokru drží jak přibité. Na 207 má Savy staré 6 let, vzorek 3,5 mm a mokro jim nečiní nejmenší problém. Podle mě nemá vliv nejen stáří pneu, ale i výrobce. Jednomu holt tvrdnou rychleji než druhému. A právě s Dunlopy mám podobné zkušenosti i na mé 308. Prvních pár let v pohodě a pak velice rychle ztvrdly a mokrá dálnice se stávala pastí i když vzorku bylo stále dost. Proto se už letos na auto nevracely. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Pacho69 Odesláno 13. říjen 2022 Odesláno 13. říjen 2022 jj, k tomu se přidám, já jsem mě stejný pocit ve čtvrté sezoně na GY. Ztvrdly, byly hlučné a klouzaly. A na Michehlinech se mi to stalo na začátku 6 tý sezony, potřeboval jsem na nich jen přejet z chalupy, vzorek měly, ale vůbec se mi jejich chování nelíbilo. Ale byly pouze na převoz, hned šly na plánovanou výměnu. Citovat
sitler Odesláno 13. říjen 2022 Odesláno 13. říjen 2022 asi se radsi nebudu vyjadrovat, jak se chovaj par let stary zimaky, na kterych je sotva 2mm vzorku... Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2022 Odesláno 13. říjen 2022 nedělejte z toho kovbojku, já půl života jezdil bez zimních, bo tehdá neexistovaly , zato byly zimy jako z Ladových obrázků a taky se muselo jezdit, to nemluvím o tom, co roboty dalo tenkrát vůbec auto zpojízdnit, možná to bylo o tom nemít v hlavě na.ráno --dnes jsou lidi zblblí z reklam, jedou na sněhu jako by bylo léto a pak se diví vždyť jsem měl ty nejlepší gumy v testech , poslední zimu jsem objel na letních, poslední úsek v horách dojel až před chatu (jsou tam i takoví, co nevyjedou s 4x4 za milion) Charlie 1, OK406, sharpers a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pacho69 Odesláno 14. říjen 2022 Odesláno 14. říjen 2022 No jo, zimy ale byly, že kdo nemusel, nejel. Když jsi tehdy zůstal někde viset, tak si čekal hoďku i dvě, než někdo pojede kolem (obvykle to byl autobus) ten jen zařval z okýnka, že zavolá pomoc... Přijeli kluci z Lesů, přivezli teplej čaj... Dnes když zůstaneš viset, do 5ti minut je tam totální zácpa Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.