Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem

vím že je hodně brzy, ale alespoň přibližně bych potřebovala vědět, kdo by měl zájem o sraz v srpnu přesněji 12.,13.,14

pokud budeme schopní zaplnit celý penzion roztoky, bylo by to super... po dvou zkažených listopadových akcích už mě to kaká, a tak asi uděláme Vánoce v srpnu... :D 

Nemám jistotu, že bude svět ready a ani nemám jistotu, že nebude... ani já nevím, jestli to se mnou za tři dny neškrábne, ale jde čistě o to - víte už teď, že je pro vás tenhle termín zabitej třeba už naplánovanou dovolenou/svatbou atd..?

Díky za spolupráci... moc času nemáme... ale zatím mám bloklej celej hotel (cca 90 postelí)... 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Pokud vše bude tak, jak si plánuju, budu v srpnu někde na jihu Evropy - takže sraz v srpnu na 90 % beze mě

Odesláno

No chápu že spousta lidí by chtěla jet ale už má nějaké plány. Ale na druhou stranu chápu @Weri 605 že se rozhodla pro tento termín. V tomto termínu je totiž asi nejmenší riziko že by běžela nějaká super obtěžující opatření alespoň soudě podle posledních dvou roků zpět.  Takže pokud bude osud nakloněn tak já bych se hlásil. 

Odesláno

V srpnu je u středozemní kaluže vedro k padnutí a vše vyprahlé na troud, takže já beru ten sraz. Zvlášť jestli budou i řízky a bramborový salát :aut :D 

Odesláno

U nás je to spíš termín mimo, protože snad umořovací dovolená. Ta u nás typicky bývá někde v období od posledního týdne července až první tři týdny srpna.

Odesláno
před 10 hodinami, MJSytic napsal:

......Zvlášť jestli budou i řízky a bramborový salát :aut :D 

Bramborový salát v srpnu? To je pokrm pro hodně odvážné jejdince

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, že v létě je klid od všech opatření, tak je větší pravděpodobnost, že sraz vyjde než v listopadu.

Takže já jsem pro a těším se 👍😊

Odesláno

Já jsem taky pro, ale nevidím to tak optimisticky, opatření sice nebudou, ale na sraz přijede pár lidí protože všichni jsou v tuto dobu pryč. Taky díky tomu že že se rozvolní opatření

Odesláno

Pamatuju si několik srazů tohoto klubu v první polovině září a účast nebývala špatná.
Já už jsem - pravda - spíš pozorovatel dění zvenčí, ale ten srpnový termín teda jako nic - moc (a penzion to pro mnohé jistě taky prodraží).
Neber to, Weri, prosím ve zlém - jen píšu své pocity

Jak jsem psal výše - doufám, že v srpnu budu úplně jinde než v českém dolíčku a tak se tohoto srazu zřejmě účastnit nebudu, přesto jsem ale měl pocit, že je dobré svůj názor Ti napsat

Odesláno
před 43 minutami, MJSytic napsal:

Tak je pravda, že třeba druhá polovina června by mohla být lepší. Opatření už snad nebudou a lidí na dovče taky ještě moc nebude :myslim 

Tak pravidlo bývalo začátek května taky bývala hojná účast, a všichni natěšení po zimě, ale to nevíme jak to bude moc uvolněny.

Odesláno

Právě, že květen je možná ještě moc brzo. Proto mi přijde jistější konec června :myslim Pro mě určitě lepší, než září. Září nebrat :aut 

Odesláno

No já jsem víkend před tím svatebčan , ale tak do 12.8. snad vystřízllvím a tak se hlásím, že dorazím !!! 😎

Odesláno (upraveno)

Nee, já se zatím nestihl ještě rozvést . 😎       Ale tak do léta je ještě času dost .  Třeba to stihnu 😂            Ale jinak stop   =   :xvul

Upraveno uživatelem Klemoň
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...