Přejít na obsah

Jirka Zálezlice

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

O uživateli Jirka Zálezlice

  • Datum narození 5. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zálezlice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jirka Zálezlice's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

8

Popularita

  1. Zdravím , měl jsem tentýž problém s klepáním zadní nápravy na krátkých nerovnostech, tak jak píše shora uvedený kolega z Ústí. Vyměnil jsem tlumiče,místo Sachsů jsem dal zesílené Monroe, které po roce a půl vytekly,poté zadní silentbloky a vše zůstávalo klepat tak,jak předtím. Prohlíželi nápravu v servisu Peugeot a ještě několik údajných znalců,ale nikdo na nic nepřišel,že prý je to konstrukční vada nápravy a prý i tlumičů. Nedalo mně to a vymontoval jsem celé uložení tlumičů včetně horní desky a vida - dorazy,které jsou zastrčeny v pružině byly na horní ploše místy prodřené na kov a klepaly o horní desku o kterou se doraz opírá. Zrovna to samé bylo na druhé straně. Po výměně dorazů a namontování původních tlumičů Sachs je auto tiché a nikde nic nebouchá ani neklepe. Laboroval jsem s tímto klepáním 2 roky!! Investice je cca 500,- Kč a 3 hod. práce.
  2. Ahoj lidi, je to hloupé,že někdo zapomněl zaplatit,ale platil jsem na baru za asi 3 velké kofoly a 2 latéčka kartou 210,- Kč. Byli jsme společně platit s Lumírem Petrákem. Tak snad příště nikdo nezapomene !! Tak zatím ahojky a těším se opět na nějaké setkání.
  3. Ahoj, jestli budu živ,tak bych přijel. Jirka Zálezlice.
  4. Zdravím chlapci , 5008, 1,6 HDi - 114 Hp, do provozu 01/2014 - k dnešnímu dni 315 000 km. Pouze měněn kompletní repset spojky se setrvačníkem od fy. LUK, cena 10650,- kč + práce 4000,- Kč. Jinak bez problému na motoru vše původní, ale měním olej max, po 12 tis.km ( TOTAL INEO 5W30 ). Před týdněm měněny rozvody od SKF cena sady včetně vod.pumpy 1750,- kč práce ve značkovém serv.Citroen Kralupy 3600,- kč. Neuvádím spotřební mat. destičky kotouče apod. el.ručka bez problému. Jen mne šíleně štve klepot od zadní nápravy, Dělá to od začátku a i po výměně tlumičů. Spodní silentbloky jsou O.K.. Tak ať nám to jezdí. Zdraví Jirka.
×
×
  • Vytvořit...