Hafity Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Nejsem tady od začátku, ale přeci jenom už poměrně dlouho.... Tyhle "nálady" tady dříve nebývaly.... Nespokojenost bývala spíše "osobní", než "kolektivní".... Všimnul si toho někdo z těch, kteří mají pravomoc ? brixtr, Medvěd a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 teď v listopadu jsem tu 14 let, takže něco už pamatuju, ale tohle ještě nee, možná jsem slabomyslný, ale nepochopil jsem, co vlastně tak hrozného udělali , vy ostatní to víte ? ta uvolněnost co tu byla už dávno není, nevím čím to je, ale je to tak, bohužel radim.1008, jirka307, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Hafity Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @ozzy56 : někdo se prostě baví tím, že "répe" a "štengruje".... A někdo to těžko "rozdéchává".... Aspoň mně to tak "přinde".... Citovat
Schreek Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Hele kucí čtete tohle téma? Urážek tu lze najít dost a řekl bych, že i dost hrubých... Tímhle tónem bychom se tu fakt bavit neměli... Vena garážmistr a brixtr ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Jirko tohle téma by tu vubec byt nemuselo , je to jen o tom že Pavel mel přiznat že ujel , a byl by klid , mýlit se je lidské . píšete že je to nové koště , tak místo toho abyste jeho "pruser" zametali na ukor jinych, jste mu meli asi spis "domluvit" . uprimne jsem v soku co jste tady predvedli. Radku ja teda lajkovaci moc nejsem , spis to byla narazka, je tu moc videt kdo je startovaci na cervene lajky Za poslední roky se s tebe stal Pan moderator. Lidsky pristup uplne zmizel a dnes si to potrhnul. PaKr, radim.1008, sitler a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Schreek Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Hele já tam tu omluvu od Pavla vidím celkem jasně, je to tu na začátku vlákna, omluvil se hned... To co bylo po tom, to byla podle mě naprosto nepřiměřená reakce, kterou tady pánové vyšroubovali do nesmyslu a to jen kvůli 20minutovemu omezení... Rikic339, Vena garážmistr, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 (upraveno) ale to je přesně ono , Jirko tady celou dobu nejde o ten 22 minutovy ban , ale o to že ti kluci si proste na foru povidali a pak prijde pan moderator a bububu . Proč ? Jsme na foru , v pokecu? I takový Radek patříval do naší group kdy jsme vyfikli 300 prispevku za hodinu a jen se bavili a vypustili starosti vsedniho dne . A just v tehle dobe je to potřeba. Upřesnění : kdyby to bububu udělal třeba Péťa nebo Beda , tak se zasmejeme, ale když se tu Pavel proste zaprezentoval jako tvrdy vyznavač pravidel.... Upraveno 1. listopad 2021 uživatelem Pe.Tr jirka307, Medvěd, *nohafuc* a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Pe.Tr děkuju moc za tvůj pohled na věc Citovat
Medvěd Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 (upraveno) Když jsem před mnoha lety podobně jako HanysR s třísknutím dveří opustil tohle fórum, jedním z důvodů a určitě ne nepodstatným byla moderace fóra, s kterou se mi nedařilo najít společnou řeč - dodnes mi na úvodní stránce rudě svítí "trest" od Minimaxy a možná i od Hurvajze, což teda pro návštěvníky MÉHO profilu jaksi nemusí být úplně lákavé (kór když se ten "trest" odehrál někdy v době kamenné). Stýská se mi po době, kdy jít na forum znamenalo klidně i hodiny denně být v naprosto pohodové komunitě, kde každýmu bylo buřt, jestli se debata o mikrometr nepohla z trasy vytýčené názvem vlákna - uhla-li dle módů Kurta nebo Ferryho příliš, tak se oddělilo separátní vlákno a OHNE STRESS. Prvním členem toužícím po vzniku "tvrdé moderace" byl dle mého názoru Miras CC, který se s tímto nápadem dostal až do vedení a mnohým se moderace tak zalíbila, že si bez ní snad ani neumí fórum představit. Když jsem se tu nad tím, jak fórum fungovalo a funguje nedávno pozastavil, dostalo se mi reakce ve smyslu :"Za Tebe bylo registrovaných X lidí, MY máme návštěvnost YZŽx větší", přičemž podle mě teda těch příspěvků denně je spíš srovnatelně. Občas mi přijde, že si módi sami tvoří pravidla, aby byli vidět (podobně jako úřadové vymýšlí různá pravidla a lejstra, jen aby byli vidět) a že tedy mnohdy méně by bylo víc. A jsme zase u odlivu "starých pardálů", setrvalému či klesajícímu počtu řádů a neochotě se vůbec zamyslet nad tím, zda by návrat k větší pohodě a volnosti nemohl být přínosem. Odchod HanysRe i Vagiho mě lidsky mrzí, nicméně i vzhledem k mé minulosti je umím pochopit. Třeba se jako já časem vrátěj, ale možná ne A nebo se tu zase budou někteří ptát proč se staré páky sešly na svébytném srazu, když se přece daly dokupy na zdejším hřišti. Schreeku - vážím si Tě, jsi pro mě synonymem člověka, co je a vždy bude fér až za hrob, ale v názoru na moderaci se poněkud rozcházíme. Upraveno 1. listopad 2021 uživatelem Medvěd brixtr a Pepito ohodnotil 1 1 Citovat
MJSytic Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Tak pravidla fóra tu byla (bez větších změn), už když jsem byl ve vedení tenkrát poprvé a to už těch 10let bude A úpravy se dělaly (dělají) podle toho, jak se tu situace vyvíjí. A dost se o tom předtím diskutuje ve vedení a s moderátory (adminy). A třeba vlákno s názvem "Adept na BAN" v sekci pro moderátory založil sám Pe.tr už v roce 2009 Takže už tenkrát to asi bylo potřeba, i když tady byl takový klídek A když si vzpomenu na schůze ve Zdibech nebo na Slovensku... jo to byla tenkrát pohoda Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Pe.Tr Ale prd, chlapci tu už týdny útočej na na Pavelu96 a když je jednou sekne za offtopic minitrestem a ještě se omluví, že to trvalo déle něž chtěl, tak to jejich ego nevydrží a začnou tu takhle vyvádět. Sorry ale takhle ne... @Medvěd Hele chápu, že si tu lidi nesednou nebo jim tu něco vadí, nelze se zavděčit všem. Ale teatrální odchod, během kterého tu ještě rychle všechny pourážím než mě vypnou a nebojím se použítí hrubých urážek!? To tu fakt nepotřebuju vidět. V názoru na moderaci se asi lišíme zejména z toho důvodu, že jí oba vidíme z různého úhlu. Denně tu pracuji s lidmi a ve vedení jsem si taky něco roztržek užil, vím co jsou tu lidé schopní napáchat, a proto je mi jasné, že dohled tu musí fungovat... MJSytic, Péťa, Rikic339 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Hafity Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 před 9 hodinami, Pe.Tr napsal: tady celou dobu nejde o ten 22 minutovy ban Vidím to stejně.... A se mnou i někteří další, jak je vidno.... Medvěd a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Rikic339 Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 Teda člověk byl chvilku pryč a zase něco.. A zase stejná "parta" Těch útoků a provokací na Pavla tu je dost už docela dlouho, toho si nešlo nevšimnout. A teď si stopro vysloužím pár šipek dolů, ale já se tomu jeho klepnutí přes prsty vůbec nedivím. Já měl třeba vždy za to, že ke konverzaci mezi dvěma lidmi (obzvlášť když se odpovídá jen smajlikama nebo pár slovy) složí zprávy A samotného mě nebaví, když jdu do nějakého tématu a očekávám že to o tom bude, číst spousty řádků o něčem uplně jiném... Shrnuto - jak už tu padlo kluci ukázali že nejsou takový pohodáři tak jak tvrdili. A vsadim papuče že kdyby to seknutí přišlo od jiného moda tak by se nic nestalo Vždycky se asi najde někdo kdo jde prostě trochu proti proudu, kdo s jedním či více moderátory nevychází a dělá i věci trochu na truc, hádá se.. Nejsem tu tak dlouho, ale do této doby jsem měl za největšího "rebela" StibTa Ovšem toto mi přijde extrémnější.. Ten cirkus kolem toho je vážně enormní Radek Hurvajz, Schreek, MJSytic a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 pak mi tedy uniká proč jste nezasáhli uz dávno pokud k něčemu takovému docházelo. upřimně já zase z pohledu prostého uživatele už dlouhou dobu pozoruji celkem nekorektní reakce některých moderátorů při ikdyž někdy oprávněných zásazích . Moderator by mel vystupovat v nejake rovine prijatelneho chovani. Motame se tu ohledne nejakych pravidel fora ,ok , ale protoze moderator je v podtate taky nedilnou vizitkou fora, co takhle nejaky eticky kodex moderatora? PaKr a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Schreek Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 @Pe.Tr Zkus dát nějaký příklad podle Tebe nepřijatelného chování, ať se tu bavíme o něčem konkrétním, protože já opravdu nevím, kam přesně míříš... pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 to se omlouvám tolik času tomu vyhledávání dát zpětně nemohu, vetšinou se jedná o editace v příspěvcích původních zadavatelů příspěvků a to se hledá špatně. Ideálne by se mohli ozvat ti kteří byli napomenuti. Pokud to tady čtou . Pokud ovšem vy sami toto nevidíte, resp Ti kteří takto reagují si neumí či nechtějí toto jednání připustit pak jakákoliv debata na toto téma mě přijde celkem tedy zbytečná. Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 Pokud myslíš moje editace, já tam píšu obvykle: Necituj předchozí příspěvek Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy To snad nijak autora příspěvku neuráží. PaKr a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 Vy víte, že já co na srdci to na klávesnici. Mě nedělá problém to napsat. Jsou to editace Pavla a Radka a někdy k mému překvapení k tomu sklouzne i Míšan Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 (upraveno) Tak mi to ukaž nebo nepiš co nemužem videt, nic krom necituj predchozi prispěvek nepišu. Max jednou Vagimu Tak ty nedaš pokoj! Protoze to uz bylo po tom extempore co udelal Pavlovi. Ale to nebyl Edit Upraveno 2. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
pavelu96 Odesláno 2. listopad 2021 Odesláno 2. listopad 2021 Napsal jsem, že už sem psát nebudu, ale když stále někdo vytahuje moje jméno a obviňuje mě z nekorektních reakcí a nepřijatelného chování, tak mi nezbývá než se bránit. @Pe.Tr Tvá reakce a pravděpodobně nepochopená celková situace kolem této "směšné kauzy" mě mrzí. Bohužel, ale co už, je to Tvůj názor. Pokud Ti jako prostému uživateli vadí moje reakce a editování příspěvků, tak Tě odkážu na příspěvek od @Schreek o dvě stránky dříve. Co se týká nekorektních reakcí a nepřijatelného chování - myslíš mojí editaci citace celého přímo předchozího příspěvku, kterou jsem použil doslova jednou před několika měsíci na Milana+ ? Necituj přímo předchozí příspěvek, jsi tu celkem dlouho na to, aby jsi chápal základní pravidla fóra! Nebo, když jsem upravil jednoho Maďarsky píšícího ? Ne idézze közvetlenül az előző bejegyzést Dále edituji stejně jako ostatní moderátoři... No a ve finále tohle vlákno můžeme přejmenovat třeba na Pověste moderátora vejš, ať se houpá... Víc toho opravdu psát nehodlám Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.