Schreek Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Vážení moderátoři, jestli vás nechává klidným to, že si tu někdo dělá srandu z vašich rozhodnutí, udělá takový povyk kvůli půlhodinovemu banu a pak vás tu ještě zcela otevřeně uráží, tak mne to rozhodně klidným nenechá. Moderátoři jsou tu od toho aby tu byl klid a pořádek, svou práci dělají dobře a nezištně, ale furt jsou to jen lidi. O rozhodnutí moderátora se nedebatuje, pokud se vám nelíbí, stěžujte si, prostředků k tomu máte dost, ale na znevažování jejich práce tu fakt koukat nechci. Oháníte se tu placením členství a ubýváním členů, to není a nikdy nebyla věc moderace fóra, tak to na ně prosím ani nezkoušejte házet. Sem tu už pár let a nikdy si nikdo takhle nedovoloval na moderátory a já jim jen doporučím ať si to nenechají líbit, protože takhle to fungovat opravdu nemá, zkuste si to jinde a skončíte dřív než jste začali, nevím proč by to tady mělo být jiné. Vagi se rozhodl odejít, byl před tím jasně varován, že je to nevratný proces a já po jeho X dalších provokacích jeho žádost příjmul. Klidně si mě vyhoďte, ale za svým rozhodnutím si stojím.. Péťa, Vena garážmistr, Rikic339 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Jiste. Moderator ma vzdycky pravdu, a pokud ji nema, tak plati predchozi.... Chapu. Chapu, ze na foru se nesmi clovek bavit. Protoze pak dostane za par prispevku ban. Jen tak z prdele. Ono uz ty moderatorsky vytacky u reseni citaci byly uplne mimo misu a pak se potichu menily pravidla, ale tohle jde jeste dal. Stojim si za tim, ze je to nesmyslna buzerace. Nic vic. A ano, clenstvi je i veci moderace fora. Pokud totiz nekdo novy dostane rovnou po rypaku, popr vidi tyhle *neumím psát slušně*ky, tak pujde o dum dal a jeste si uplivne. Zcela opravnene. PaKr a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Tý jo, ještě, že jsem včera měl jinou práci a tady nebyl. Víte, jaký je rozdíl mezi Facebookem a našim fórem? Tady to má řád. Když se @pavelu96 rozhodl pro tenhle test, říkal jsem si, že všichni přítomní jsou srandisti a pohodáři (jak o sobě sami tvrdí) a tak to zvládnou. No, ukázalo se, že to nejsou pohodáři a srandisti, ale naopak citlivky, které se hned urazí. Škoda. Navrhuji mír. pavelu96 a Rikic339 ohodnotil 2 Citovat
Schreek Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @sitler Hele další! Já nevím kde to bereš, kdo tu kde komu zakazuje se tu bavit?! Nikdo! Tohle má být nějaký boj za svobodu nebo co? Nikdo nikoho nevyhazuje ani nikdo nikomu nezakazuje si tu psát. Všichni co jsme sem přišli jsme tu odsouhlasili, že se budeme chovat podle pravidel fóra a najednou je jejich vymáhání problém? Pokud tu někdo hodlá jen provokovat a porušovat vše co se mu zlíbí, tak ať jde jinam člen nečlen, takové tu nepotřebujeme... Cílem tohoto fóra totiž není sbírat dušičky za každou cenu, ale udržet tu nějakou slušnou partu, ve které se lidi k sobě budou umět aspoň trochu chovat... Péťa, Vena garážmistr a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Schreek ban za par prispevku v topiku na pokec sekci. Jo, to zni fakt dobre. Sorry, ale je uplne normalni, ze to v pokecovy sekci obcas nekde ujede do offtopicu. A neni na tom vubec nic, co by jakkoliv ohrozovalo pravidla fora. Nedavno byl offtopic v topicu "Uz mate prezuto"... protoze vyber gum do toho zjevne nepatri (z toho, ze do najezdu nepatri narazka na intervaly), zajimavy, tam si modi bany za offotpic na 3 stranky nerozdali. Jakto ze si, podle svych pravidel, nezalozili "jaky gumy vybrat"? Aha... nekdteri muzou, nekteri ne. To je uplne stejny jako to bylo s tema citacema nedavno. Naprosto nesmyslny bazirovani na uplny blbosti bez premejsleni. PaKr a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Ještě jednou jsem si přečetl ten úplný začátek, těch prvních 9 příspěvků. To samé doporučuji všem, přečíst a zamyslet se nad tím. Je to absolutně neškodné a takových konverzací tu najdu desítky, stovky? Takové jsou všude. Ten BAN byl naprosto zbytečný a mimo mísu, protože přesně takhle by BANy musely lítat každý den. To co následovalo byl už jen přirozený důsledek kdy jedna strana popichovala a provokovala druhou, a to bez vyjímky. Citovat
Schreek Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Bavíme se tu o BANu na půl hodiny pánové, to není vyhození z fóra ani trest smrti.... @sitler Pokud se Ti jejich offtopic nelíbil, mohl jsi ho nahlasit, neudělal si to, takže to asi tak hrozné nebylo... Navíc je jasné, že lidí kteří na sebe často upozorňují si moderátoři budou všímat více... Já nevím proč v tom hledáš nějakou inkvizici. I modi jsou jen lidi a prostě někoho mají radši a někoho méně, svou reputaci si tu děláme každý sám... pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Ta poslední věta skvěle sedí na obě strany. Celé to bylo nevhodně načasované jako napsat pár desítek minut před šestou, že v šest zkusím označit za spamery někoho a nedat šanci se ani zeptat proč? Potom nemůže být divu že akce následovala reakci. A ta omluva s tím oslovením... Ta by se mě dotkla asi ještě víc. No nic, stalo se a doufám, že z toho bude nějaké ponaučení pro všechny. Pepito, Hafity, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 @Schreek Mne to tam nevadilo. Mne to jen prijde klasickej dvoji metr. "My kluci co spolu drzime muzem, ale ostatnim to dame klidne sezrat". Jak jsem napsal: Je uplne normalni, ze se nekde v pokecu nejakej offtopic na chvili rozjede. A je uplnej nesmysl s tim delat takovyhle ciraty. Tohle proste bylo moderatorsky totalne nezvladnuty a jeste podporeny tim, ze moderator nevedel, jak se forum zachova po jeho akci. ozzy56, Hafity a PaKr ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Tak jsem přečetl všech 8 stránek, tohoto neveselého čtení... Tak zkusím hodit svůj pohled obyčejného člena. Souhlasím s @Weri 605 v tom, že @pavelu96 moderuje v duchu zmíněného hesla o novém koštěti. Někdy mám pocit, že je nejaktivnější mod., ale asi právě tato aktivita (a důsledné vymáhání pravidel) se zvrhla v jakousi názorovou válku mezi ním a @HanysR s Vagim. Pozor, tímto, ale neříkám, že bych byl anarchista, který všechno bojkotuje, to ne. Pouze jsem člověk, který dělá chyby a který pravidla dodržuje "rámcově", tzn ne na 100% (nebo snad 150%), ale dejme tomu tak na 85-90. Např. minulý týden jsem jedinou otázkou na @Radek Hurvajz vyvolal off topic diskuzi ve vlákně ke 307 a Radek to po chvíli utnul sám jenom patřičným smajlíkem. před 7 minutami, Schreek napsal: I modi jsou jen lidi a prostě někoho mají radši a někoho méně To může být další problém. Vím, že to není jednoduché, ale mod by měl být nestranný, držet si nadhled a prohřešky v diskuzi řešit stejně. Úplně ideální by bylo, aby všichni modi měli stejné měřítko, ale to se nikdy nestane, právě proto, že jsme lidi. Nebo založit " Moderátorskou diskuzi" a tam ať si modi ujasní, co je pro koho banalita a co je zásadní. brixtr ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Moderátorské vlákno pochopitelně máme a využíváme. PaKr a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 A v poslední době dost často... Taky nejsem svatá.. hoď kamenem kdos bez viny... ale větsina z nás se o dodržování pravidel snaží a zbytečně nedráždí... pavelu96, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Ještě že jsem si dal závazek, že už nebudu "zlej pán" To by to lítalo... Je to moc pěkné, výživné a poučné čtení, a asi se nad svým závazkem budu muset znovu zamyslet... Citovat
Pacho69 Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 tvl. to jsem si početl... Tak už chápu, proč mi o víkendu nikdo neporadil s vyndáním sedadel, všichni "spamovali" tady (nadsázka). Musel jsem si poradit sám. pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 před 42 minutami, minimaxa napsal: Ještě že jsem si dal závazek, že už nebudu "zlej pán" To by to lítalo... Je to moc pěkné, výživné a poučné čtení, a asi se nad svým závazkem budu muset znovu zamyslet... Taky si říkám že se budu muset vrátit do dob kdy jsem Adminoval a škodící elementy eliminoval. Citovat
Návštěvník Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 Buďte konkrétní, proč ty obecné formulace. Škodící elementy... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 (upraveno) Konkrétně takto. JInak škodící element je myšlen každý kdo škodí foru nedodržováním pravidel fora, nebo se chová neslušně k ostatním, atp. Upraveno 1. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 před 12 hodinami, pavelu96 napsal: můžeš být konkrétní co napříč vlákny na moderování nezvládám? Chybí ten již několikrát zmiňovaný nadhled a trochu té tolerance.... Každý si občas "zaspamuje".... Ty jseš ale jako dobře seřízenej dvoutakt - chytáš na první šlápnutí.... Vždy si vzpomenu na tu dávnou poučku, že horlivý aktivista je horší, než třídní nepřítel.... Jsem si jistý, že pokud by nebylo tvého prvotního zásahu, tak by tohle vlákno do hodiny utichlo samo.... PaKr ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 před 7 minutami, Radek Hurvajz napsal: nebo se chová neslušně k ostatním Tohle ano, s tím samozřejmě souhlasím.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 (upraveno) Bavime se tu o pravidlech, a nahle co vidim? Jasně v tomhle vlakně je to jedno, ale v ostatních to nemá co dělat. Nerozlišujete kde to tak uděláte a pak se každej diví. Prostě by to mělo být zažitý a tyhle kopance nepouživat nikde. Tady by ten Pavel zasahl ihned, když pišeš že chytá na první šlápnutí. Hafe, nic proti, jen jsem tě použil jako příklad Upraveno 1. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.