Rikic339 Odesláno 21. duben 2022 Odesláno 21. duben 2022 před 15 hodinami, MJSytic napsal: https://motorguru.cz/nejnovejsi-zpravy/budou-pipat-a-vibrovat-na-nakup-normalniho-auta-zbyvaji-tydny Vypadá to, že fungl nové auto si v tomhle životě už koupit nestihnu. Tak snad příště Tuhle pitomost jsem minulý týden v pátek zažil bohužel naživo Byl jsem na testovacích jízdách Dacie, a nový Duster už to tam měl.. JENŽE ten systém je samozřejmě pitomej a neumí číst značky! Jel jsem ze Zličína, po Rozvadovské spojce a pak na Jeremiášovu směrem do Řep. Tam je za Scontem 70 (krásně čitelná značka), ale auto si pořád myslelo že 50 a řvalo jak pominutý! Citovat
FrantaCV Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 Co dokáže křovinořez v rukou zkušeného pracovníka technických služeb. A pak čumí s výrazem "Já nic, já muzikant". Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 já ráno seběhnul dolů a přeparkoval, ten co jezdil s tím sekacím strojem byl určitě najebaný, bo jezdil kolem aut na milimetry a s plným plynem Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 Auu, bude to doufám na jejich pojistku. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 Jako to nenaštve to nase.e. No ten zaměstnanec možná pojistku na blbost má ale otázkou je jestli má platný papíry na tu mašinu kterou to udělal protože pokud ne tak to bude asi problém ale tak to by Tě nemuselo mrzet to ať si vyřídí ta firma která ho zaměstnává. Ale pamatuju si že když jsem jezdil u cestářů a vymrsknul jsem okno na čemkoliv tak první co bylo snažit se domluvit s poškozeným že kámen letěl od kola traktoru nebo Unimogu ale ne od toho cepáku protože to byl pokaždé problém s pojišťovnou ale povinného ručení to cvakli bez problémů. Citovat
FrantaCV Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 Zákonná to spláchne, jen asi přijdu o bonus, ale řeší to i zaměstnavatel - snad se pojišťovny mezi sebou domluví. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 No pokud máš připojištěný skla k povinnému ručení tak to by na bonus nemělo mít vliv ale otázkou je jestli ti pak nezvednou cenu toho připojištění. Citovat
Péťa Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 Jen za dnešek vím o 3 bočních okýnkách od sekání trávy (Tvoje do toho nepočítám) Jenže posekat to musí a kdyby si tam dali den dopředu ceduli, tak je lidi sežerou. OK406 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 Dříve, když museli ještě nepracující oddělat nějaké ty hodiny, tak u nás při sekání trávy kolem auta dva drželi plachtu, aby na auto nelítal bordel. Jenže ta doba je už dávno pryč... A ze svojí pojistky bych nic nehradil. Způsobili škodu a jsou na to určitě pojištěni. Hafity, Fruktis, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 jojo, s tou plachtou to řešili i u nás, ale kdeže ty časy jsou , na druhé straně se tomu vyhnout nedá--kdo sekal s křoviňákem ví své..., já sekám v gumákách i ve vedru, bo ty odlítající kamínky pak bolí, hodně bolí , jinak ono stačí naházet křoviňákem na spodek kastle tu posekanou trávu , když se to hned nespláchne, tak tu trávu nejde sundat ani wapkou Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 před 19 minutami, Péťa napsal: Jenže posekat to musí a kdyby si tam dali den dopředu ceduli, tak je lidi sežerou. Tak ať to posekají. Stačí sekat trávu, ne brát hlínu a kamení Mají to na háku, tak ať to pěkně zacvakají. Když vidím, jak to sekají u nás u silnice a křoviňákem hází proti autům, tak se pak nemůžou divit. Takhle s tím nešavluju, ani když sekám kolem laviček na hřišti a to jsem tam sám a vedle je zeď OK406 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 (upraveno) před 7 hodinami, FrantaCV napsal: Zákonná to spláchne, jen asi přijdu o bonus To přece není tvoje chyba, ale jeho/jejich Tak proč zákonná Jinak já jsem soběstačnej.... Já jsem si to loni takhle podobně vysklil sám.... Upraveno 1. červen 2022 uživatelem Hafity Milan+, ozzy56, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 1. červen 2022 Odesláno 1. červen 2022 Taky bych to ze svoji pojistky neresil. Atto zacvakaj technicky sluzby nebo jejich pojistka. Jak si to pak vyporadaj se zamestnancem je jejich problem. ozzy56, radim.1008, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červen 2022 Odesláno 2. červen 2022 "dle požadavku FTV Prima je nutné zhlédnout tento reklamní blok" nas.rat je to jen o tom jak jsou nenažraní , aspoň přestanou točit kdejakou kravinu o 1000 dílech. a to u tv teda moc nevysedavam ale priznam ze mne to nadzvedlo ( at jsem k tematu vlakna ) pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 2. červen 2022 Odesláno 2. červen 2022 @Pe.Tr Pravdu máš... Od včerejška bojkotuji všechno co se odehrává na Primě - zprávy už jen na Čt a žena na dementní "nekonečné" seriály z jejich produkce taky rezignovala... Aby mě v roce 2022 nutil nenažranej kripl sledovat reklamy, tak to ať si celou šaškárnu strčí do řitě Chápu, že lidi co to sledují přes DVBT jsou na to zvyklí a o reklamě si dojdou na WC nebo pro něco k žrádlu, ale my zvyklí na přetáčení reklam si prostě z5 zvykat nebudeme OK406, Dave_k, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 2. červen 2022 Odesláno 2. červen 2022 Já zase nehodlám za TV platit víc než musím (tj koncesionářské poplatky). Takže jen DVB-T a reklamy. Naštěstí na TV moc nečumím, ale běží u nás furt, takže ji vnímám. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. červen 2022 Odesláno 2. červen 2022 Jsem na tom stejně, bohužel u nás se dvb-t nekoná, takže nejlevnější Skylink a většinu ze záznamu. Takže bez reklam (přetočim) živé fakt jen výjimečně... Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2022 Odesláno 2. červen 2022 no a já jsem před třemi lety v telce zrušil kanály Nova a Prima a ČT 3, televizi zapínáme ve 20.15, když tam něco je, zprávy jsem tři roky neviděl a vůbec mi nechybí, ovšem poslední úkol jsem nedotáhl do konce--Ulici sleduje žena pořád , ale já u toho komentuju a zneklidňuju , obvykle pak musím opustit obývák... pavelu96, OK406 a enikybeniky ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 7. prosinec 2023 Odesláno 7. prosinec 2023 Sice to bylo včera, ale naštvalo mně to.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.