Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No minimaxa nebo Radek Hurvajz by ty obrázky měli o dost lepší já s foťákem neumím a ani nemám vlohy se to naučit.  Ale o to co to neumím mě to víc baví. Foťák mám FUJIFILM FinePix S9200 což je oproti tomu co používají kluci ještě míň než amaterské nářadí ale tak na to moje neumětelství to stačí a jak píšu i tohle je na mě dost složité. Ale je fakt že na nějakej úplně kompakt bych takový obrázky asi neudělal. 

Odesláno

Tak ten foták není uplně špatnej, ale jak pišeš pokud nemáš vlohy se to naučit tak to nebude ono, každej foták potřebuje jistý kompromisy v nastavení. Tenhle ultrazoom bude dělat pěkný fotky s nižší citlivostí ISO tak počitam do 400, ale to jen hádám, jinak kvuli malemu snimači ho bude trapit šum. Optická kvalita bude asi dobrá, diky tak dlouhému zoomu nemuže být výborná, ale zase je to takový univerzální no.

Když jsem měl Panasonic DMC FZ30 bylo to podobný.

Odesláno
před 33 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Hezký, mladý vyletěli tak jsou ještě pohromadě :)

U nás na ořechu před pár lety némlich to samý! Starou jsem neviděl, ale napočítal 7 mladejch.... A některý u nás na zahradě zůstali, soudě dle trusu....

Odesláno
před 4 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Prej prase

Akorát do trouby :P

Odesláno
V 13. 6. 2020 at 17:39, Hafity napsal:

Nebude těch Padesátek víc provedení?

jojo, canon má f1/1,8 a f1/1,4 , 
Rozdíl je hlavně v ceně a materiálu, pak samozřejmě clonové číslo 

ale jak píše Hurvajz skvělá ostrost , světelnost je taky skvělá. 

dodávám ještě nějaké fotky z dneška :) 

2141096941_Edit(1of9).thumb.jpg.af86822a81f983525a9ebb762d39d2a7.jpg   273120473_Edit(8of9).thumb.jpg.80da23e156cf9a57e105786fdc16e070.jpg

Odesláno
V 14. 6. 2020 at 8:34, dzavel napsal:

Některé makro fotky se mi tady zamlouvají.

Asi se pustím do téhle upravy objektivu a uvidím :)

To jako fakt borec rozdělal objektiv švícarákem ? xD ... hoši .. ja ten muj při demontáži rozdělával pomocí sady šroubováků :D .. .zase taková prdel to nebyla .. :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...