Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Probouzení ze spánku 🥱

Recommended Posts

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - S větrem ve vlasech
  • O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - S větrem ve vlasech a po STK
Odesláno

Celých 2003 km :roker to tu technickou mohli dát aspoň na deset let :D s takovým závratným nájezdem :D 

Kde vzali tu korozi ? :bacha vždyť to vypadá, že sjelo z linky :mrk a co se jim nelíbilo na skle ?

Odesláno

Tak jestli to takhle vyráběli, tak to bych si nekoupil ani jako ojetinu. :D Není díl, který by neměl nějakou kérku, střecha taky není ve 100% stavu a zadní čelo má dva puchýře a prasklý lak. To jsem chtěl vyřešit letos, ale nějak jsem se k tomu nedokopal. :D @MilanF1minule něco říkal o celolaku. :D Na skle je od spolujezdcova stěrače stopa po hraně stírané plochy. :roll

Odesláno

Stejně mám dojem, že tu korozi píšou snad na každé auto. 

Přesně stejně měl švagr poškrábané sklo na Focusu, ale nikdo to neřešil, ale nějak jim vadilo poškrábané zadní sklo na červeném třídvířku. Stejně nechápu, že to někdo nechá zajít tak daleko...

Sklo je stejné jako na klasické 306 nebo má kabrio něco extra? 

• O 4 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Po STK, příprava na zimní spánek 🥱

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...