Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No letecká havárie . . . 😇  To bylo koupeno za babku úplně bez ocasních ploch (ne křídel), protože původně kromě té B-17 měly všechny 3 zde přiložená aera skončit v kabině náklaďáku. Jenže hned po jedné jízdě jsem to vzdal. Ty aera strašně trpěla otřesy a tím začala následná mini sbírka. Nyní obsahuje 21 kousků tří kategorií. Shora dolů police těžké bombardéry , lehké bombardéry a stihači. 😉 V případě zájmu mohu dodat fota, která bych ale musel udělat 🙊

"" co to ma ten FockeWulf misto zadnich kridel "" - to je "letecká modelářská pěna" Původně jsem to chtěl obrousit do správných tvarů a nabarvit, ale potřebný čas , náklady na barvy a štětce by vyšly na pětinásobek ceny toho "vraku" takže nic nebude 💩

Upraveno uživatelem Klemoň
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Přesně takovýho jsem měl v r. 98 když jsem jezdil první zimu u SÚSky akorát že sem měl jinou radlici tohle křídlo měli kluci co jedzili solený okruhy já na škváře sem měl rovnou radlici. A měli jsme všichni sundané rezervy protože se na tom zbytečně držel bordel. I tu rampu se světli sem měl stejnou pak když mi zůstal i na zbytek roku tak sem ten velkej maják vyhodil a dal dva menší který byli lépe vidět.

Odesláno

Jak jsme tu řešili ten můj model Jamalky, tak mezy Vary a Plzní jezdím pravidelně kolem dvoru, kde dvě mají. Nyní je jedna očividně na cestách  🙊

IMG_20250418_072352.thumb.jpg.284d547277523d176f53211bd39ad097.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...