Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak teď už musíš Radime jedině rozbít prasátko . . . to je limitka a není na stáncích. Jen překupníci a nebo jako já od známého . . .  :myslim

Odesláno

Asi poslední letošní přírůstky. Bylo o Vánocích trochu času a také Ježíšek něco naježil.

20241228_105513(1).jpg.dd58fbdc781d0e3a7adeff7211fb62ef.jpg

Pojízdná prodejna je poněkud hračkoidní novinka Abrex, třístrannou sklopku ze stavebnice jsem nutně potřeboval, sklápí fakt na všechny tři strany, ale čelo se otevírá jen zadní, bočnice jsou napevno 😞 , protože šasi a kabinu sklopky z Kultovních náklaďáků jsem potřeboval pro přestavbu na nosič bikranky a ta kárka čeká na svou tažnou - T138 expedice Lambarene.

Odesláno

No na tu prodejnu jsem se díval. Ale ty ceny, ty ceny. Já mám z Armyshopu objednanou Tatru 163. Taky není úplně nejlevnější. A zkoušel jsem vydražit Terrno 8x8 klanicovou, ale za výslednou cenu 2 477,- už opravdu není pro mne. To už mi za to nestojí . . .

tatra-1-43-210627931.thumb.jpeg.0c437a72a465f8ce9bb514a8be66c80f.jpeg

Odesláno

Jen takový dotaz?Komu ty sbírky předáte? Já tu měl spoustu angličaků s bratrem origo. Matchbox,70.leta,hračkárna za 10kc kus, jelikož kdysi sousedka v bytovce tam byla vedouci . Tuzex byl za 2,5 až 4 Tk.Tak u mě holky,brácha kluka má,ale stejně to vše zapadlo v propadlišti dejin.Když to vidím okolo sebe ,tak o tyto věci nemaj u nikoho v rodině zájem,vše se prodalo. A já tu mám po holkách pár otlučených kusů Matchbox.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...