ChouLu Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor Já dnes ne.. rýmička vyhrála na plný čáře, takže si na vás dám čajíček a půjdu spinkat Citovat
Klemoň Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor No a já ještě ne, ale příští měsíc už snad možná ano. Od ledna jsem začal působit i v kanceláři za stolem s dobou nepravidelnou a v březnu budu už vědět. Tedy snad Weri 605 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. únor Autor Odesláno 4. únor Krásnej pokec.. nestihli sme se teda vyfotit vši.. jarokare a Pe.tr utekli brzo, ale @Schreek má moc hezkou fotku a určo se jí nebude bát použít.. @RichVa super.., ráda sem tě poznala, snad sme tě nenudili a někdy zase dorazíš.. MJSytic, brixtr, Schreek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
RichVa Odesláno 4. únor Odesláno 4. únor @Weri 605 i kdepak. Fajn pokec i pivo se dalo . Snad mi to zase někdy vyjde a opět se sejde termín minisrazu s mým pražským pobytem. Schreek ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor Ale jo bylo to fajnový jako vždy Milan+, Weri 605, Péťa a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen Já teda nevím, ale za 30 minut je uzávěrka.. Počítám se mnou a se @Schreek.. Citovat
Weri 605 Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen Tak teda jdeme já, malej, velkej, drzej, tenkej a karel.. Rezervace je pro 6 je tam.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Dobrá sestava To se možná taky stavím... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen @Péťa Tak mám připsat i chytrej...? Ňák se vejdem dycky.. on stejně karel nedorazí... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Nepřipisuj. Jedu s tchýní a Martinkou. Jen na otočku. Citovat
Weri 605 Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen před 2 minutami, Péťa napsal: tchýní Zachraňovat od únosce.. ? Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.