Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ozzy56 napsal:

@Medvěd

pokud píšeš o akci PC, je to velmi, velmi smutné :roker

Ne - to s P-C nemá NIC společnýho. Byla to nějaká weekendová akce a kamarádi se následně nejen chytli za nos, ale i doplatili - objednávali jsme si je všichni v pátek po večeři a v neděli si prostě nikdo nevzpomněl ....
Od tý doby ale na hromadných akcích chci mít SVŮJ lístek, kterej si klidně zaplatím až v neděli. I když nevěřím, že by to tehdy chtěl někdo zatlouct, tak ten pocit nebyl nic moc

Ostatně - XY x se na Džbáně řešilo nějaké zbylé pití a dokazuj pinglovi, že to pito (Kofolu) tenhle i tenhle i tamten platil, když odcházel každej jindy a platilo se u pultu

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Trošku snivá a ideální představa. 

Ty zmiňovaný poháry tehdy určitě nebyl úmysl, ale prostě se na ně během chlastacího weekendu zapomnělo. Ty často "přebývající" položky ve všech restauracích, kde se jede na hromadný účet bych dával tak 50 : 50 mezi sklerotické účastníky a personál co to prostě zkusí.

V téhle souvislosti se mi moc líbí aplikace, kterou začali letos používat v hospodě u nás na Letný a kterou jsem viděl už loni v létě v Trutnově. Jmenuje se to Qerko a funguje tak, že si načteš QR kód na stole a zaplatíš to, co jsi zkonzumoval (a ostatní vidí, co na ně zbývá). Samozřejmě když bude někdo chtít, tak ti tam zase může něco "zapomenout", ale jsa na očích zbytku spolustolovníků, může mu to být přeci jen o něco blbější. 

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Klemoň má v úmyslu dorazit . . .  Bude objímačka s Weri a Pe.Tr . . .    :mrk               Tedy pokud se něco nepo. v práci . . .   :roker

Odesláno

Taaaaaakkk... a už na to fakt nemám nervy.... prázdninovej provoz...??? 💩

Ne... je to eště horší a je to dycky ve čtvrtek... takže buď měníme den, místo konání a nebo nejedu.... tohle se fakt už nedá... včera byla Praha prázdná... Jedu půl hodiny a sem teprve na Průmyslovce... 🤦‍♀️

Odesláno

Si to užijte, pohodový pokec,chtěl jsem jet také,ale příště vám dám k lepšímu proč jsem doma,bolí celý člověk.Ted jsem mluvil s @jarris,tak se tam taky asi ukáže,včera mi to připomínal.

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...