ozzy56 Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 @Medvěd pokud píšeš o akci PC, je to velmi, velmi smutné Veverka ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 @Medvěde, Ty máš tedy medvědí spotřebu. Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 (upraveno) Před hodinou, ozzy56 napsal: @Medvěd pokud píšeš o akci PC, je to velmi, velmi smutné Ne - to s P-C nemá NIC společnýho. Byla to nějaká weekendová akce a kamarádi se následně nejen chytli za nos, ale i doplatili - objednávali jsme si je všichni v pátek po večeři a v neděli si prostě nikdo nevzpomněl .... Od tý doby ale na hromadných akcích chci mít SVŮJ lístek, kterej si klidně zaplatím až v neděli. I když nevěřím, že by to tehdy chtěl někdo zatlouct, tak ten pocit nebyl nic moc Ostatně - XY x se na Džbáně řešilo nějaké zbylé pití a dokazuj pinglovi, že to pito (Kofolu) tenhle i tenhle i tamten platil, když odcházel každej jindy a platilo se u pultu Upraveno 2. červenec 2021 uživatelem Medvěd Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 Víš jak poznáš , že jsi na akci s těmi správnými ??? Že jdeš platit jako poslední a zbyde na tebe zaplatit krabička sirek . . . Vena garážmistr, Péťa, skypeja a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2021 Odesláno 3. červenec 2021 (upraveno) Trošku snivá a ideální představa. Ty zmiňovaný poháry tehdy určitě nebyl úmysl, ale prostě se na ně během chlastacího weekendu zapomnělo. Ty často "přebývající" položky ve všech restauracích, kde se jede na hromadný účet bych dával tak 50 : 50 mezi sklerotické účastníky a personál co to prostě zkusí. V téhle souvislosti se mi moc líbí aplikace, kterou začali letos používat v hospodě u nás na Letný a kterou jsem viděl už loni v létě v Trutnově. Jmenuje se to Qerko a funguje tak, že si načteš QR kód na stole a zaplatíš to, co jsi zkonzumoval (a ostatní vidí, co na ně zbývá). Samozřejmě když bude někdo chtít, tak ti tam zase může něco "zapomenout", ale jsa na očích zbytku spolustolovníků, může mu to být přeci jen o něco blbější. Upraveno 3. červenec 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červenec 2021 Odesláno 22. červenec 2021 V 2. 7. 2021 at 8:46, Weri 605 napsal: Udělal někdo na srpen rezervačku...? když už vás tam bylo tolik...... já ,teď v úterý , čt od 18 vzadu Weri 605, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 23. červenec 2021 Autor Odesláno 23. červenec 2021 supeeeer... nenechám si to tentokrát ujít.... Citovat
Weri 605 Odesláno 4. srpen 2021 Autor Odesláno 4. srpen 2021 Zatím vím já a jarris... Verýsek a Mj sou na dovče... Nevím jak @Schreek @ChouLu @Vena garážmistr @Klemoň....? Citovat
Klemoň Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 Klemoň má v úmyslu dorazit . . . Bude objímačka s Weri a Pe.Tr . . . Tedy pokud se něco nepo. v práci . . . Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 Vzhledem k nepřízni počasí bych se měl ukázat Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 No já mám v plánu že dorazím ale může do toho něco skočit. Kola mám takže z této strany v pohodě. Citovat
Klemoň Odesláno 4. srpen 2021 Odesláno 4. srpen 2021 (upraveno) To je sranda vidět pod avatarem Vény to slovo . . . Upraveno 4. srpen 2021 uživatelem Klemoň Milan+ a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 5. srpen 2021 Autor Odesláno 5. srpen 2021 Taaaaaakkk... a už na to fakt nemám nervy.... prázdninovej provoz...??? Ne... je to eště horší a je to dycky ve čtvrtek... takže buď měníme den, místo konání a nebo nejedu.... tohle se fakt už nedá... včera byla Praha prázdná... Jedu půl hodiny a sem teprve na Průmyslovce... Citovat
Milan+ Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 Si to užijte, pohodový pokec,chtěl jsem jet také,ale příště vám dám k lepšímu proč jsem doma,bolí celý člověk.Ted jsem mluvil s @jarris,tak se tam taky asi ukáže,včera mi to připomínal. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 Přiraženej full stůl. Tak lidi já už jsem doma moc rád jsem Vás všechny po tak dlouhé době viděl. Schreek ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 (upraveno) rezervačka je na 2.9. v 18:00 eště venku... tak si vemte dyštak deky, kdo ste zmrzlej..... říjen už asi vevnitř... a u tolu už může bejt 6 lidí... Upraveno 17. srpen 2021 uživatelem Weri 605 Veverka, Schreek, Vena garážmistr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.