Weri 605 Odesláno 4. leden Autor Odesláno 4. leden (upraveno) @Klemoň o jídle nebyla řeč... MAX misku s vodou dostanete.. - granulky jedině vlastní.. Upraveno 4. leden uživatelem Weri 605 Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. leden Odesláno 5. leden + já , ale přijedu cca na 18:45 , mám od 17:00 pumpu Citovat
patt Odesláno 6. leden Odesláno 6. leden Ještě úplně nevím jak budu stíhat, to zjistím až zítra, takže je to tak 50/50 Citovat
Weri 605 Odesláno 6. leden Autor Odesláno 6. leden @patt Ok.. misku s vodou si z chodby můžeš posunout tak, abys na nás viděl ke stolu.. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. leden Odesláno 7. leden dneska komorní srázek ale bylo fajn , dikes za pokec a sorry ze jste uz hlady šilhaly zduvodu meho meškání . ChouLu, Veverka, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 1. únor Odesláno 1. únor Co 4.2.? Chystáte se někdo? Pe.Tr a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 2. únor Autor Odesláno 2. únor (upraveno) Já a Schreek máme permici.. já budu tentorát až tak 18:30-18:40 podle toho jak to pojede. Musím dojet jednu pani a jinak to nešlo.. klidně si objednejte.. Ostatní maj čas se nahlásit do zítra do 15h... Jakej Krtek...? je jich tu moc.. Já, @Schreek, @Pe.Tr, @Martin.20.0.7, @MJSytic, @jarokare, @Veverka - vezmi mi prosím tu vlajku od Nelči.. , @patt, @RichVa 9 kousků nahlášeno.. Upraveno 3. únor uživatelem Weri 605 Veverka ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 3. únor Odesláno 3. únor @Weri 605 Nelča se ptá, jestli by nestačila třeba jen půlka Citovat
oddie Odesláno 3. únor Odesláno 3. únor Ode mě máte min. na půl roku pokoj, bo mám zase ve středy večer plavání Citovat
RichVa Odesláno 3. únor Odesláno 3. únor (upraveno) Vzhledem k tomu, že se školím na lepšího člověka v Praze na Olšance a večer mám volno, tak se zkusím ukázat taky - ať taky jednou vidím, kdo se skrývá po klubem. Pokud mne tedy nevyhodíte Upraveno 3. únor uživatelem RichVa Weri 605, MJSytic, jarokare a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. únor Autor Odesláno 3. únor @Veverka... hele jako pokud mi dá ty půlky dvě, tak v poho... @RichVa.. tak to se moc těšíme.. RichVa ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 3. únor Odesláno 3. únor OK, beru s sebou 2 půlky. Bude se mi líp sedět Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. únor Odesláno 3. únor dorazim sam a zase pred sedmou, predtim bembas nebo džym , zaleži kolik se nas sejde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.