Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Inzerát stále má, a vylepšil ho :D krom doplnění fakt moc vhodných fotek taky trochu textu.. Jedna perla za druhou :D 

"kvůli špatné kvalitě Nafta někdy dává varování cas od casem; Varování; jako Riziko zablokování filtru pevných částic. Nema Zadne problem za vykon posledni fotka ma jako 200km/h v Nemecko."

image.thumb.png.25a4da1a1e8d0382a457c979845f6050.png

• O 4 měsíce později...
  • O 4 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Prodává i na jiné modely vozů, jen si říkám kolik lidí má ještě nutkání po 1000 km doplňovat/vyměňovat vazelinu v čepech 🫣

Spíš že je někdo takový blázen a do nových dílů vrtá dírky vyřezává závity a montuje maznice navíc ty na spodních čepech někde blbě najede a utrhne je

Screenshot_20250615_101500_com_facebook_katana_FbMainTabActivity.jpg

Odesláno (upraveno)

já mám plnou dekalamitku furt pod ponkem :)

edit: kdyby frantíci továrně upravili zad. nápravu u 205ky a dalších pežotů a citroenů od novoty na mazání vazelínou, nemuselo být s ní tolik starostí..., bo jinak to byla solidní jednoduchá náprava  :roker

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
V 15. 6. 2025 at 11:43, VojtouNerCZ napsal:

No, divil by ses, kolegovi evassion žral spodní čepy. Tak koupil nový ramena, do čepů udělal maznice, při přezouvání to pořádně natlačí a drží už 6 let... 

Spodní určitě 

Jednu chvilku jsem se zabýval myšlenkou udělat tam kulák na výměnu,silenbloky ty to dají v pohodě.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 15. 6. 2025 at 12:15, ozzy56 napsal:

kdyby frantíci továrně upravili zad. nápravu u 205ky a dalších pežotů a citroenů

Jak je to s těma rybama a rybníkama.... ? :myslim  Proč by to dělali? Záruku to vydrží a to je podstatný.... Ale samozřejmě ti rozumím, i mně napadají takovéto myšlenky pod heverem.... Ale je to napříč značkama.... :roker

Odesláno

@Hafity  v době konstrukce 205ky měli franc. inženýři s tou nápravou plno zkušeností z předcházejících typů a hlavně si myslím, že tehdy ještě nepřevládal ten názor, že to má vydržet jen záruku  :myslim , např. kvalita antikorozní ochrany karoserie 205 tomu neodpovídá--byla na špici, o naftových motorech nemluvě..., ale český člověk si uměl poradit a dal maznice👍, ano, dnes po 50 letech je všechno jinak...

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...