Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já hraju , ještě jsem navyhrál a ani neznám nikoho kdo by vyhrál. Jen vím že pro některé  výhry do Prahy nikdo nechce jezdít ( není to povinné ). Včera jsem ztrávil asi hodinu a půl zadáváním učtenek . Pozitivní na tom je že to prej hraje čím dál tím míň lidí :)

Odesláno

Co lidi nejsou schopni udelat, aby se mohli obohatit a klesnout opět na úroveň praskacu a donasecu...kam se na to hrabou stbaci...jejich vlhky sen se stava skutecnosti...uz nemusi nekoho presvedcovat...oni s nimi spolupracuji za vidinu mamonu dobrovolne....:bojim jdu :blicismajlik

Odesláno

Osobně v tom teda práskání a donášení nevidím. Kromě restaurací a podobných podniků si stejně účtenku beru (záruka, vrácení zboží, nebo jen kvůli případné reklamaci platby kartou), tak proč bych ji nezanesl někam do loterie :) , kdybych na to nebyl líný :)

Odesláno

Já to hraju od začátku, a zatím vůbec nic, ale kolega měl 100 a 1000, já zatím čekám. A osobně v tomto nic špatného nevidím, stejně tam dávám jen účtenky jen z velkých obchodů. Do hospody nechodím. A jestli se na to někdo dívá že to je práskačka, tak je to jeho problém, mě je to jedno 

Odesláno

Ja teda v tom praskani vidim...misto kontrol co maji provadet zamestnanci statnich instituci...se zamestnaji lidi...a nasype se tam par kacek na "výhry" a uz to jede...no a zamestnanci instituci pak pohodlne vyberou nekoho s prohřeškem a dotapnou si na nej...splni si cil...vykazou tabulku vykonnosti na 105% a petiletka splnena..

Je to ale jen muj nazor na statni neschopnost...

No a otazka do pranice proc nevyhravate...poslali jste tam uctenku co odhalila nějaký prohresek aby jste mohli byt odmeneni?:aut

Odesláno

Nehraji a nikdy ani nezačnu... nepotřebuji aby kvuli stovce někde vyselo moje jméno a zároveň podporoval EET, které ve výsledku k ničemu vůbec nepomohlo, jen zatížilo drobné podnikatele a zrušilo mnoho prodejen na vesnicích, které vedli povětšinou lidé v důchodu jako zábavu, než jako výdělek, natož nějakej podvod... 

Odesláno

Je to jen nechutný "Hon na čarodějnice". Kde jsou desítky a stovky milionů korun z daňových úniků na LTO, prodeje OKD, podvody na fotovoltaice a spousta dalších kauz? A nikdo za nic nemůže a směje se nám do obličeje z lavic senátu a parlamentu. Jak píše @ChouLu zlikvidovalo to malé podnikatele - jako třeba prodejnu u nás na vsi.:bacha 

Odesláno

Když se oprostím od debaty, zda je to udavačství, tak nerozumím tomu, proč by se to mělo někde registrovat. MF ty čísla mohlo vylosovat a když by šťastlivec měl účtenku se správným číslem, tak by vyhrál. Nevidím přínos toho, že budu MF vypisovat, kde a kolik utrácím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...