Pe.Tr Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben nezapominejte ze to auto jen stanim ma taky nejakou spotrebu ,takze z 3,6 muze byt hnedle 2,6.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben před 5 minutami, Milan+ napsal: Kdy to bylo? V 19:31 Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben před 1 hodinou, ozzy56 napsal: chybí mi tam nabíjení ze zásuvky 380 V 32 A ,ale snad to pomůže ostatním https://www.evmagazin.cz/jak-nabijet-elektromobil-v-cesku-neprohloupit-pruvodce-pro-novacky-ktery-vam-usetri-tisice?sznclid=L0ZLEhoWHh8dGRsfGRcaHh0eFh0ZHxhTWxIeGBseHhYZGxgeARYbG1NbShIeGBgZHx8ZGRodARcXGVNMEhkcHRodHWwbHx0YGRoaFmltaR0dGh8fHhocaRYYHmtr&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1655110&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=dscv1&dop_req_id=JokDbXIu7Uh-202604121533&dop_id=272794067 ten článek je hrozný neaktuálni paskvil teda. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben před 1 hodinou, Pepito napsal: Radovánek v TV na Nově. "Prodejce automobilů BYD" - teď už chápu jeho zdejší nové zapálení pro ty Čínský pixly radim.1008, Pepito, Medvěd a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben @Péťa vždyť jsem to tu psal nedávno... radim.1008, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Akoc Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Príbuzný si práve kúpil čisto elektrický Mercedes-Benz CLA 250+ s 85 kWh batériou. Pri tomto aute už nejedného prejde nostalgia za zápachom benzínu, či nafty. Péťa a elton ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Tak to přešla už i s Teslou před více než 10 lety Péťa a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben před 7 hodinami, ozzy56 napsal: @Pe.Tr je to dnes levnější ? nebo dražší ? dražší a dotace už nejsou ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben před 20 hodinami, Pe.Tr napsal: ten článek je hrozný neaktuálni paskvil teda. Ceny veřejných dobíječek PRE, ČEZ, Eon mi tam přijdou cajk... Dave_k ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Tak hlásím ,že shodou neočekávaných a také nechtěných okolnosti teď mám do čtvrtka půjčený MG3 Hybrid+ a zatím po asi 60km se mi to zatím líbí:-) Nevím jak to poznat ,ale zatím asi jezdím jen elektricky. Pro mě je to teda neprakticky malé ,ale manželka říkala že by jí to nevadilo A synovi se nejvíc líbí jak auto pořád povídá "překročil jste povolenou rychlost" Ale mě to teda trochu ehm ehm páč jezdím nepatrně nad limitem ,kde bych ani PČR nestál za zastavení Veverka ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben pokud to hlášení nelze vypnout, asi bych propíchl ten reproduktor šroubovákem Charlie 607 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben před 41 minutami, rhinos napsal: Tak hlásím ,že shodou neočekávaných a také nechtěných okolnosti teď mám do čtvrtka půjčený MG3 Hybrid+ a zatím po asi 60km se mi to zatím líbí:-) Nevím jak to poznat ,ale zatím asi jezdím jen elektricky. Pro mě je to teda neprakticky malé ,ale manželka říkala že by jí to nevadilo A synovi se nejvíc líbí jak auto pořád povídá "překročil jste povolenou rychlost" Ale mě to teda trochu ehm ehm páč jezdím nepatrně nad limitem ,kde bych ani PČR nestál za zastavení To jsou zase kecy,tak asi jsi si to chtěl neočekávaně půjčit . Citovat
Radovanek Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben (upraveno) V 12. 4. 2026 at 19:33, Pepito napsal: Radovánek v TV na Nově. Češi mají velký zájem o elektroauta. Napomáhají tomu drahé pohonné hmoty | TN.cz https://share.google/9NAUIpMWcC3b3B9oG Tak dlouho jsem loni sháněl kolegovi prodejce s mojí agenturou práce, a to se jich u něj vystřídalo 5, až jsem u něj po dohodě a několika akcích s BYD na elektromobilních srazech, začal dělat sám. Nicméně já jsem tam jako školitel veřejnosti a lektor, ten prodej je okrajový. Nicméně ta situace je skutečná, třetí týden chodí lidi rovnou poptávat, ne se jen podívat. Upraveno 14. duben uživatelem Radovanek oddie, elton, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben můj postřeh--pokud se jedná o prodej na Karolině, tak se tudy semtam projdu, ale asi mám smůlu, nebo dopoledne není zájem, ale já tam vidím jenom auta, zájemce žádné , ale prodej elektroaut celkově stoupá, o tom asi žádná... Citovat
Radovanek Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben To jsou právě záběry z té Karoliny Ostrava. Dnes už je to jinak, navezli další elektromobily, co přijely kamionem. Lidi je tam vidět jak kdy. To je prostě provoz OC. Citovat
BubakGS Odesláno 15. duben Odesláno 15. duben https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/cina-firmy-export-vyroba-dotace-konkurence-zapad-prumysl.A260415_113906_eko-zahranicni_jla Citovat
Péťa Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Při čtení tohoto článku jsem si vzpomněl na jiný citát: "My stavíme rozhledny, Polsko dálnice..." Citovat
Radovanek Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Je to bohužel tak a můžeme být jen vděční neschopnosti Číny udělat tady prodejny a servisy, plus zajistit návoz aut takový, aby bylo z čeho vybírat. Po výprodejovém zlevnění MG4 o 190 tisíc na skladovky je nyní v nabídce bonus 40-170 tisíc na PHEV od BYD. U něj, pokud by byl schopen rozjet továrnu v Szegedu, což mělo být v 1/2026 a není, mohlo u malých Dolphin a Atto2 padnout sankční EU clo na čínské auta 37,5%. Pak by malý 4místný Dolphin do města stál s DPH ne 499 tisíc, ale okolo 320 s DPH, 30 kWh baterka a nižší výbava. Tedy po 10% clu na asijská auta a 21% DPH ze součtu ceny a cla. Pořád je to hodně, v Číně je za necelých 200 tisíc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.