FrantaCV Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 No a to je ta pověstná "Třetí" možnost. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 nevim jestli to je chyba mobilu nebo google chromu ale kdyz pisu pres mobil a chci jiz napsane slovo opravit skoci mi kurzor za predposledni pismenko a posledni 2 slova se spoji do sebe Citovat
Pepito Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 To se mi taky stává a občas mi při zadání smajlíka naskočí tři najednou nebo tak jako teď do posledního slova Ale dá se to opravovat Citovat
P607Olda Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 (upraveno) Ale chlapci, přeci tady na to už byla odpověď. "Přeci to nemůžeme zkoušet na všech platformách". Tak co si stěžujete. Mně to na tabletu nechodí prakticky vůbec, zatímco minulé fórum chodilo perfektně a úplně. Nicméně členství si asi budu platit dále, kvůli zjišťování historie. Ale zábavy a výplně volného času si užiju tak polovičku. Prostě změny musí být, i kdyby měly být k horšímu... Upraveno 12. červenec 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. červenec 2016 Odesláno 12. červenec 2016 ja si nestezuju jen se m to zda "divne" Citovat
Schreek Odesláno 12. červenec 2016 Autor Odesláno 12. červenec 2016 Smajlíci trochu zlobí, víme o tom a řešíme... P607Olda: Co Ti konkrétně nejde, nezaznamenali jsme na žádné platformě žádné velké problémy s forem, pouze někdy je potřeba smazat cookies... Citovat
P607Olda Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 (upraveno) Psal jsem v tomto vlákně, všimni si, že nahoře na fotce vůbec nejsou soukromé zprávy, hledání, upozornění na hodnocení. Není tam ani tlačítko Přihlásit se, Registrovat se.: A v jiném příspěvku Na tabletu se mi neobjevilo políčko pro přihlášení, dostal jsem se tam přes "servisní historii", taky krkolomné. Na tabletu se vpravo zobrazuje měsíc necelým slovem. Na tabletu vpravo není autor posledního příspěvku uveden jménem, ale obrázkem. Zatímco zakladatel vlákna je uveden jménem, a nikoli obrázkem. Takže na první pohled nevzpomenu, kdo má obrázek Mikimause... ale nevadí, zrušme jména a vystupujme je pod obrázky, jako v mateřské škole... V 18. 6. 2016 at 13:44, P607Olda napsal: Na tabletu to vypadá takto: Nevím, jestli si to někdo před ostrým spuštěním vyzkoušel, anebo se tím moc nezabýval... MJSytič odpověděl 18,června: Myslíš, jako že si klub zaplatí bandu testerů, kteří otestují všechny druhy prohlížečů a jejich verze? Asi těžko, co? Zkus použít jiný prohlížeč, co v tabletu máš ... Pak jsem ještě psal, že na Opeře, ani na prohlížeči Androidu to nefunguje správně, na Dolphinu to skoro všechno funguje, ale ten zase načítá neskutečně dlouho. Upraveno 13. červenec 2016 uživatelem P607Olda Citovat
P607Olda Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 Mohu ještě zkusit Samsung Galaxy III, ale ten mám napořád v autě jako GPS, nechce se mi ho přenášet do pokoje (a nezapomenout ho vrátit do auta). Citovat
KoudaK Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 V inzerci v sekci zajímavé kousky chci u svého příspěvku Kolo Peugeot napsat příspěvek a když kliknu na odeslat, tak to hodí u hlášku, že příspěvek byl odeslan ale ani po 20ti pokusech tam stále není... Citovat
KoudaK Odesláno 13. červenec 2016 Odesláno 13. červenec 2016 (upraveno) Tak už se mi to podařilo... ;-) Upraveno 13. červenec 2016 uživatelem minimaxa citace Citovat
vendelinek Odesláno 14. červenec 2016 Odesláno 14. červenec 2016 (upraveno) V 13. 7. 2016 at 10:50, KoudaK napsal: V inzerci v sekci zajímavé kousky chci u svého příspěvku Kolo Peugeot napsat příspěvek a když kliknu na odeslat, tak to hodí u hlášku, že příspěvek byl odeslan ale ani po 20ti pokusech tam stále není... to je normální,mě se to stává skoro pravidelně,když chci něco napsat odesláno z Lumie Upraveno 14. červenec 2016 uživatelem vendelinek Citovat
MJSytic Odesláno 15. červenec 2016 Odesláno 15. červenec 2016 Veverka: No právě, že příspěvek bez obsahu při pokusu o opravu chyb a překlepů Ale asi nějaký problém prohlížeče. Přes jiný to už prošlo Citovat
Weri 605 Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 Spíš mi to přijde vtipný ale do dneška byla témata na iphonu v pohodě.. Trochu víc se našmrdlám po skle, ale přečist to jde.. podkategorie to nedělaj.. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 No a co jako? Se Ti to nelíbí bo co? Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 Tak nějak musím souhlasit s Oldou. Jsem na fóru z 99% na mobilu. Bohužel, na Opeře Mini nemohu přispívat vůbec, klávesnice se nezobrazí, spousta toho nefunguje nebo se vůbec nezobrazí. Na Firefoxu mohu přispívat, ale much je také dost. Píšu příspěvek, dám odeslat, nic se neodešle a mohu začít psát znovu. Napíšu příspěvek, chci přidat fotku, a příspěvek zmizí, mohu začít znovu. Kurzor neustále poskakuje na začátek přispěvku. Tak nějak to pomalu vzdávám. Citovat
LeF Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 (upraveno) V 5. 7. 2016 at 11:43, radim.1008 napsal: Omezení počtu příspěvků u zakladetele. Musíš mít min. 50 příspěvků, což u tebe nebude problém. Mám 51 příspěvků a stále mě to nepustí vložit téma do "inzerce" Upraveno 18. červenec 2016 uživatelem LeF Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 Do které sekce konkrétně?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.