Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

za mých mladých let byly drogy jen v US filmech 😂, tady jsem na to nenarazil, což je štěstí, bo bych v tom asi jel 🙈, na dílně to mlaďoši hulili, smrdí to hrozně, taky jsem si potáhnul, ale asi málo--žádná odezva, slivovica je lepší

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Co myslíte, může být tahle střecha v pohodě schválená?

Ke to je přesně? To by se asi musel vidět výpis z katastru.

Asi to někdo nazval: "Přístřešek pro popelnici" a tak to prošlo :D

Odesláno (upraveno)

Tak to teda čučím jak pero z gauče

Dík Hurvajzi 

Ale stejně nechápu, že tohle majiteli prošlo 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Po "digitalizaci" z doby nedávno minulé je to celkem častý jev, kdy se najednou ukáže, že původní cesta měla být o pár metrů jinde. Viz příloha u našich v Čakovičkách. Původní zaměření bylo podle modré čáry. Nové zaměření před pokládkou dlažby podle oranžové. Takže má půlka domů ploty šejdrem :roll 

Výstřižek.jpg

Odesláno

A u nás tomu bylo tak, že obecní cesta byla o celou šířku vedle a pruh pozemku, kde měla být, byl stále třech majitelů, z toho dvou původních, přes které jsme se dostávali k baráku. Takže podle mě nic neobvyklého. :myslim

Odesláno
před 9 hodinami, MJSytic napsal:

Po "digitalizaci" z doby nedávno minulé je to celkem častý jev, kdy se najednou ukáže, že původní cesta měla být o pár metrů jinde. Viz příloha u našich v Čakovičkách. Původní zaměření bylo podle modré čáry. Nové zaměření před pokládkou dlažby podle oranžové. Takže má půlka domů ploty šejdrem :roll 

bych mohl vypravet.....nakonec jsem odkupoval od mesta 7m² ....

Odesláno (upraveno)

To je vokoukaný 😀

Trampolína na střeše byla použita už ve filmu "Zítra vstanu a opařím se čajem", ale tam to bylo tuším v Praze (a pravda nebyla tak okatě viditelná)

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...