Medvěd Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) Tak jasně Odsouzenej kriminálník co uteče z věznice je pro některý jedince vlastně úplně v pohodě a klidně se s ním vyfotěj .... Ještě si ho pozvěte na besedu jak se správně z vězení bere dráha Svět se zbláznil Jiří Kajínek popsal, jak utekl z nedobytného Mírova. Plánování začalo u koštěte a hodin - Médium.cz https://share.google/o23cQQlQ9JF8ub7nn Upraveno 4. duben uživatelem Medvěd regius a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben No, pro některý lidi je to takovej Robin úd... Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben před 1 hodinou, Veverka napsal: Kolik to mám vocaců na ty fotce? To já nic, to AI Před hodinou, Medvěd napsal: Ještě si ho pozvěte na besedu jak se správně z vězení bere dráha Pozval jsem ho na oběd k nám, ale říkal že bohužel nemá čas a slušně mi poděkoval. Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Zřejměs chtěl čerpat zkušenosti do budoucna, holt Tvoje volba a Tvůj boj regius ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. duben Autor Odesláno 4. duben Ježiš... pokud vůbec vraždil, tak koho..? - šmejdy.. To že utek, je ukázka toho, v jakým nebezpečí sme všichni každej den, jen počkejte, až uteče fakt někdo mnohem horší... a je jich dost... Tohle už je dneska asi spíš neškodný.. před 5 hodinami, Pepito napsal: Pozval jsem ho na oběd k nám, Pepito zabills... Dave_k, Milan+, pavelu96 a 3 další ohodnotil 5 1 Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) před 39 minutami, Weri 605 napsal: Ježiš... pokud vůbec vraždil, tak koho..? - šmejdy.. To že utek, je ukázka toho, v jakým nebezpečí sme všichni každej den, jen počkejte, až uteče fakt někdo mnohem horší... a je jich dost... Tohle už je dneska asi spíš neškodný.. Pepito zabills... Jestli je někdo šmejd, co má bejt zavraždenej, rozhoduješ Ty nebo snad ulice? My už tu snad nemáme právní stát? Věřím, že tu právo bude ještě dlouho nadřazeno ulici a je to tak dobře. Nevidím jediný rozumný proč bychom měli odsouzenýho vraha tolerovat nebo dokonce jak předvedl Pepito adorovat? Že z něj někteří novináři udělali celebritu je pro mě stejně nepochopitelný jako Pepitova fotka - že ve svým věku nechápe co je na tom špatně je sice divný, ale o lecčems vypovídající Já bych toho vraha na ulici nejspíš ani nepoznal, natož abych ho žádal o pózování na fotce V tom se holt od adorantů zličinců liším a jsem přesvědčenej, že to tak má bejt Upraveno 4. duben uživatelem Medvěd regius a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben No vidíš @Medvěde a já si zase o Tobě myslel že jsi rozumnější. Rikic339, dýzl a vozzyn ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. duben Autor Odesláno 4. duben Teda ty ses rozjel.. před 1 hodinou, Medvěd napsal: My už tu snad nemáme právní stát? Noooo ... někdy mám pocit, že ne... Ale pokud vím tak 90. byly divoký léta a zabíjeli i policajti.. a korupce tu vládla.., takže tenkrát tu fakt právní stát nebyl.. je to 30 let Medvěde... Tys byl u toho, když Kájínek střílel...? Ne.. Ani já ne..., a co když to fakt neudělal..? .. hmmm...? Nejsem ani pro, ani proti, ale prostě ho neodsuzuju.. třeba byl zkorumpovanej i ten soudce... víš jen to, co ti prezentovala média.. jako dneska... a prostě když mi Pepito (kterýho znám) naprosto nezištně napíše, že s ním mluvil, a byl milej a v pohodě.., tak dávám prostě palec nahoru a nemám problém sdílet s kamarádem jeho pozitivní zážitek.., a zasmát se tomu.., že ho pozval na oběd domu... fajn.. MOŽNÁ Jirka zabil ňákýho Jandu, kterej byl kriminálník taky.., vydíral.. možná si tu vraždu objednali dokonce i policajti... co já vím.. bylo mi asi tak 10 let... ale prostě nebudu kazit kamarádovi radost a házet kolem sebe červenejma.. Mmch Kájoš je venku skoro 10 let... žije normoš život.. a bere se jako celebrita.. hoď pravěk za hlavu.. Pepito, Rikic339, pavelu96 a 8 další ohodnotil 10 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Jo rozjel, páč mě prostě tohle falešný zbožšťování vraha vadí A tím bych pro sebe téma kriminálník ukončil, zjevně mám jiný životní hodnoty a populisticky propuštěnej vrah je a vždycky bude pro mě vrah o kterým bych nebejt Pepitovo fotky už roky nic nevěděl Pokud pro Pepita je rozumný se fotit s vrahem, tak jsem rád, že nejsem v jeho očích rozumnej Upraveno 5. duben uživatelem Medvěd Rikic339, regius, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben No Méďo ač Tě respektuju tak spolu do sebe v našich různých názorech narážíme a tohle je další věc kde vidím tvrdý náraz. Tatík Kajínka zná ještě z dob kdy byl (Kajínek) zaměstnaný v ČKD což je hodně hluboká historie a mnozí ani neví že taková fabrika v Práglu někdy stála. A co o něm tatík říkal tak to v té době byl normální kluk kterej byl vcelku šikovnej na řemeslo a v tý době žil jak se říká způsobným životem. Tuším že to bylo než šel na vojnu po vojně už se do fabriky nevrátil a vydal se na jinou kariéru. Ale když ten cirkus okolo něj vypuknul tak tatík říkal že by se nedivil kdyby to něj ušili protože jak tvrdil tak to byl normální kluk a svým způsobem byl dost zásadový a věř mi nebo ne věřím spíš tomu co slyším od tatíka než z novin. V těch divokejch devadesátkách jsem byl trochu starší než šéfová o některý věci jsem se zajímal jinak než dneska a jsou novináři který si myslím jsou obecně profesně i odbornou veřejností uznávaný a ty se tomuto tématu věnovali spousty let a nikdy se pravdy nedobraly nebo jim bylo doporučeno aby se v tom nešťouraly takže nejen podle mě jak vidím v tomhle případě dost věcí minimálně nevoní pravdou. Kajínka nevynáším do nebes nijak ho nehájím ale z toho co vím a co jsem se kdy dočetl tak si úplně nemyslím že to za co basu dostal nebude úplně jeho práce že v tý době nebyl čistej jak lilie že tenkrát to asi bylo pěkný kvítko to je jasné každému. Na druhou stranu dostal se ven myslím si že podmínku měl nastavenou hodně pečlivě a že byl pod dohledem nejen probačky ale i novinářů a že za tu dobu co je venku seká latinu tak proč by ho měli lidi zatracovat hele odseděl si svoje jen on ví za co si to odseděl vypadá to že se napravil tak proč mu ztrpčovat život. A že si na tom svojim příběhu založil byznys kterej ho evidentně uživí tak že nemá potřebu dělat nic jiného je dobře netvrdím že všichni z toho musí být nadšený. Ale já to vidím tak že kdyby v něm byla ta zrůda jak se ho někteří snaží vykreslovat tak už v okamžiku kdy z Mírova vzal čáru tak se snažil srovnat účty a vzít čáru někam ven a tam si zařídit jinej život a skoro věřím že když by se zjistilo kde je tak by se to jen zaznamenalo a nechalo bejt do doby dokud by odtamtud nevystrčil rohy. Ale on se nechal po nějaké době sebrat to jak ho sebrali byla opět podle mě dost komedie pro novináře a když ho vrátili do výkonu tak tam zase nějakým způsobem fungoval a že docílil toho že ho LEGÁLNĚ propustili na podmínku nebo dostal milost to je jedno ale svoje co mu bylo uloženo aby mohl bejt venku splnil tak nechť si žije dál v klidu. Dave_k, Milan+, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben asi jeden rok všechno co se týká @Medvěd ignoruju, nehodnotím jeho výpotky zeleně ani červeně , to jste si ku*va celé roky nevšimli, že žije v jiném století ? pro mě osobně je příkladem ovce, která si večer pustí televizní noviny a pak je papouškuje, protože vlastním rozumem není schopen dát dohromady jedna a jedna..., přitom dospělý chlap sorry, už jsem nevydržel a nahromaděné saze bouchly, vracím se do ignorace dýzl, Rikic339, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben Že mě obdivovatel Sputniku tituluje ovcí je pro mě takhle v neděli po ránu fakticky potěšující, ale nepřekvapivé zjištění Jsem myslel, že si mě už dávno hodil do bloku - třeba i k tomu jednou dospěje Hafity a regius ohodnotil 1 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 5. duben Autor Odesláno 5. duben Medvěde co blbneš... to bys dneska musel nenávidět všechny němce... protože Adolf.. prostě sou ňáký historický milníky a je jedno jestli je udělal ten či onen ne...? Péťa, regius, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Weri - sorry, ale to je prapodivnej a hodně zkratkovitej pohled. Němci se globálně (podobně jako dnes třeba Rusáci) nerozhodli válčit sami za sebe, zatímco tenhle vrah je z tý konkrétní vraždy usvědčen a byl za ní odsouzen. Fascinuje mě kolik se tu objevilo soudců z lidu co tvrděj', že vlastně nic špatnýho neudělal a jsou ochotní mu skoro stavět slavobránu Mě to fakt nepřijde normální a vrah pro mě dál bude vrahem, i kdybyste se z toho třeba vopupínkovali Upraveno 5. duben uživatelem Medvěd Rikic339, Vena garážmistr, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben V 4. 4. 2026 at 9:16, Medvěd napsal: Foť se samozřejně s kým chceš, to je Tvoje věc a Tvoje právo. Ale pokud se fotíš s kriminálníkem a tu fotku zveřejníš, děláš mu tím reklamu a musíš bejt připravenej i na nesouhlasný komentáře od lidí, co to nebudou chápat. Tak jednoduchý to je Rozeslal jsem tu fotku s Kájínkem cca padesáti známým a přátelům a ani jeden z nich s tím neměl problém, spíš naopak. Jen zde na fóru s tím máš největší problém Ty a nesouhlas vyjádřil i @Veverka, ale ten ne tak vehementně jako Ty. @ozzy56 má pravdu v tom že nejspíš žiješ v jiném století. A fotit se s kým budu chtít je samozřejmě moje věc, tak jednoduché to je.. regius a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben Medvede byl odsouzen na zaklade neprimych dukazu a svedectvi Pokose ( možná účelově) , nenasel bych v sobe odvahu napsat ze byl/je vrah. Zlodej urcite byl a to nikdy nepopiral, takze darebak to byl . Ma to defakto odsezeno az az . Kde se to v tobe posledni dobou ta zloba bere ? ozzy56, Vena garážmistr, OK406 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Žádná zloba se ve mě nikde nebere, jenom nechápu a ani nejsem ochoten chápat adoranci usvědčenýho a odsouzenýho kriminálníka, kterýho ZleMan pustil z lochu velice kontroverzní aminou. Je to prostě můj názor a přiznám se, že jsem do včerejška neměl ani tušení, že ještě chodí po světě. A až to tu vychladne, tak mi zase bude volnej jak kšandy Upraveno 5. duben uživatelem Medvěd regius, Hafity a Veverka ohodnotil 2 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.