Weri 605 Odesláno 29. březen Autor Odesláno 29. březen Už od pohledu je ta ženská pěkná kuna... doufám, žes jí vyškubal vlasy... Pe.Tr, Radek Hurvajz, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 30. březen Odesláno 30. březen To jako opravdu? Nemáš to doživotní členství odpracované? Veverka, Pepito a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Veverka Odesláno 1. duben Odesláno 1. duben Pepito, Radek Hurvajz, FrantaCV a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Weri 605 Odesláno 1. duben Autor Odesláno 1. duben (upraveno) V 30. 3. 2026 at 22:35, Péťa napsal: opravdu? Hele beru to jako motivaci.. třeba to ňáký kecaly, ale neplatiče posune.. Používám to tu.., baví mě si tu povídat, číst.. a zadarmo je jen fuj fb.. tady to má úroveň a ta prostě zadarmo není.. Upraveno 1. duben uživatelem Weri 605 Pe.Tr, Hafity, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 3. duben Odesláno 3. duben Při dnešním výletě na kole s kamarády jsme úplnou náhodou "potkali" Kajínka a zrovna u Mírova. Natáčel tam nějakou reklamu ještě se dvěma borcema. No byl jsem z toho paf. Byl úplně v pohodě. Weri 605, OK406, regius a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben Odesláno 3. duben (upraveno) No - já bych měl asi dost zásadní problém se k tomu "člověku" i jen přiblížit, natož se s ním fotit. Ale to neznamená, že to nemůžeš mít jinak Asi ho holt obdivuješ, jinak by ses s ním přece nefotil Upraveno 4. duben uživatelem Medvěd dýzl, Veverka, regius a 1 další ohodnotil 3 1 Citovat
Veverka Odesláno 3. duben Odesláno 3. duben No to já taky ne. Leda by byl nějaký profesní důvod... Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 3. duben Odesláno 3. duben (upraveno) Tak to já s tím žádný problém nemám. Klidně se vyfotím s kýmkoliv se mi bude líbit. Třeba s @Medvěd nebo s @Veverka. Upraveno 4. duben uživatelem Pepito dýzl, OK406, Milan+ a 7 další ohodnotil 9 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. duben Autor Odesláno 3. duben Šak komu se taky poštěstí vyfotit se s "největším kriminálníkem" republiky.. sem taky rebel.. nemá chybu ta fotka.. i ten Mírov.. dobřes to udělal.. pavelu96, Pepito, Péťa a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Já bych kriminálníka účelově propuštěnýho ZleManem maximálně odignoroval - nezajímá mě o nic víc než já jeho. Ale fotit se s ním a dělat mu reklamu? To fakt nikdy nepochopím Dave_k, Pepito, Veverka a 3 další ohodnotil 1 5 Citovat
Pepito Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben @Medvěde já vím že jsi morous a máš svérázné názory a vyjadřování, ale asi jsi to špatně pochopil. Já jsem s ním žádnou reklamu nenatáčel, jen jsem využil příležitosti a vyfotil jsem se s ním. A s kým se fotím a kamarádím je pouze a jenom moje věc a Ty si můžeš psát co chceš, protože já ty Tvoje názory ignoruji. A můžeš mi dát třeba milión červených šipek. ozzy56, Milan+, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) Foť se samozřejně s kým chceš, to je Tvoje věc a Tvoje právo. Ale pokud se fotíš s kriminálníkem a tu fotku zveřejníš, děláš mu tím reklamu a musíš bejt připravenej i na nesouhlasný komentáře od lidí, co to nebudou chápat. Tak jednoduchý to je Upraveno 4. duben uživatelem Medvěd Veverka, Rikic339 a regius ohodnotil 1 2 Citovat
Milan+ Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Byl v base,ale nikdy to nebylo kloudně prokázáno,spíše se jim hodil do krámu. dýzl, Medvěd, Pepito a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
Pepito Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Já když u některých příspěvků vidím červený puntík (aniž bych příspěvek rozkliknul) tak z 95% je mi jasné že ho tam dal @Medvěd. Zajímalo by mne jaký má poměr červených vůči zeleným puntíkům. Citovat
pavelu96 Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) @Pepito stačí kliknout na profil a vidíš reakce za poslední období. Celá historie reakcí je v levém panelu uživatele na PC a na mobilu v sekci popularita. Upraveno 4. duben uživatelem pavelu96 Doplnění Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) Tak to není zase tak špatný. Upraveno 5. duben uživatelem Pepito Citovat
Milan+ Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Ty cik.ni nebo Rumuni,či co to bylo, tak raději hned za hranice, kdoví, kde jsou teď. Tady ho kámoš měl ve Valdicicích na starost,jako nějaký psychoterapeut. Říkal, že tam bylo podstatně víc jiných hajz.. On prý naprosto pohodový. dýzl a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben @Milan+ máš pravdu, dva chlapi co jezdí s námi na kolech dělali "bachaře" na Mírově, tak ho vozili eskortou na výslechy a říkali že byl vždycky v pohodě. I včera s ním mluvili a vzpomínali. Kdyby to byl nějaký hajzl tak by se s nimi nebavil, spíš naopak. pavelu96, Péťa, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Veverka Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben před 14 hodinami, Pepito napsal: Tak to já s tím žádný problém nemám. Klidně se vyfotím s kýmkoliv se mi bude líbit. Třeba s @Medvěd nebo s @Veverka. Kolik to mám vocaců na ty fotce? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.