Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 (upraveno) No to máš tak jako můj kolega bývalý, když jsme jezdili ještě u výjezdovky, takže řidičák si potřeboval k práci. V časných ranních hodinách ho v jeho soukromém autě s kámošem zastavila hlídka PČR, řídil ten jeho kámoš a nadýchal přes 1,5 promile, tak auto odstavili a domů došli pěšky. Asi v 11:00 dopoledne si on jako majitel pro to auto šel, a když jel domů tak stejná hlídka si toho auta všimla a zastavila ho, nadýchal taky přes promile, bez papírů, pokuta 25 000 a záznam v rejstříku, vyfasoval podmínku, takže bez práce, tohle fakt nejde pochopit. Upraveno 12. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 12. červen 2025 Odesláno 12. červen 2025 před 15 hodinami, Medvěd napsal: Takže se mám začít bát každýho jednoho auta s károu? Přece zacvaknout žehličku a zkontrolovat, že západka skutečně zapadla a vlek řádně drží nemůže bejt až takovej problém To byla reakce na @Radek Hurvajz , ne na ten utržený vozík.... Jsem to měl asi líp odlišit.... Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 (upraveno) Dnes (pátek 13 ve 13 hodin) údajně kousek od medvědího brdloha Že prej včeličky Upraveno 13. červen 2025 uživatelem Medvěd Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Nikdy\ jsem nezažil roj včel, až toto pondělí, když jsme kráčeli lipovou alejí z Řípu. Takový hukot jsem ještě neviděl. Naštěstí šly normálně obejít menším obloukem. Ale kdyby se na nás vrhly, tak nevím jak by to dopadlo Radek Hurvajz, Pepito, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 (upraveno) před 52 minutami, Péťa napsal: Takový hukot jsem ještě neviděl. No já myslím že hukot neuvidíš nikdy A vrhnout by se na tebe mohli pouze v případě že by jsi byl včelí královna Upraveno 13. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 jojo, z toho hukotu jde strach OK406, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Jednou letěl roj přes silnici kde jsem byl i já, hodně rychle jsem ležel na břiše na asfaltě a modlil se aby mě přeletěli Povedlo se pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 13. červen 2025 Odesláno 13. červen 2025 Před hodinou, ozzy56 napsal: jojo, z toho hukotu jde strach Taky jsem měl jednou tu čest a byl to opravdu HUKOT neskutečnej Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 Ale nic neudělaji když se rojí protože většinu energie spotřebují tím jak daleko z úlu letí a hledáním místa kde se usadí. Děda byl včelař já jsem s ním do včel ke konci co je měl u nás chodil tak trochu z donucení ale když se rojili tak sem je asi dvakrát sbíral sám a nic se mi nestalo. Agresivní bejvali když se vytáčel med to jo ale tak jako kdo by nebyl agresivní když mu bereš práci za x týdnů jejíž výsledek má zaručit přežití. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 (upraveno) Soused je včelař, úly má na hranici jeho a mého pozemku. Jsem na včely "zvyklý", ale prostě ten hukot a množství včel nepůsobí nijak bezpečně. O pár metrů níž jsem obsluze parkoviště říkal, jestli neznají nějakého místního včelaře, ať mu zavolají. Ale jak to dopadlo netuším, odjeli jsme dál... Edit: Zrovna ve včelách je. Ten kompostér je ještě můj, bílá postava soused (foceno z dálky skrz okno a síť, proto ta "kvalita") Upraveno 14. červen 2025 uživatelem Péťa pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. červen 2025 Odesláno 14. červen 2025 premyslim jestli tohle uz je normalnií ?? mimochodem tahle "skupina" se snazi zrusit letni hudebni produkce na mistnim koupalisti ve vesnici Tri dvory u Kolina - dotycnym vadi ze akce jsou udajne nelegalni i presto ze se to kona asi 500m od nejblizsich domů Citovat
Péťa Odesláno 1. červenec 2025 Odesláno 1. červenec 2025 S vozíky za autem je i legrace: Vozik-a.mp4 Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2025 Odesláno 2. červenec 2025 (upraveno) mno, další bič na nás , uvidíme až v praxi co tyhle mobilní kontroly STK budou znamenat, asi potřebné jsou, když řidič přetíženého kamionu plném klád je ochoten na místě zaplatit i pokutu 100 tisíc Kč , ale prý nespadají pod Policii ČR, takže si lidi budou moc dovolovat ,osobně to považuju za chybu, měli mít uniformu https://zdopravy.cz/kupkovy-jednotky-poprve-zasahuji-21-tymu-se-rozjelo-do-celeho-ceska-vezou-si-mobilni-stk-i-mereni-emisi-250069/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1492810&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Upraveno 2. červenec 2025 uživatelem ozzy56 zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. červenec 2025 Odesláno 4. červenec 2025 jelikoz fabie sviti uplne nahouno nedivim se tem pridavnym dalkovym Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 4. červenec 2025 Odesláno 4. červenec 2025 @Havlicek.Lukas to chápu, ale dávat takové LAMPY na civilní Fábii? To bych si tam raději dal světelnou rampu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. červenec 2025 Odesláno 4. červenec 2025 tak treba to tam ma jeste z dob kdy LED rampy byly za vice penez nez poctive halogeny Citovat
Pepito Odesláno 4. červenec 2025 Odesláno 4. červenec 2025 @Havlicek.Lukas a jsou ty halogenové lampy vůbec schválené pro provoz na pozemních komunikacích? Citovat
sitler Odesláno 4. červenec 2025 Odesláno 4. červenec 2025 to neni spousta tehlech pridavnych, ledbaru a podobne. na schvaleni to ma moc vysokou svitivost. Proto to musi mit kdyztak extra vypinac, pak je to v pohode. Citovat
Milan+ Odesláno 5. červenec 2025 Odesláno 5. červenec 2025 před 10 hodinami, Pepito napsal: @Havlicek.Lukas a jsou ty halogenové lampy vůbec schválené pro provoz na pozemních komunikacích? Pokud pod tím deklem je opravdu Hella 3000,tak ta má klasický schválení E , a ty ledky,možná to některé mají,ale jakmile na STK neuvidí to Éčko,tak máš smolika. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.