Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No to máš tak jako můj kolega bývalý, když jsme jezdili ještě u výjezdovky, takže řidičák si potřeboval k práci. V časných ranních hodinách ho v jeho soukromém autě s kámošem zastavila hlídka PČR, řídil ten jeho kámoš a nadýchal přes 1,5 promile, tak auto odstavili a domů došli pěšky. Asi v 11:00 dopoledne si on jako majitel pro to auto šel, a když jel domů tak stejná hlídka si toho auta všimla a zastavila ho, nadýchal taky přes promile, bez papírů, pokuta 25 000 a záznam v rejstříku, vyfasoval podmínku, takže bez práce, tohle fakt nejde pochopit.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 15 hodinami, Medvěd napsal:

Takže se mám začít bát každýho jednoho auta s károu?

Přece zacvaknout žehličku a zkontrolovat, že západka skutečně zapadla a vlek řádně drží nemůže bejt až takovej problém

To byla reakce na @Radek Hurvajz , ne na ten utržený vozík.... Jsem to měl asi líp odlišit.... :roker

Odesláno (upraveno)
před 52 minutami, Péťa napsal:

Takový hukot jsem ještě neviděl.

No já myslím že hukot neuvidíš nikdy🤣🤣

A vrhnout by se na tebe mohli pouze v případě že by jsi byl včelí královna😂

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
Před hodinou, ozzy56 napsal:

jojo, z toho hukotu jde strach  😉

Taky jsem měl jednou tu čest a byl to opravdu HUKOT neskutečnej :o

Odesláno

Ale nic neudělaji když se rojí protože většinu energie spotřebují tím jak daleko z úlu letí a hledáním místa kde se usadí. Děda byl včelař já jsem s ním do včel ke konci co je měl u nás chodil tak trochu z donucení ale když se rojili tak sem je asi dvakrát sbíral sám a nic se mi nestalo.  Agresivní bejvali když se vytáčel med to jo ale tak jako kdo by nebyl agresivní když mu bereš práci za x týdnů jejíž výsledek má zaručit přežití.  

Odesláno (upraveno)

Soused je včelař, úly má na hranici jeho a mého pozemku. Jsem na včely "zvyklý", ale prostě ten hukot a množství včel nepůsobí nijak bezpečně. O pár metrů níž jsem obsluze parkoviště říkal, jestli neznají nějakého místního včelaře, ať mu zavolají. Ale jak to dopadlo netuším, odjeli jsme dál...

Edit: Zrovna ve včelách je. Ten kompostér je ještě můj, bílá postava soused :D (foceno z dálky skrz okno a síť, proto ta "kvalita")

2025-06-14 11.13.17.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

premyslim jestli tohle uz je normalnií ?? 

mimochodem tahle "skupina" se snazi zrusit letni hudebni produkce na mistnim koupalisti ve vesnici Tri dvory u Kolina - dotycnym vadi ze akce jsou udajne nelegalni i presto ze se to kona asi 500m od nejblizsich domů :D 

obrazek.png

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

mno, další bič na nás 🙉, uvidíme až v praxi co tyhle mobilní kontroly STK budou znamenat,  asi potřebné jsou, když řidič přetíženého kamionu plném klád je ochoten na místě zaplatit i pokutu 100 tisíc Kč 😯, ale prý nespadají pod Policii ČR, takže si lidi budou moc dovolovat ,osobně to považuju za chybu, měli mít uniformu :myslim  https://zdopravy.cz/kupkovy-jednotky-poprve-zasahuji-21-tymu-se-rozjelo-do-celeho-ceska-vezou-si-mobilni-stk-i-mereni-emisi-250069/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1492810&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 10 hodinami, Pepito napsal:

@Havlicek.Lukas a jsou ty halogenové lampy vůbec schválené pro provoz na pozemních komunikacích? :myslim:papa

Pokud pod tím deklem je opravdu Hella 3000,tak ta má klasický schválení E , a ty ledky,možná to některé mají,ale jakmile na STK neuvidí to Éčko,tak máš smolika.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...