BubakGS Odesláno 17. březen 2025 Odesláno 17. březen 2025 (upraveno) @MJSytic ..taky jsem videl a je mi ho docela lito. Podle te fotky sice formalne dost huste porusil z. 361 nicmene v tom momentu - sam na prazdne dalnici - tak uplne nenaplnil materialni stranku (ohrozil, omezil, neprimo zpusobil...) Správní trestání: přestupek proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu; materiální stránka přestupku Samotná skutečnost, že řidič vozidla v provozu na pozemní komunikaci sice překročil nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou právním předpisem nebo dopravní značkou, nicméně rychlost jeho jízdy se hranici nejvyšší dovolené rychlosti blížila, sama o sobě nepostačuje pro závěr o tom, že nebyla naplněna materiální stránka (§ 2 odst. 1 zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích) přestupku proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích dle § 22 odst. 1 písm. f) bodu 4 citovaného zákona. Měla by však vést správní orgán k tomu, aby na materiální stránku tohoto jednání zaměřil svou pozornost, neboť je třeba posoudit, zda zde nejsou další pro věc relevantní okolnosti, které by teprve ve svém souhrnu takový závěr odůvodňovaly. (Podle rozsudku Nejvyššího správního soudu ze dne 14. 12. 2009, čj. 5 As 104/2008-45) Prejudikatura: č. 1338/2007 Sb. NSS, č. 1546/2008 Sb. NSS, č. 43/1996 Sb. NS, č. 18/2009 Sb. NS. Pokud by tedy chtel vyhodil jeste prachy za opravdu schopneho advokata nemusel by dopadnout uplne nejhur.... Upraveno 17. březen 2025 uživatelem BubakGS OK406 ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 Péťa, toru, BubakGS a 1 další ohodnotil 3 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 (upraveno) No, co dodat, na ty kouli to měl zatím Focusem jen tak navlíknutý a jel s tím normálně po silnici v provozu Ono to není vidět, ale to je dodávka s bednou vzadu. Upraveno 21. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 Tak je fakt že z kopce tu nikde nepojede, ale i tak trošku nepoměr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 a co kdyz toho fokuse tlaci ?? ja jednou jel za kolegou na lane z prahy - pruser byl ze sem byl bez spojky takze jakmile sem mel dostatecnou rychlost dokazal jsem zaradit s meziplynem a cestu domu sjem absolvoval na vlastni pohon jen to lano mezi nami Citovat
PaKr Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 Tak v servisu můžou rovnou nechat i toho focuse. Ale taky jsem jednou s Partnerem roztahoval naloženou dodávku. A sousedi kdysi táhli nějaký domotraktor, který nebrzdil, takže z kopce jel traktor první, autem to celé brzdili a pod kopcem přepřáhli BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 (upraveno) Když jsem byl ještě mladé a čerpal jsem zkušenosti, požádal mě kamarád (on tehdy řidič Avie A 30 N - valník s plachtou, já řidič Mazdy E 2200), jestli bych mu Avii nepomohl roztáhnout. Slovo dalo slovo a už za tmy jsem nemocnou Avii navázal na lano a táhl jí cca od metra Vltavská až cca k Čechovu mostu - Avča se sice snažila, ale krom dýmové clony se ty možná 1,5 km nic nedělo. Až u toho Čecĥáče najednou zablikaly dálkový světla a já mohl kamaráda odvázat Jo služební auta, ty umí věci o kterých se majiteli nikdy nesnilo Upraveno 21. březen 2025 uživatelem Medvěd Radek Hurvajz, Péťa a PaKr ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 fotka z google maps evidentne stribrne auto nezna dopravni predpisy a presto po jedne znacce jednosmerky chce pokracovat dale jednosmerkou Citovat
Hafity Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 Před hodinou, Medvěd napsal: a čerpal jsem zkušenosti Tak tento slovní obrat už jsem dlouho neviděl/neslyšel Díky za připomenutí Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 (upraveno) Lukáši - nerozumím řeči Tvých obrázků Stříbrné auto vidím v jednosměrce parkovat ve správném směru, jen po levé straně - a to se přece v jednosměrce neřeší Druhé fotce nerozumím vůbec ... Jo aha .... Už jsem si na druhý fotce tý Ovce všiml, pardón, omluva Upraveno 21. březen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. březen 2025 Odesláno 21. březen 2025 specialne pro medveda fotka z google auticka kdyz se mijeli Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 tohle musel pustit do výroby leda nějaký zfetovaný frantík--auto pro řemeslníky!!! ve Sport úpravě za cenu dvou Expertů v obvyklé produkční verzi , kdyby to byl aspoň autobus, ale dodávka pro tři osoby https://www.garaz.cz/clanek/novinky-dodavka-peugeot-expert-dostala-verzi-jakou-byste-u-uzitkace-asi-necekali-v-hlavni-roli-je-kryptonit-21014497 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 No nesmějí vyrabět GTi tak blbnou s Expertem Kua to musí bejt matroš, to co tam fasujou Ale věřím že to někdo kupovat bude, bláznů s řemeslnickou firmou a prachama je spousta. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 a za tyden prvni tuner na obycejne firemni plechofce reflexnim sprejem od silnicaru nastrikany rychly pruhy a dodelany kridlo ze sadry BubakGS a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 (upraveno) Všechno už tu kdysi bylo https://www.tipcars.com/magazin/testy/ford-transit-sportvan-pracovni-tempo-se-stylem.html Upraveno 23. březen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 jeste tusim chybi T5 od upravce kdy tam ej technika Posrche Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 (upraveno) A Espace s motorem Williams - ale to už nebyla bedna https://www.auto.cz/renault-espace-f1-pamatujete-na-ctyrmistnou-formuli-v-kabatku-mpv-95828 Upraveno 23. březen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 (upraveno) @Medvěd ale to není tovární výroba auta pro řemeslníky, to je jeden kus Upraveno 23. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 (upraveno) Radku, těch modrých Transitů MK7 s lampasama na kapotě bylo určitě mnoho Upraveno 23. březen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.