Hafity Odesláno 10. leden 2023 Odesláno 10. leden 2023 před 6 hodinami, ozzy56 napsal: které hovado mohlo takhle zbytečně utratit obecní peníze za rondel, Vono navrhnout dobře rondel asi není žádná zadnice.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. leden 2023 Odesláno 10. leden 2023 muj milovaný pulka rondlu hlavní a pulka vedlejší https://www.google.cz/maps/@50.4203238,14.9010221,3a,75y,112.24h,94.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1s2xJRxRhMTLaXI21ieS71Ag!2e0!7i16384!8i8192?hl=cs Rikic339, Péťa a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 https://www.novinky.cz/clanek/krimi-vyplaseny-zlodej-v-liberci-vzal-co-bylo-po-ruce-kolo-za-ctvrt-milionu-jedine-na-svete-40419665 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 @Pe.Tr to je ta kravina uprostred mesta kdyz prijizdis od toho skladu Skodovky a tak stojis na prejezdu a az pak muzes na kruhac ?? nekolikrat sem tudy jel nastesti v noci kdy vlaky uz nejezdi by me zajimalo jak to je reseny kdyz jsou zavory dole - krouzis a krouzis dokud se neotevrou ?? Citovat
sitler Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Kdyz jsou zavory dole, tak na kruhak ani nenajizdis, protoze nemuzes odjet - presne dle predpisu, ze pokud nemohu krizovatku bezpecne opustit, tak do ni nemam najizdet radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Do kolen mě dostala cena odvozu z parkoviště do apartmánu v krkonosich...2,5 km za 1000. To je zase vydridusstvi.... Hafity, Weri 605 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 tos určitě mluvil anglicky, bo kdyby česky, tak jdeš pěšky ... PaKr a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Tak jsem po včerejším vyhozeném jističi od zahradního rozvodu hledal co by to tak mohlo být, předtím pršelo, tak jsem zkontroloval venkovní instalace, zasuvky u jezirka, krabici, nikde nic, měřením jsem došel až do byvaleho seníku kde mame nařadí atd, pořád někde zkrat. Rozebral jsme dvě velké krabice a pořád někde mezi fází a nulou šlus, už jsem si řikal že to není možný, pak jsem rozdělal krabičku od světla a v ní zpožďovač zhasnutí a ejhle, zavada nalezena, ale až na konci kde bych ji teda nečekal . Tak zitra zavřit krabice, tuhle malou překopat, vyměnit vypinač za normální, žarovku za LED a možná tam dam čidlo na misto toho nesmyslu vyhořatýho. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 před 1 hodinou, Fruktis napsal: Do kolen mě dostala cena odvozu z parkoviště do apartmánu v krkonosich...2,5 km za 1000. To je zase vydridusstvi.... Buďto je k mání cena za km stanovená radnicí a pak uši měl já této ceně trvat nebo nemá taxi na horách určené limity a pak jde o smluvní cenu a buď přistoupíš na návrh nebo hledáš jiný auto. Citovat
Dýdý Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Nepřetěžoval jsi to?Tohle funguje spolehlivě spousty let.Mám nějaký instalovaný okolo 98 roku a furt v pořádku. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Nepřetěžoval, je tam jedna žárovka, vic nic, nechapu to, tady to taky fungovalo asi 20 let a včera z ničeho nic bum, ani tam nikdo nebyl ze by se tam svítilo. Proto jsem i puvodně hledal jinde, tady bych to nečekal. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 @Fruktisale to byla soukromá limuzína a vzadu jsi měl šampaňské ne? za tu cenu @Medvěd nevím jak v Krkonoších ale pražský taxíky mají tuším maximální sazbu 60kč nástup a 40kč za kilometr ale myslím jako fakt taxíky ne ty vyděrače co jezdí z letiště Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Lukáši - taky nevím jak je to s taxíky v Krkonoších (byť se s jedním v Peci od vidění znám přes jednoho mechanika z Hronova, kde jsme se několikrát spolu sešli a pokecali) a nevím ani jak to mají drožky v Kolíně, proto jsem psal co jsem psal. Každopádně talíř za 2,5 km je sakra hodně, to bych nedal i kdybych měl svých 130 kg vláčet pěšky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 před 7 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: @Pe.Tr to je ta kravina uprostred mesta kdyz prijizdis od toho skladu Skodovky a tak stojis na prejezdu a az pak muzes na kruhac ?? nekolikrat sem tudy jel nastesti v noci kdy vlaky uz nejezdi by me zajimalo jak to je reseny kdyz jsou zavory dole - krouzis a krouzis dokud se neotevrou ?? před 6 hodinami, sitler napsal: Kdyz jsou zavory dole, tak na kruhak ani nenajizdis, protoze nemuzes odjet - presne dle predpisu, ze pokud nemohu krizovatku bezpecne opustit, tak do ni nemam najizdet jj to je on , jo prd , imrvere ucpany rondl , ty chces z rondlu vyjet z vedlejsi nahoru na Jaselskou , jenze ta hlavni stoji protoze do nej najeli ti z hlavní ale stoji to protože do nej najeli z Jaselské a chtějí přes koleje , a tak tam čekáš a čekáš až to někdo vycouvne Citovat
Fruktis Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 Já nepsal že to byl taxík ...taky s ním asi nepojedu...teda pokud nenapadne do pátku sníh...bo se mi zdá za ty prachy moc...neřekl bych dvě tři kila sazbou pražských taxiku...budiž...ale talíř za to že sednu do auta a během deseti minut mám hotovo je moc...no Krkonoše... Citovat
sitler Odesláno 11. leden 2023 Odesláno 11. leden 2023 @Pe.Tr no jo no... kdyz vetsina makaku za volantem neovlada ani zakladni predpisy a pravidla, tak je to tezky zablokovany krizovatky tema, co nemuzou projet ale nutne se tam musej nacpat jsou bohuzel pravidlem. @Fruktis to je silena taxa... nekomu ruplo v kouli , za tolik nejezdi ani tago ze spindlu nahoru na spindlerovku Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. leden 2023 Odesláno 13. leden 2023 (upraveno) tohle nemuze byt ani v zajimavych inzeratech (vubec nevim co v tom je) Upraveno 13. leden 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Dave_k Odesláno 13. leden 2023 Odesláno 13. leden 2023 Tipuju 81kW 4x4 200t km 1960ccm. Ale toho cenzora na parkování bych teda nechtěl. Citovat
sitler Odesláno 13. leden 2023 Odesláno 13. leden 2023 Nahodou, cenzor na parkovani je super. Zaparkujes jako <|> a on to zamaskuje, ze to neni videt a nikoho to nepohorsuje. Dave_k a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 14. leden 2023 Odesláno 14. leden 2023 (upraveno) Tak a jak to dopadlo...nakonec tvrdili že se k chatě nedostane loganem,že tam je břečka...tak jsem chvilku přemýšlel...a risknul to vyjet...břečka nikde...vyjetý koleje...jako kdyby mrzlo,tak to nedám, moc velký krpál,ale takhle,s prstem v nosu...ale ty kecy kolem,že musíme jet čtyřkolkou... Upraveno 14. leden 2023 uživatelem Fruktis Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.