Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 6 hodinami, ozzy56 napsal:

které hovado mohlo takhle zbytečně utratit obecní peníze za rondel,

Vono navrhnout dobře rondel asi není žádná zadnice.... :roker

Odesláno

@Pe.Tr to je ta kravina uprostred mesta kdyz prijizdis od toho skladu Skodovky a tak stojis na prejezdu a az pak muzes na kruhac ??
nekolikrat sem tudy jel nastesti v noci kdy vlaky uz nejezdi
by me zajimalo jak to je reseny kdyz jsou zavory dole - krouzis a krouzis dokud se neotevrou ??

Odesláno

Tak jsem po včerejším vyhozeném jističi od zahradního rozvodu hledal co by to tak mohlo být, předtím pršelo, tak jsem zkontroloval venkovní instalace, zasuvky u jezirka, krabici, nikde nic, měřením jsem došel až do byvaleho seníku kde mame nařadí atd, pořád někde zkrat. Rozebral jsme dvě velké krabice a pořád někde mezi fází a nulou šlus, už jsem si řikal že to není možný, pak jsem rozdělal krabičku od světla a v ní zpožďovač zhasnutí a ejhle, zavada nalezena, ale až na konci kde bych ji teda nečekal :grr.
Tak zitra zavřit krabice, tuhle malou překopat, vyměnit vypinač za normální, žarovku za LED a možná tam dam čidlo na misto toho nesmyslu vyhořatýho.

20230111_162151.jpg20230111_162201.jpg

Odesláno
před 1 hodinou, Fruktis napsal:

Do kolen mě dostala cena odvozu z parkoviště do apartmánu v krkonosich...2,5 km za 1000. To je zase vydridusstvi.... 

Buďto je k mání cena za km stanovená radnicí a pak uši měl já této ceně trvat nebo nemá taxi na horách určené limity a pak jde o smluvní cenu a buď přistoupíš na návrh nebo hledáš jiný auto.

Odesláno

Nepřetěžoval, je tam jedna žárovka, vic nic, nechapu to, tady to taky fungovalo asi 20 let a včera z ničeho nic bum, ani tam nikdo nebyl ze by se tam svítilo. Proto jsem i puvodně hledal jinde, tady bych to nečekal.

Odesláno

Lukáši - taky nevím jak je to s taxíky v Krkonoších (byť se s jedním v Peci od vidění znám přes jednoho mechanika z Hronova, kde jsme se několikrát spolu sešli a pokecali) a nevím ani jak to mají drožky v Kolíně, proto jsem psal co jsem psal. Každopádně talíř za 2,5 km je sakra hodně, to bych nedal i kdybych měl svých 130 kg vláčet pěšky.

Odesláno
před 7 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

@Pe.Tr to je ta kravina uprostred mesta kdyz prijizdis od toho skladu Skodovky a tak stojis na prejezdu a az pak muzes na kruhac ??
nekolikrat sem tudy jel nastesti v noci kdy vlaky uz nejezdi
by me zajimalo jak to je reseny kdyz jsou zavory dole - krouzis a krouzis dokud se neotevrou ??

před 6 hodinami, sitler napsal:

Kdyz jsou zavory dole, tak na kruhak ani nenajizdis, protoze nemuzes odjet - presne dle predpisu, ze pokud nemohu krizovatku bezpecne opustit, tak do ni nemam najizdet

jj to je on , 

jo prd , imrvere ucpany rondl , ty chces z rondlu vyjet z vedlejsi nahoru na Jaselskou , jenze ta hlavni stoji protoze do nej najeli ti z hlavní ale stoji to protože do nej najeli z Jaselské a chtějí přes koleje , a tak tam čekáš a čekáš až to někdo vycouvne :D 

Odesláno

Já nepsal že to byl taxík 😁...taky s ním asi nepojedu...teda pokud nenapadne do pátku sníh...bo se mi zdá za ty prachy moc...neřekl bych dvě tři kila sazbou pražských taxiku...budiž...ale talíř za to že sednu do auta a během deseti minut mám hotovo je moc...no Krkonoše...

Odesláno

@Pe.Tr no jo no... kdyz vetsina makaku za volantem neovlada ani zakladni predpisy a pravidla, tak je to tezky :D:D  zablokovany krizovatky tema, co nemuzou projet ale nutne se tam musej nacpat jsou bohuzel pravidlem.

@Fruktis to je silena taxa... nekomu ruplo v kouli :D , za tolik nejezdi ani tago ze spindlu nahoru na spindlerovku :D  

Odesláno (upraveno)

Tak a jak to dopadlo...nakonec tvrdili že se k chatě nedostane loganem,že tam je břečka...tak jsem chvilku přemýšlel...a risknul to vyjet...břečka nikde...vyjetý koleje...jako kdyby mrzlo,tak to nedám, moc velký krpál,ale takhle,s prstem v nosu...ale ty kecy kolem,že musíme jet čtyřkolkou...🤣

Upraveno uživatelem Fruktis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...